turek del viso pikto. O kada jau eini i ambasada? zinai data?
QUOTE(mercy1 @ 2010 03 11, 08:55)
Galbūt kas žino, jei davei plc pažymą apie studijų rezultatus, ar reikia turėti antrą tokią, kad atsinešt su savim į ambasadą? Nes plc ją pasiėmė, o dabar rašo ją tarp dokumentų, kuriuos būtina pasiimti su savimi.
Hmm manes plc neprase pazimos apie rezultatus. Reikia jos?
o, kaip greit. NEPAMIRSK uzsukti cia is pasidalint ispudziais! labai idomu 
o del pazymos pasiklausk dar plc, jie tikrai pasakys
pavydziu tau, as irgi noriu kuo greiciau tuos reikalus susitvarkyt, kad ramu butu..

pavydziu tau, as irgi noriu kuo greiciau tuos reikalus susitvarkyt, kad ramu butu..
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 11, 12:35)
o, kaip greit. NEPAMIRSK uzsukti cia is pasidalint ispudziais! labai idomu 

O tu irgi nesei i plc ta pazyma apie pasiekimus univere?
nenesiau, man isvis niekada apie tokia net neminejo :-/ na, as reikalus visada tvarkausi su gediminu, o jis man kazkodel neatrodo labai patikimas, tai gal pamirso pasakyt.
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 11, 12:46)
nenesiau, man isvis niekada apie tokia net neminejo :-/ na, as reikalus visada tvarkausi su gediminu, o jis man kazkodel neatrodo labai patikimas, tai gal pamirso pasakyt.
Hmm man Kaune irgi nieko nesakė apie tokią pažymą....
nors niekas ir nesake, bet ta pazyma manau tikrai reikia turet einant i ambasada, jiems reikia matyt tavo mokymosi rezultatus. Taigi reikes eit ir pasidaryt.
Papildyta:
man dar sove toks kvailas klausimas, o nebuna kazkokio med.patikrinimo ar nesergi tuberkulioze ar kokia kita uzkreciama liga??
Papildyta:
man dar sove toks kvailas klausimas, o nebuna kazkokio med.patikrinimo ar nesergi tuberkulioze ar kokia kita uzkreciama liga??
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 11, 12:59)
nors niekas ir nesake, bet ta pazyma manau tikrai reikia turet einant i ambasada, jiems reikia matyt tavo mokymosi rezultatus. Taigi reikes eit ir pasidaryt.
Papildyta:
Papildyta:
Hmm nzn, nes LT kai legaliai dirbi, tai reikia ta medicinine pazyma turet, bet manau plc viska pasakyt turetu
o jei nelegali, kas tada?
is viso neisleidzia? Mano pusbrolis ten gyvena, ir as net nezinau, legalus jis ar ne. Tikiuosi bent apie ji pazymos nereikia. Jau taip ta Amerika nenori musu isileist, visko prigalvoja...

QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 11, 15:25)
o jei nelegali, kas tada?
is viso neisleidzia? Mano pusbrolis ten gyvena, ir as net nezinau, legalus jis ar ne. Tikiuosi bent apie ji pazymos nereikia. Jau taip ta Amerika nenori musu isileist, visko prigalvoja...

Tai jeigu nelegaliai, tada sakyk, kad nebendrauji su juo ir nieko nezinai, nei kur jis gyvena, nei kaip ir kas...