Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sveikatą UK

QUOTE(conve®se @ 2012 02 23, 12:53)
Ojej, tai nekas tada, nes man reikalingas ne vienas vaistas sad.gif o kaip cia pirkti tuo "over the counter"? atsiprasau, kad klausiu, bet pirma kata susiduriau su tokiu terminu  blush2.gif

Jei vaistas parduodamas be recepto, jis gali buti pigesnis nei recepto mokestis.Bet visi rimtesni vaistukai cia su receptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 23 vasario 2012 - 17:28
QUOTE(conve®se @ 2012 02 23, 13:53)
Ojej, tai nekas tada, nes man reikalingas ne vienas vaistas sad.gif o kaip cia pirkti tuo "over the counter"? atsiprasau, kad klausiu, bet pirma kata susiduriau su tokiu terminu  blush2.gif

Tai reiskia,kad perki vaistineje be recepto pvz.gelezies tabletes,vaistai nuo persalimo,kosulio,silpni nuskausminamieji,kai kurie kremai ir t.t.pvz. paracetamoli ar ibuprofena tikrai bus pigiau pirkti tiesiai is vaistines nei su receptu,deja,kaip jau minejo Terapanke visi rimtesni vaistukai cia su receptu taigi mokesciai greiciausiai nepavyks isvengti nebent jums priklauso receptai uz dyka jei atitinkant siuos kriterijus-You can get free NHS prescriptions if, at the time the prescription is dispensed, you:
are 60 or over
are under 16
are 16-18 and in full-time education
are pregnant or have had a baby in the previous 12 months and have a valid maternity exemption certificate (MatEx)
have a specified medical condition and have a valid medical exemption certificate (MedEx)
have a continuing physical disability that prevents you from going out without help from another person and have a valid MedEx
hold a valid war pension exemption certificate and the prescription is for your accepted disability
are an NHS inpatient

You are also entitled to free prescriptions if you or your partner (including civil partners) are named on, or are entitled to, an NHS tax credit exemption certificate or a valid HC2 certificate (full help with health costs), or you receive either:
Income Support
Income-based Jobseeker’s Allowance
Income-related Employment and Support Allowance, or
Pension Credit Guarantee Credit

Find out more about the NHS Low Income Scheme (LIS).
Atsakyti
QUOTE(karsoniuke25 @ 2012 02 12, 22:33)
labas vakaras nelabai radau gal yra kur nors tokia tema ir kuri nukreips mane i ja, turiu tokia problema pas mane venų varikozė. Gegužįvaziuojam į Lietuvą planavau ten operuotis su lazeriu kad išgyčiau greičiau, pasikaitinėjus nusprendžiau kad galiu nespėti i dvi svaites. Be to susimąsčiau ar verta dabar darytis man ja jei palnuoju vėl greitu laiku pastoti. tai vat klausimas toks gal kas darėtės operacija Šiaurinėj Airijoj?ir kokia ją čia daro koks gijimo laikotarpis buna? ačiū

Nejaugi niekas su sia problema nesusidure, as viena tokia ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 02 23, 20:38)
Tai reiskia,kad perki vaistineje be recepto

labai dekinga uz atsakymus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo conve®se: 24 vasario 2012 - 15:02
Tai kai gydytoja israso receptiniu vaistu, reikia susimoket uz recepta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 02 27, 18:12)
Tai kai gydytoja israso receptiniu vaistu, reikia susimoket uz recepta? g.gif

taip, vaistinej reikia susimoket uz kiekviena vaista recepte drinks_cheers.gif nebent, kaip Vasareuk paminejo auksciau- patenki i viena is grupiu kur duoda vaistus nemokamai ax.gif
Atsakyti
Tai tada tas vaistas nepigiai apsieina smile.gif jai moki uz recepta ir vaista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 02 27, 18:23)
Tai tada tas vaistas nepigiai apsieina  smile.gif jai moki uz recepta ir vaista  g.gif

moki tik uz recepta (nera papildomos vaisto kainos), tik sakom kartais, kai kurie vaistai, kuriem nebutinas receptas yra pigiau perkant be recepto, bet receptiniam vaistam kitos iseities nera smile.gif
Atsakyti
Gal galit parasyt per koki tinklalapi galima susirasti kur yra arciausiai poliklinika?
Papildyta:

Supratau moki tik uz recepta nesvarbu kiek ten tas vaistas kainuoja smile.gif
o galvojau,kad ir uz vaista ir uz recepta moki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamičiukė: 27 vasario 2012 - 19:29
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 02 27, 18:27)
Gal galit parasyt per koki tinklalapi galima susirasti kur yra arciausiai poliklinika?

va cia gali pabandyt, tik reik ivest savo pasto koda
http://www.nhs.uk/Se...;ServiceType=GP
Atsakyti
Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms,as turiu klaisima,kaip uzsiregistruoti i GP jaigu neturiu jokiu council tax bilu ar panasei,ka man daryti? schmoll.gif
Atsakyti