Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel Usa 2

QUOTE(amaliutea @ 2010 03 12, 22:01)
Sveiki, as irgi su dviem draugais planuoju vykti i jav, uzpildem pirminius dokus tik si pirmadieny. Sake darbo pasiulymus jau asius pirmadieny, tai galesim rinktis... tai va, dar ne velu, tik darba rasti patiems beveik be sancu. mes per zip travel bandom...

hm na reikejo bent savaitele dvi pabandyt pasiuntinet laisku, pacioms susirast, o gal netycia pavyktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka1 @ 2010 03 07, 18:47)
O kada jus zadat tiksliau skrist  ?, as tai apie geguzes 25. butu  gerai bent iki new york kartu nuskrist su kazkuo, vis geriau . siaip daug kas del mokslu negali anksciau, bet sake kas geguzes gale vaziuoja tai pliusas yra.smile.gif

Gali buti, kad ir as viena skrisiu siom dienom (man geguzes 25 -27d. reikia but NY), jeigu draugei neatkels egzaminu. Tai galetume kartu smile.gif
Atsakyti
Laba, ieskau kompanijones, kuri kartu noretu vykti i US ir praleisti nepakartojama vasara biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavospuodelis @ 2010 03 13, 12:40)
Laba, ieskau kompanijones, kuri kartu noretu vykti i US ir praleisti nepakartojama vasara  biggrin.gif  4u.gif

labas , o kada tu cia vaziuosi? ir i koki miesta? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Morien @ 2010 03 13, 12:20)
Gali buti, kad ir as viena skrisiu siom dienom (man geguzes 25 -27d. reikia but NY), jeigu draugei neatkels egzaminu. Tai galetume kartu smile.gif

Butu labai saunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka1 @ 2010 03 13, 13:12)
labas , o kada tu cia vaziuosi?  ir i koki  miesta?  smile.gif
Papildyta:
Butu labai saunu smile.gif

Na planuoju veliausiai isskristi iki birzelio 15d. Siuo metu ieskau darbo.
Atsakyti
QUOTE(kavospuodelis @ 2010 03 13, 13:34)
Na planuoju veliausiai isskristi iki birzelio 15d. Siuo metu ieskau darbo.

Tai jau reikėtų intensyvinti paieškas smile.gif
Atsakyti
DS-160 reikia parasyta, kada buvai idarbintas...
o jeigu as neatsimenu lotuliukas.gif
tuo labiau, kad idarbino gal dviem savaitem...
Atsakyti
QUOTE(FliPPe @ 2010 03 14, 14:35)
DS-160 reikia parasyta, kada buvai idarbintas...
o jeigu as neatsimenu  lotuliukas.gif
tuo labiau, kad idarbino gal dviem savaitem...

Aš tai 2 vasaras tesu dirbusi, tai atsiminti nesunku, bet ir tai dėl datos suabejojau biggrin.gif
hmm o tau tai nzn, mazdaug tas datas parasyk ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(RobertaRam @ 2010 03 14, 15:41)
Aš tai 2 vasaras tesu dirbusi, tai atsiminti nesunku, bet ir tai dėl datos suabejojau biggrin.gif
hmm o tau tai nzn, mazdaug tas datas parasyk ir tiek.

o dar ten ds formos algoritme yra vieta, kur irasyta mokyklos, kuriose mokeisi, bet man internete toj formoj nera, kur rasyt jokiu mokyklu...
Atsakyti
QUOTE(FliPPe @ 2010 03 14, 14:46)
o dar ten ds formos algoritme yra vieta, kur irasyta mokyklos, kuriose mokeisi, bet man internete toj formoj nera, kur rasyt jokiu mokyklu...

Ne vidurines mokyklas irasyt, o kitur jei kazkur dar mokeisi. Man i emaila parase, kad ir irasyciau, bet man nebuvo kur irasyt, tai nieko neirasinejau, paplikau kaip buvo ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keity`: 14 kovo 2010 - 15:16
Jo jo, man irgi liepe irasyt, bet pildydama ta forma neuztikau tokio klausimo, tai nesuprantu ko jie is manes nori. Siaip esu lankius muzikos mokykla, bet galu gale, kodel tai svarbu? biggrin.gif Kam jiems tiek daug tos informacijos.. Keista kad dar kraujo grupes neklausia.
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 14, 16:28)
Jo jo, man irgi liepe irasyt, bet pildydama ta forma neuztikau tokio klausimo, tai nesuprantu ko jie is manes nori. Siaip esu lankius muzikos mokykla, bet galu gale, kodel tai svarbu? biggrin.gif Kam jiems tiek daug tos informacijos.. Keista kad dar kraujo grupes neklausia.

Aj issi*****eja atsiprasant smile.gif Man ir nesuvokiama kam cia tiek daug tokiu nesamoniu reikia
Atsakyti