Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 11, 18:38)
jei dauguma moteru pries atsikeliant vyrui neissidazytu, tai vyras atsikeles gali jos nepazinti. Arba taip issigasti, kad ji istiks infarktas.

Perskaicius Jusu pasisakymus toks ispudis susidaro, kad moterys tokios baisios, o vyrai tokie grazus nuostabus fool.gif
Deja taip nera tongue.gif
Dabar pasisakysiu is savo puses ax.gif Niekada namuose nevaikstau issipusciusi doh.gif (kartais puse dienos su chalatu prabinbineju blush2.gif ) o seip: Ziema treningines kelnes ir dzemperis, vasara sortukai ir maikute smile.gif Plaukus susirisu i arkio uodega biggrin.gif Ir niekada namuose budama nesidazau blink.gif Ir isvis nesuprantu tu moteru, kurios negali nueiti i parduotuve nepasidazusios blink.gif Mylekite save ir busite mylimos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 17 kovo 2010 - 11:12
g.gif Šiuo metu nedirbu, auginu vaiką, bet dėmesio išvaizdai nepamirštu...Mėgstu stebėti moteris, o ypač mamytes, auginančias vaikus. Tenka su jomis susitikti ir namuose, ir vaikų aikštelėse. Tendencija tokia- riebaluoti plaukai, nuvalkioti treiningai ar džinsai....O juk kiekvienam miela matyt tvarkingą žmogų. Aš ne už tai, kad namuose reikia būtinai išsipuošt, išsidažyt ir t.t., bet tvarkingai atrodyti BŪTINA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiuss @ 2010 03 18, 16:08)
Tendencija tokia- riebaluoti plaukai, nuvalkioti treiningai ar džinsai....O juk kiekvienam miela matyt tvarkingą žmogų.

o ko jom but tvarkingom?
Jos tvarkingos buvo kai zenytis ir gymdyt norejo.
O dabar viskas...gyvenimo tikslas pasiektas, galima atrodyt kaip kiaulem.

Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 18, 17:32)
o ko jom but tvarkingom?
Jos tvarkingos buvo kai zenytis ir gymdyt norejo.
O dabar viskas...gyvenimo tikslas pasiektas, galima atrodyt kaip kiaulem.

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiuss: 18 kovo 2010 - 17:34
Su kiaulėm poruojasi ir gyvena kuiliai, o su moterim gyvena vyrai. Taip jau gamtos surėdyta.
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 03 18, 17:49)
Su kiaulėm poruojasi ir gyvena kuiliai, o su moterim gyvena vyrai. Taip jau gamtos surėdyta.

jei kiaule gerai nuspalvotum dazais ir aprengtum, labai lengva ja butu sumaisyt su moterim.
Va cia vyrai ir apsigauna.

Atsakyti
Jūs koks tai zoofilas? Normalūs vyrai ant kiaulių nelipa.
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 03 18, 19:49)
Jūs koks tai zoofilas? Normalūs vyrai ant kiaulių nelipa.

lipa...nelipa. Cia nuo alaus kiekio priklauso.
Atsakyti
o jetus, atsibodo man su jumis derėtis. Gyvenkit jūs su savo kiaule, jei moters susirast nesugebat.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 02 23, 12:37)
o tu manai tai sveika odai?  blink.gif

nemanau kad sveika, bet as taip papratusi. kaip sakant pasitempusi visur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 03 11, 15:13)
Dauguma mano pažįstamų moterų iš pačio ryto bėga plautis galvos, tada dažosi, puošiasi, o tik tada jau gali ir vyrui rytinį bučkį duoti. Man tai atrodo nepriimtina.  schmoll.gif

O ką daryt, jei vyras anksčiau atsikelia? lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, jei pudra ant veido yra pasitempimas, tai man gaila jūsų moteriškių biggrin.gif
Man nepriimtinas moterų pataikavimas vyrui, norės - pabėgs ir nuo gražios sad.gif Svarbiausia, supratimas vienas kito, tvarkingi namai, maistas skanus, vaikas ramus ir sveikas. Aš mėgstu ir į vyro storas treningines kelnes įšokti ir dar chalatą ant viršaus užsidėt storą frotinį, man šilta ir patogu biggrin.gif
Ir ką - nieko, nepabėgo.
O puošiuosi tikrai ne dėl vyro.
Atsakyti