Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2010 08 25, 05:00)
(esu zmona ir manau, kad vyras nuo manes nepabegs) smile.gif

Keista...anoje temoje sprendzia dilema,kaip vyra sulaikyti,net galvoja apie seksa trise...o va sioje,jau mano,kad jos nepaliks,nes ji matote jo zmona... lotuliukas.gif

wacko.gif
Atsakyti
zinau, kad moteris ir namie turi graziai atrodyt, rengtis patogiai, bet graziai, bet man tai deja, bet neiseina blush2.gif apsirengiu senus, isejimui nebetinkamus rubus, na bet taisysiuos, kolkas po gimdymo esu neatgavus formu, tai su rubeliais liudnai...jau ir isejimui nelabai turiu, o namie isvis nekas. mano beda tokia yra, kad labiau megstu rubus pirkt vaikams, ne sau-aplamai nesu smutkininke, bet uz tvarkinga, grazia ir patogia apranga namie esu visu simtu procentu
Atsakyti
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2010 08 25, 06:00)
Nors ir namuose budama stengiuosi neapsileisti, (esu zmona ir manau, kad vyras nuo manes nepabegs) smile.gif
nesioju patogius drabuzius:
kuo dazniau (beveik visada) vilkiu trumpa dzinsini sijona ir jei salta megztas pedkelnes ir megztini, o jei karsta marskinelius.
Turiu pukuotas slepetes - sexsy  4u.gif
Vasarinio chalato neturiu - man jo ir nereikia. Vietoj jo velkuosi vyro nenesiojamus marskinius. O ziema stengiuosi silta chalata naudoti tik vonios reikalams, kuo trumpiau buti su juo.  biggrin.gif

Va taip tie mano reikalai  rolleyes.gif
Man taip patinka

Padiskutuoti ivairiomis temomis niekam nedraudziama smile.gif
Atsakyti
Aš namie su uniforma vaikštau, mat maniškei ji labai patinka, ją užveda.
Atsakyti
QUOTE(grambolys @ 2010 08 30, 13:35)
Aš namie su uniforma vaikštau,

žmonos apranga namie... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 08 30, 23:57)
žmonos apranga namie... rolleyes.gif

grambuolys ir yra zmona.
Bobu tupumas begalinis.
Jos arba vaiko, arba katino,arba blogiausiu atveju, vyro snuki nori parodyt pasauliui. Va paimkim grambuoli.
Ka galim apie ja pasakyt?
Suzinotu jos vyras, kad puikuojasi jo snukis avatare tupu bobu forume, oi negreit pamatytume vel grambuoli internete...oi negreit...

Atsakyti
Geriausia apranga - permatomas chalatas po kuriuo nieko nėra .
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 31, 07:47)
grambuolys ir yra zmona.
Bobu tupumas begalinis.
Jos arba vaiko, arba katino,arba blogiausiu atveju, vyro snuki nori parodyt pasauliui. Va paimkim grambuoli.
Suzinotu jos vyras, kad puikuojasi jo snukis avatare tupu bobu forume, oi negreit pamatytume vel grambuoli internete...oi negreit...

grambuolys ne žmona, jos, dvi lesbietės, tiesiog gyvena susimetusios, o tas avataras įkvepia ir primena, kaip viena iš jų turėtų atrodyt... Gal čia toji taip ir atrodo.
Atsakyti
grambuolys ir yra zmona.
Bobu tupumas begalinis.

o ko skaitai tu tupu bobu foruma?turbut ir pats jas prijauciantis esi.Tai ko tyciotis? doh.gif
Atsakyti
Jos arba vaiko, arba katino,arba blogiausiu atveju, vyro snuki nori parodyt pasauliui.

Nieko tu nesupranti... biggrin.gif Tikra moteris yra tik ta, kuri ką nors turi - katiną, vaiką vyrą, o dar tikresnė ta, kuri pilnai susitapatina su tuo katinu, vaiku ar vyru ir rezultate jų pačių individualus atvaizdas tiesiog nunyksta, todėl jos ir negali savęs demonstruoti...Nugis, pats matai kokios supermamoj dramos vyksta, kai pvz. nuo jų pabėga koks augintinis ar vyras. Joms tai tolygu jųjų pačių nužudymui...
Nu, dabar supratai, kodėl tos bobos ne save, o artimuosius rodo psauliui? Jų, kaip po tokių paprasčiausiai nelieka...Nulis, tuščia vieta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 01 rugsėjo 2010 - 08:29
QUOTE(salve123 @ 2010 09 01, 09:24)
Nieko tu nesupranti... biggrin.gif Tikra moteris yra tik ta, kuri ką nors turi - katiną, vaiką vyrą, o dar tikresnė ta, kuri pilnai susitapatina su  tuo katinu, vaiku ar vyru ir rezultate jų pačių individualus atvaizdas tiesiog nunyksta, todėl jos ir negali savęs demonstruoti...Nugis, pats matai kokios supermamoj dramos vyksta, kai pvz. nuo jų pabėga koks augintinis ar vyras. Joms tai tolygu jųjų pačių nužudymui...
Nu, dabar supratai, kodėl tos bobos ne save, o artimuosius rodo psauliui? Jų, kaip po tokių paprasčiausiai nelieka...Nulis, tuščia vieta...

ne.
As manau, kad tas rodymas yra tuscio zmogaus garbes troskimas..noras pasigirt pries drauges.
Tas budinga abiem lytim.
Supervyrai avataruose mielai detu savo milziniskus pimpalus arba prabangius automobilius. Bet kadangi dauguma neturi nei tu nei tu, tai ir nededa gal..
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 09 01, 09:24)

Taiklu, sakyčiau.
Atsakyti