sveikos,
aš taip pat turiu tą kortelę, tad manau reikės pasinaudoti. tik va yra tokia problema, kad aš beprotiškai bijau dantų gydytojų, ir dabar dar laukiuosi. kaip manot ar stresas nepakenks vaikeliui? tiesa, ar leidžia čia nuskausminamuosius ?
QUOTE(raganiukė123 @ 2010 01 31, 11:19)
sveikos,
aš taip pat turiu tą kortelę, tad manau reikės pasinaudoti. tik va yra tokia problema, kad aš beprotiškai bijau dantų gydytojų, ir dabar dar laukiuosi. kaip manot ar stresas nepakenks vaikeliui? tiesa, ar leidžia čia nuskausminamuosius ?
sveika, kai mano vaikui prireike skubios pagalbos (dalis danties isluzo ir likusi dalis "kabinosi" i liezuvi), tai nuskausminamuosius leido. paciai dar neteko lankytis, nors labai reikia, bet vis neturiu laiko...

Sveikos!
Daznai paskaitineju si foruma. tokios temos nemaciau, nes neieskau privaciu lietuviu ginekologu.
Nelabai suprantu cia sistemos. Noreciau tik pasitikrinti, tad neskubu. Anksciau Lietuvoj tikrindavaus, bet gyvenant UK ir mokant mokescius, manau logiska butu cia. Ligonineje zinau, kad yra ginekologai, bet juk neisi tik, kad patikrintu be nusiskundimu. sveikatos centruose tik GP ir seseles.
Tikiuos, kad pasidalinsit patirtim ir ziniom.Aciu
Daznai paskaitineju si foruma. tokios temos nemaciau, nes neieskau privaciu lietuviu ginekologu.
Nelabai suprantu cia sistemos. Noreciau tik pasitikrinti, tad neskubu. Anksciau Lietuvoj tikrindavaus, bet gyvenant UK ir mokant mokescius, manau logiska butu cia. Ligonineje zinau, kad yra ginekologai, bet juk neisi tik, kad patikrintu be nusiskundimu. sveikatos centruose tik GP ir seseles.
Tikiuos, kad pasidalinsit patirtim ir ziniom.Aciu

Tai GP ir paims megineli.Nusius i ligonine,jei kas negerai bus,gausi siuntima i ligonine.
QUOTE(giega @ 2010 02 19, 16:06)
Tai GP ir paims megineli.Nusius i ligonine,jei kas negerai bus,gausi siuntima i ligonine.
Aciu

QUOTE(Wildsoul @ 2010 02 20, 13:15)
Aciu
. O tai paprasyt GP civic check-up? daugiau del busimo nestumo noreciau pasitikrint. suprantu, kad skirtumo didelio nera, bet jei mano GP vyras, ar galiu eiti pas kita GP?

pagooglink savo rajone sexual clinic pasiskambink ten ir pasiimk appoitmenta nereikia jokiu siuntimu ten tikri ginekologai dirba tai ir ant kedes pasodine apziures ir padarys viska ko nori
QUOTE(Wildsoul @ 2010 02 20, 13:29)
Aciu! Ir dar pasitikslinimui klausimelis - o falimy planning atlieka tokias apziuras?
Aha tretu tu pasiskambink ir paklausk ar jie padarys
QUOTE(Draidra @ 2010 01 30, 11:16)
sveikos, norejau paklausti.. turiu as maternity kortele. na, bet ji galioja tikriausiai tik man ir leliukui pirkti vaistus nemokamai, ir tai tik su gydytojo israsytu receptu? O mano vyresneliui (8metai) labai reikia akiniu. kaip reikalai su jais? vaikams gal jie nemokami? ar reikia kokio recepto? ar ta kortele tam irgi tinka?
vaikam iki 16 metu, o jei mokosi- ir ilgiau, visi vaistai yra nemokami, jei neklystu i tai ieina ir akiniu darymas, pirmiausia eikit pas savo GP

Labukas.Norejau paklaust,as turiu vadinama NHS Tax Credit E.C. tai as su ja galiu gauti nemokamai tvarkytis dantis?
ar cia kaip nors kitaip vadinasi
,nes man tik sita atsiuncia kiekvienais metais.

QUOTE(laurencija100 @ 2010 03 29, 15:41)
Labukas.Norejau paklaust,as turiu vadinama NHS Tax Credit E.C. tai as su ja galiu gauti nemokamai tvarkytis dantis?
,nes man tik sita atsiuncia kiekvienais metais. 

tinka sita dantims tvarkytis

QUOTE(*liolia* @ 2010 03 30, 02:30)
Jo sita tiko

Bet va nepatiko kad tipo tik tas metalines plombas deda

o gal tos silver ir nieko?juk nesimatys?

bet kazkaip nesinori tu silver