Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sveikatą UK

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 01 25, 16:48)
Jauciu teks.. Juk neskausminga.  ax.gif
Beje - ar kuri naudojasi  "Cervix screening" paslauga? Vis gaunu laiskus, siulancius nemokamai pasitikrinti (profilaktikai nuo vezio), nes tokia paslauga, kaip suprantu, yra suteikiama visoms, kurioms virs 25?
Pati dar nesitikrinau, bet gal tuo paciu reiktu. g.gif
http://www.cervicalcheck.ie/

Sitas tyrimas UK yra privalomas visoms moterims.
Jei jus jo nedarysite, galite buti isbraukta is savo poliklinikos pacientu saraso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 01 25, 04:22)
Sitas tyrimas UK yra privalomas visoms moterims.
Jei jus jo nedarysite, galite buti isbraukta is savo poliklinikos pacientu saraso  4u.gif

Oho. Sitos info tai niekur nesutikau. blink.gif Turesiu omeny, aciu.
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 01 25, 11:45)
Na jei vaistai nepadeda gal ten visai negrybelis,o kitokia zaraza,tikrai verta pasidaryti tepineli.
Teisybe,kad duoda vaistu nelaukiant tyrimo rezultatu,bet vistiek manau kad issitirti verta,ypac jei problema besikartojanti.

karta persirgus grybeliu tikrai zinai, kad vel tas pats geris 'atkeliavo' mirksiukas.gif kaip ir pirma kart juo susirgus manau tikrai nukeliausi ir issitirsi, tai kaip ir ne is 'oro' atsisedus sakai, kad vel grybelis... O jo kartojimasis, tai ne tapinelyj esme, o reikia ziuret, kas ji sukelia (pavyzdzius Terapanke isvardino) 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 01 25, 22:24)
karta persirgus grybeliu tikrai zinai, kad vel tas pats geris 'atkeliavo'  mirksiukas.gif  kaip ir pirma kart juo susirgus manau tikrai nukeliausi ir issitirsi, tai kaip ir ne is 'oro' atsisedus sakai, kad vel grybelis... O jo kartojimasis, tai ne tapinelyj esme, o reikia ziuret, kas ji sukelia (pavyzdzius Terapanke isvardino)  4u.gif

Astreja,zinau,kad esate mano kolege,bet siuo atveju jus klaidinate merginas -grybelis duoda labai panasius simptomus kaip ir bakterine vaginoze(dar kitaip vadinama bakteriniu disbalansu).Nors siu ligu simptomai panasus(pagrindinis skirtumas,kad sergant grybeliu iskyros bekvapes,o segant bakterine vaginoze turi zuvies kvapa),bet joms reikalingas visiskai skirtingas gydymas.Delto ir butinas tepinelis.Savo teigini pagrisiu keliais straipsniais Sveikas zmogus Istrauka is straipsnio-
Nors šių ligų simptomai yra labai panašūs, tačiau svarbu jas atskirti, kad būtų parinktas tinkamas gydymas.
O skaitancioms angliskai galiu pateikti ir kita straipsni Vaginal infections
Vaginal candidiasis is very common in women, but before you automatically pursue a treatment strategy for vaginal yeast infection, it’s vital that you first rule out the possibility of bacterial vaginosis – a bacterial infection requiring a very different course of treatment.
Atsakyti
Ir dar 10 ligu su panasiais simptomais galetume isvardint 4u.gif Pasikartosiu- karta ta 'dziaugsma' patyrus vel su tuo susidurus zinai kas ir kaip, ypac kai tai kartojas gan daznai (kaip *Bitė_Ritė* pasake savo pirmoj zinutej). Ir as nesakau, kad pirma kart kazkam tokio prasidejus sakyt, kad cia grybelis, nes tokiu atveju manau kiekviena automatiskai eitu issitirt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Astreja-: 26 sausio 2012 - 01:01
QUOTE(-Astreja- @ 2012 01 25, 23:58)
Ir dar 10 ligu su panasiais simptomais galetume isvardint  4u.gif  Pasikartosiu- karta ta 'dziaugsma' patyrus vel su tuo susidurus zinai kas ir kaip, ypac kai tai kartojas gan daznai (kaip *Bitė_Ritė* pasake savo pirmoj zinutej). Ir as nesakau, kad pirma kart kazkam tokio prasidejus sakyt, kad cia grybelis, nes tokiu atveju manau kiekviena automatiskai eitu issitirt  g.gif

