Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel Usa 2

Ar tik ne pats sakei kad europoj visos avialinijos yra saugios? Skyletu lektuvu, bent europj nebuna wink.gif taip kad skrisk tu is vilniaus sau, o kiti darys kaip jiem pigiau ar patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 02 28, 17:30)
Ar tik ne pats sakei kad europoj visos avialinijos yra saugios? Skyletu lektuvu, bent europj nebuna wink.gif taip kad skrisk tu is vilniaus sau, o kiti darys kaip jiem pigiau ar patogiau smile.gif

Nu nzn, Flylal buvo visokiu biggrin.gif
karta skridau (beje, is usa) is frankfurto su tokiu flylal kukuruzniku, kur vienoj pusej 1 vieta, o kitoj 2 ir ten labai mazai eiliu. Musu lagaminai netilpo net doh.gif
Ir visa skrydi laaaabai krate
Atsakyti
O as tai nezinojau ,kad Kazachstanas yra Europos valstybe. O ar skyletu lektuvu buna ar nebuna, tai manau ne tau sprest. Tas pats flylalas tikrai turi apgailetinos bukles lektuvu, pazistu kelis buvusius pilotus is ten. Dauguma kapitonu net anglu kalbos nemoka, susisneka tik rusiskai, antrieji pilotai dazniausiai buna uzsienieciai tai jie ir sneka. (Labai daug aviakatastrofu ivyksta butent del nesugebejimo susikalbet su ATC) Esu skrides su leidimu pora kart kabinoj, tai vienam lektuve buvo sugede kapitono saugos dirzai, turiu net filmuotos medziagos. lotuliukas.gif Jau nekalbu apie tai,kad patys pilotai sako,kad lektuvai nera techniskai tvarkingi, dauguma daugiau nei 20m senumo, instrumentai grybauja, kuras yra taupomas idiotiskais budais itt, as nesuvokiu kaip jie turi leidima skraidyt virs europos. Bet siuo metu tai skraido tik flylal charters. Dauguma pilotu yra atleisti. Bet as garantuoju, kad uz 1200 tu skrisi su kokiais nors lochais, skyletu lektuvu. Geri pilotai dirba tik gerose avialinijose, tarkim kokia lufthansa ar KLM, British airways priima visada gerus pilotus, net jei ir vietu neturi, jiems yra mokami labai geri atlyginimai itt, o tie kas lieka tai ir eina i visokius flylal lotuliukas.gif Aisku skrisk tu su kuo nori, bet nekalbek tai ko nezinai. Tiesiog juokingai atrodo, kai zmones del keliu simtu litu yra pasiruose rizikuot savo gyvybe, sveikata ar siaip isgastim. Apskritai snekedamas apie Europos avialinijas net neturejau galvoj tokiu saliu kaip Lietuva. Be to per Europa skraido ir kitu saliu lektuvai ir jiems gaut leidima yra lengvesnes salygos. Virs Europos uzdrausta skraidyt jau tik pacioms beviltiskiausioms avialinijoms, kuriu lektuvai apskritai netinkami skraidyt pvz (air koryo,air gemini, sonair, royal air, air trust, skyyjet..) Ir as cia netusciazodziauju, pats aviacija uzsiemu, turiu daug pazistamu zmoniu is tos aplinkos todel zinau kaip yra.
Atsakyti
Tikiu tikiu, kad daug zinai, nereikia to irodinet wink.gif Tik nesuprantu ka tu nori tuo pasakyt, jei kalba eina apie skridima is Vilniaus ar is Varsuvos. Jau sakiau, kad kiek ziurejau skrydziu i Denveri, tai is Varsuvos daug pigiau, ir nera cia ko stebetis. Del to kad pigiau tai visai nereiskia kad blogos avialinijos ir t.t. nekalbek nieku. Gal ir galima rast is Vilniaus pigiau negu is Varsuvos tam tikrom dienom, bet man deja taip dar nera pasiseke. Tad skrisiu is Varsuvos ir del to per daug nesuku sau galvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ms_lovet: 28 vasario 2010 - 20:34
QUOTE(ms_lovet @ 2010 02 28, 21:33)
Del to kad pigiau tai visai nereiskia kad blogos avialinijos ir t.t. nekalbek nieku.

