Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel Usa 2

Man tikrai pirmoj vietoj nera uzdarbis smile.gif Mano tikslas Amerika pamatyti smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Senokai čia nerašiau ir biški juokas ima, kai atsiranda kažkoks žmogus parabellum, kuris reiškia savo nuomonę visiškai ne į temą. Visi čia yra protingi ir tikrai nereikia aiškinti jiems, kas yra geriau. Jei darbas patinka, jei sąlygos tinka, tai ir imi tą darbą. O housingas, galiu pasakyti iš savo patirties, tikrai labai mažai kur yra for free.

Anyway, mes radome darbą Floridoje! thumbup.gif gal šitam forume yra žmonių irgi važiuojančių į Floridą?

Atsakyti
Arogantisku ir visaziniu as labai nemegstu biggrin.gif doh.gif

bet ne to cia susirinkom smile.gif

Ar kam nors jau leidzia pildyti ta forma??? jei ir toliau taip bus, tai kaip mes ja iki pirmadienio uzpildysim..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ms_lovet: 05 kovo 2010 - 11:35
Pasakykit, ka jus cia pildot ?smile.gif as skaitau jusu zinutes ir nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
tokia forma, ten jau grynai del ambasados, bet tau jos turbut dar neatsiunte nes dar darbo kaip ir neturi, ir kitos neuzpildes..
Atsakyti
QUOTE(vaidastf @ 2010 03 05, 11:38)
Pasakykit, ka jus cia pildot ?smile.gif as skaitau jusu zinutes ir nesuprantu biggrin.gif

DS forma del vizos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 05, 11:35)
Arogantisku ir visaziniu as labai nemegstu  biggrin.gif  doh.gif

bet  ne to cia susirinkom smile.gif

Ar kam nors jau leidzia pildyti ta forma??? jei ir toliau taip bus, tai kaip mes ja iki pirmadienio uzpildysim..

Neziurek ka jie ten raso tom raudonom raidem, spausk start application ir viskas, man dabar atidare smile.gif
Atsakyti
o, jau ir man atsidare smile.gif) puiku.
Papildyta:
klausyk, o ten tam paciam pirmam kur reikia ivest pavarde varda taip kaip pase, tai vest su lietuviskom raidem?
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 05, 12:27)
o, jau ir man atsidare smile.gif) puiku.
Papildyta:
klausyk, o ten tam paciam pirmam kur reikia ivest pavarde varda taip kaip pase, tai vest su lietuviskom raidem?

Ten yra parasyta, kur reikia lietuviska abecele rasyt, treciame langelyje ar kuriame ten.
Atsakyti
KAIP NESAMONINGAI TEN VISKAS..
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 05, 12:46)
KAIP NESAMONINGAI TEN VISKAS..

Nu labai reikia viska sekt, kad klaidunepadaryt, as jau issiunciau savo, sake jeigu kas bus blogai tai pranes smile.gif
Atsakyti
o ka irasei ten kur reikia keliu zmoniu kurie galetu patvirtint kad duomenys teisingi (destytojai, treneriai etc) ? Pranesei tiems zmonems kuriu pavardes irasei?
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 05, 12:57)
o ka irasei ten kur reikia keliu zmoniu kurie galetu patvirtint kad duomenys teisingi (destytojai, treneriai etc) ? Pranesei tiems zmonems kuriu pavardes irasei?

Ten negalima irasy tik tu zmoniu, kurie ruosiasi vykt su manim, tai irasiau mama ir pussesere smile.gif
Atsakyti