Jeigu mergina susirgusi pirma karta issityre (zinutej tai nebuvo pamineta) ir yra garantuota,kad tai tikrai grybelis gal ir verta savarankiskai gydytis,kiek zmoniu tiek nuomoniu.As asmeniskai to nedaryciau,bet tai tik mano asmenine nuomone,jus turite teise tureti savo nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 01 26, 00:12)
Jeigu mergina susirgusi pirma karta issityre (zinutej tai nebuvo pamineta) ir yra garantuota,kad tai tikrai grybelis gal ir verta savarankiskai gydytis,kiek zmoniu tiek nuomoniu.As asmeniskai to nedaryciau,bet tai tik mano asmenine nuomone,jus turite teise tureti savo nuomone  smile.gif

kai jie kaikuriom kartojasi ir po kelis kart i menesi, tai tikrai neprilakstysi tapineliu darytis kiekviena karta, nes kol pirmo ats pareis jau kogero ir nuo antro pasveikus busi lotuliukas.gif (ypac su UK tempais biggrin.gif )
Ji neminejo, kad tyresi, bet mano komentaras apie tikslo nebuvima tepineliui darytis ir nebuvo skirtas jai g.gif ir labai aiskiai parasiau, kad 'jei zinot, kad tai grybelis ir kai gydotes savais metodais veikia, tada nelabai matau tiksla tepineliui darytis'

Manau nesusikalbejom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 01 26, 00:25)
kai jie kaikuriom kartojasi ir po kelis kart i menesi, tai tikrai neprilakstysi tapineliu darytis kiekviena karta, nes kol pirmo ats pareis jau kogero ir nuo antro pasveikus busi  lotuliukas.gif  (ypac su UK tempais  biggrin.gif
Ji neminejo, kad tyresi, bet mano komentaras apie tikslo nebuvima tepineliui darytis ir nebuvo skirtas jai  g.gif  ir labai aiskiai parasiau, kad 'jei zinot, kad tai grybelis ir kai gydotes savais metodais veikia, tada nelabai matau tiksla tepineliui darytis'

Manau nesusikalbejom  4u.gif

Jeigu kartojasi taip daznai vadinasi buvo pasirinktas netinkamas gydymas,taip dazniausiai nutinka kai bandoma gydytis savarankiskai arba liaudiskom priemonem,kurios tik kuriam laikui nuslopina simptomus bet negydo ligos.

Iš tiesų galima sakyti, kad grybelis yra ne pagydomas, tik apgydomas. Jeigu liga taip ilgai kartojasi, vadinasi, reikia gydyti ne tik vietiškai, bet ir sistemiškai – geriamaisiais vaistais ir žvakutėmis nuo grybelio. Jei liga pasikartoja du kartus per metus – tai jau lėtinė ligos forma, ir gydyti reiktų pusę metų (pvz., pusę metų kas mėnesį gerti vaistų nuo grybelio ir dėti žvakutes). Ir net taip ilgai gydant būklė gali tik pagerėti, o ne visiškai susitvarkyti. Gydantis būtinai reikia eiti pas ginekologą, nesirinkti vaistų savarankiškai, nes žvakučių yra visokių, ir svarbu, kad gydytojas parinktų tinkamas. Taip pat svarbu pavartoti jogurto kapsulių, gyvų bifidobakterijų, kad susitvarkytų žarnyno sutrikimai; laikytis higienos, pašalinti kitus veiksnius, kurie turi reikšmės pienligės atsiradimui (nenešioti sintetinių apatinių rūbų, nebenaudoti kasdieninių įklotų). Svarbu atsiminti, kad makšties ligos – tai tik išraiška to, kas yra blogai organizme, todėl vien vietinis gydymas nepadės, reikia susirūpinti bendra organizmo sveikata.
Saltinis Sveikas zmogus
Atsakyti
Vasareuk, as atrasiau i vienos forumietes konkretu komentara, nes tu islankstai mano zinutes taip, kad atrodo, as liepiu visom forumietem visai neit pas gydytojus ir savarankiskai gydytis doh.gif Kaip pati su tuo susidurus galiu pasakyt, kad tuo persirgus grybeli 100% atskirsi ir kita karta. Jei daznai kartojasi, reikia ieskot priezasciu kodel. Be isvardintu priezasciu, grybelis taippat daznai prasideda del antibiotiku vartojimo, nusilpusio imuniteto, streso.

