Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

QUOTE(salve123 @ 2010 02 19, 16:06)
Savyje tokio noro neturiu. Aplinkinių su poreikiu rėkti visam pasauliui apie tai koks blogas jo žmogus retai, bet pasitaiko. Vyrų - vienetai. Šitoj srity laimi moterys. Todėl stebina parašymai, kad štai dauguma vyrų guodžiasi ir pan. dėl vienos ar kitos savo moters neigiamos savybės. Nežinau, bet aš tikiu, kad tokių vienetai...smile.gif

Na, matote, gal viskas priklauso nuo to, kokiai kompanijai - vyriškai ar moteriškai vyras pasakoja apie žmoną. Bet nesiginčysiu, tikiuosi, jūs teisus ir aš papuolu ne į pačių teigiamiausių vyrų kompaniją. Gali atsitikti ir taip.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 02 19, 16:56)
Na, bet tiesa vis tik ta, kad vyrams, atrodo, yra smagiau pasiguosti ir papasakoti, kokia žmona yra ragana, nei ja pasigirti. Beje, panašiai elgiasi ir moterys.

Man tai ne tiesa. Aš pažinau tik du tokius vyrus. O pasakojimas koks vyras/žmona raganius/ragana ne guodimasis, o tiesiog tuščias pamazgų ant artimo žmogaus pylimas.

Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 02 19, 16:13)
Man tai ne tiesa. Aš pažinau tik du tokius vyrus. O pasakojimas koks vyras/žmona raganius/ragana ne guodimasis, o tiesiog tuščias pamazgų ant artimo žmogaus pylimas.

Sutinku, tai, visų pirma, savęs negerbimas, tačiau taip nutinka. Ir kaip minėjau, man, matyt, sekėsi netinkamose kompanijose atsidurti. Pasidalinau ta nemalonia patirtimi, kuri išplaukia į viešumą bet kokiu atveju ir kurios pasekoje kyla štai tokios forumo temos.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 02 19, 17:10)
Na, matote, gal viskas priklauso nuo to, kokiai kompanijai - vyriškai ar moteriškai vyras pasakoja apie žmoną. Bet nesiginčysiu, tikiuosi, jūs teisus ir aš papuolu ne į pačių teigiamiausių vyrų kompaniją. Gali atsitikti ir taip.

Šiap tai jeigu yra klausytojai yra ir pasakotojai...
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 02 19, 16:19)
Šiap tai jeigu yra klausytojai yra ir pasakotojai...

Žinoma, klausytojų visada yra. Yra netgi ir provokatorių. Yra ir tokių, kurie teigtų, kad jūsų pamąstymai pasipūtėliški ir jeigu nedrėbsite šiukšlių ant savo artimo garsiai ir viešai, tuomet esate pasikėlėlis, kuriam net jo paties žmona yra gera. Taigi, būna visaip.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 02 19, 16:05)
Iš gyvenimo.

Keista. Aš vyras, tačiau nesu girdėjęs, kad vyrai skųstųsi savo žmonomis.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 19, 16:50)
Keista. Aš vyras, tačiau nesu girdėjęs, kad vyrai skųstųsi savo žmonomis.

Na, o man yra tekę. Skirtingos patirtys ir tiek.
Atsakyti
na namie tai dazniausiai trenigiukai. bet nenutrinti jie ir visai sexy.o pasidaziusi tai bunu visad, pudra ir tusas. ir visai nesvarbu ar vyras namie ar ne. net jei zinau kad niekur nereiks kist nosies i lauka vistiek pasidazau. tiesiog taip esu papratusi, o ir tas visas dazymosi procesas man begalo patinka smile.gif
Atsakyti
Sveiki, na mes tai kuo paprasciau kuo laisviau rengiames, mat as vyrui ir man vyras ne interjiero detale kazkokia kad dabintumemes vienas pries kita, jei dabintumemes bunant namuose tai kaip reiktu issidabinti vaziuojant i parduotuve? biggrin.gif
Atsakyti
Labiausiai man patinka, kaip vyrai sioje temoje lenktyniauja ir blevyzgoja visiskai ne i tema smile.gif)) na, is kitos puses, nebutu Jusu, mielieji - nebutu nuomoniu, drapanu, lupdazio ir MOTERISKOS puses, kurios Jus niekada nepaveiksite, kad ir kaip noretumete ar stengtumetes biggrin.gif
Atsakyti
paprasčiausi treningai.... ir aš, ir vyras, ir vaikai.. o dėl makiažo, tai stengiuosi iš vis kuo rečia dažytis schmoll.gif vakarais, savaitgaliais ir per atostogas niekada... schmoll.gif saugau odą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2010 02 22, 20:18)
na namie tai dazniausiai trenigiukai. bet nenutrinti jie ir visai sexy.o pasidaziusi tai bunu visad, pudra ir tusas. ir visai nesvarbu ar vyras namie ar ne. net jei zinau kad niekur nereiks kist nosies i lauka vistiek pasidazau. tiesiog taip esu papratusi, o ir tas visas dazymosi procesas man begalo patinka smile.gif

Toks vaizdas ,kad zmogus komleksuoja būdamas natūralus mirksiukas.gif
Atsakyti