Cia tu kalbi visiskus niekus. Skirk pigiau nuo labai pigiai. Jokia normali kompanija uz 1200 neskraidina iki NYC.
Atsakyti
siaip as ta uz 1200 pasakiau kaip pavyzdi, kuri man pasake gediminas is plc. Tikrai nesitikiu rast uz tokia kaina, bet kad is Varsuvos daugeliu atveju pigiau tai faktas.
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 02 28, 21:23)
siaip as ta uz 1200 pasakiau kaip pavyzdi, kuri man pasake gediminas is plc. Tikrai nesitikiu rast uz tokia kaina, bet kad is Varsuvos daugeliu atveju pigiau tai faktas.

Bet tai nuvaziuot iki varsuvos, po to parskridus vel grizt... nzn ar jau labai pigiau gausis, tik dar daugiau nepatogumu
Atsakyti
na as gyvenu pietu lietuvoj, ir tevai pasizadejo nuvezt, nes ir patys nori aplankyt varsuva smile.gif taip kad man tik i nauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 02 28, 22:03)
Cia tu kalbi visiskus niekus. Skirk pigiau nuo labai pigiai. Jokia normali kompanija uz 1200 neskraidina iki NYC.

Ei, aviatoriau, aš nežinau, kiek ir kas tau moka už reklamą, bet koks tau skirtumas kas su kuo skrenda? Dar Pradėk rūpintis kiek aš porų triusikų įsidėt turiu smile.gif

Mažiau klausykit jo pasakų ir tikrai nesukit galvos su kokiu lėktuvu skrendat. O, kad atsitiks kažkas negero, tai tikimybė mažesnė, nei važiuojant automobiliu.
Atsakyti
QUOTE(Vilka555 @ 2010 03 01, 16:11)
Ei, aviatoriau, aš nežinau, kiek ir kas tau moka už reklamą, bet koks tau skirtumas kas su kuo skrenda? Dar Pradėk rūpintis kiek aš porų triusikų įsidėt turiu smile.gif

Mažiau klausykit jo pasakų ir tikrai nesukit galvos su kokiu lėktuvu skrendat. O, kad atsitiks kažkas negero, tai tikimybė mažesnė, nei važiuojant automobiliu.

Ka as reklamuoju pagal tave? ;D Jei durna esi, ir nesuvoki elementariu dalyku tai cia tavo bedos. Esme ejo ne apie bilietus uz 1600,o uz 1200 ir panasia kaina, butent tuomet kuomet kompanijai finansiskai neapsimoka pardavinet bilietus tokiom kainom. Aiskiai viska buvau parases, isvis pries rasydama perskaityk kelis kartus mano posta ir po to suvok kokias cia nesamones kliedi. Tiesiog protingai mastantis zmogus pries pirkdamas aviabilieta visada pasidomi skrydziu, avialinijomis ir kokiu lektuvu skris. Taciau, kaip matau, tai ne visiems lemta suvokti tokius paprastus dalykus, lengviau viska pasaka pavadint. lotuliukas.gif Tik daznai tokios "pasakos" virsta tikrove kai zmones iseina is lektuvo pabalusiais veidais. lotuliukas.gif no offence
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 03 01, 17:03)
protingai mastantis zmogus pries pirkdamas aviabilieta visada pasidomi skrydziu, avialinijomis ir kokiu lektuvu skris.

Ir i ka reiktu atkreipti demesi domintis kokiu lektuvu skrisi? Negi gali gauti lektuvo, su kuriuo skrisi technines bukles aprasyma?
Atsakyti
QUOTE(Vilka555 @ 2010 03 01, 15:11)

Tam ir yra forumas, kad diskutuoti, kam neįdomu tas ir neskaito. Kiekvieno reikalas su kuo skris, bet pasitart tai galima.
Atsakyti