Geros dienos visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitė_Ritė* @ 2012 01 25, 09:54)
Aisku, supratau:) o kas liecia"ana gala", tai as ne is tu moteru, kurios bijo, kad vyras pamatys kazka jau tokio, ko nemates ir tai sutrukdys intymumui  lotuliukas.gif bet iskart pagalvojau, kad reikes lb derintis su jo darbu, tad ne taip paprasta.. g.gif ir dar.. LT idomiai pasiziuretu i tai (aisku, ne visur), bet kaip sakant cia ne runkeliu salis, tad matau situacija kiek kitokia biggrin.gif

Aš ėjau ir su vyru, ir su lapeliu, susirašius viską kas man yra biggrin.gif Nes tų visų ligų pavadinimų nemokėjau. O dedant spiralę, vyras už širmos gali pastovėt, nebūtina jam ten reguliuot eismą g.gif O kai nėjo suderint su darbu, ėjau pati sau viena, nereikėjo net vertėjo. Nes ir po operacijos vyro nebuvo, kažkaip susikalbėjom biggrin.gif
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 01 25, 13:48)
Jauciu teks.. Juk neskausminga.  ax.gif
Beje - ar kuri naudojasi  "Cervix screening" paslauga? Vis gaunu laiskus, siulancius nemokamai pasitikrinti (profilaktikai nuo vezio), nes tokia paslauga, kaip suprantu, yra suteikiama visoms, kurioms virs 25?
Pati dar nesitikrinau, bet gal tuo paciu reiktu. g.gif
http://www.cervicalcheck.ie/

Aš dariausi, nes siuntė laiškus, be toturėjau bėdų su antru galu, tai buvo būtinas tyrimas. Ir čia ne paslauga biggrin.gif Lt irgi daro, bet neprivaloma lyg g.gif Bet aš buvau nesidarius.
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 01 26, 08:43)
Vasareuk, as atrasiau i vienos forumietes konkretu komentara, nes tu islankstai mano zinutes taip, kad atrodo, as liepiu visom forumietem visai neit pas gydytojus ir savarankiskai gydytis  doh.gif  Kaip pati su tuo susidurus galiu pasakyt, kad tuo persirgus grybeli 100% atskirsi ir kita karta. Jei daznai kartojasi, reikia ieskot priezasciu kodel. Be isvardintu priezasciu, grybelis taippat daznai prasideda del antibiotiku vartojimo, nusilpusio imuniteto, streso.

Geros dienos visom  4u.gif

Pilnai sutinku su tuo,kad jei daznai kartojasi reikia ieskoti priezasciu kitur,taigi peace smile.gif Ir nieko blogo kartais padiskutuoti ir isklausyti kitu nuomone smile.gif
Atsakyti
Dar klausimas ta pacia tema smile.gif Bet jei tokios ligos kartojasi labai daznai, ar negydo kartu ir partnerio (vyro) ? Kiek pamenu LT tai budavo kursas ir jam.
Atsakyti