Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sveikatą UK

QUOTE(netaa @ 2012 08 19, 09:53)
Paklauskit registraturoj ar kviecia verteja, pas mus verteja galima uzsakyti ne veliau 2d pries apoitmenta. visada imdavau rusu arba lietuviu verteja:) emegrensi atveju vertejas neimanomas. nes juos kviecia is vertimu buiro.

Aisku, paklausiu. Dekui, kad pasidalinot informacija 4u.gif
Atsakyti
sveikosĄ
As su tokiu klausimu,mano pazystama nesenoiai atvyko i Londona kol kas nmedirba bet turi NIN ir ja labai uzpuole votys.Siandien isaugo net ant veido.Zodziu jau nebejuokinga ir reiktu pasirodyt gydytojai tai kur patartumet kreiptis ar i anglu ligonine ar geriau i lietuviu privacia klinikanes kaip suprantu jei nedirba reikes moketi ir angliskoi.Be to ji nelabai kalba angliskai tai patogiau butususisneketi.As nesu siuo metu UK tai mazai pagelbet galiu.
Aciu kas atsakysit
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2012 08 19, 01:26)
sveikosĄ
As su tokiu klausimu,mano pazystama nesenoiai atvyko i Londona kol kas nmedirba bet turi NIN ir ja labai uzpuole votys.Siandien isaugo net ant veido.Zodziu jau nebejuokinga ir reiktu pasirodyt gydytojai tai kur patartumet kreiptis ar i anglu ligonine ar geriau i lietuviu privacia klinikanes kaip suprantu jei nedirba reikes moketi ir angliskoi.Be to ji nelabai kalba angliskai tai patogiau butususisneketi.As nesu siuo metu UK tai mazai pagelbet galiu.
Aciu kas atsakysit

Manau, kad reiktu kuo skubiau pas gydytojus kreiptis. Jei yra prisiregistravusi anglu poliklinikoj - nieko nepraras kreipusis i GP, na o jei turi pinigu laisvu - galima pas lietuvius.
http://www.sveikaszm...amp;strid=36011
Atsakyti
tai va kad ji dar neprisireginus pas GP.
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2012 08 19, 01:47)

Gal vaziavimas tiesiai i ligonine padetu? Mano vaikui buvo stagi beda, teko vaziuoti i ligonine, prisiregistrave pas GP dar nebuvome. Ligoninej taip ir pasakem, problemu nebuvo, veliau tik jie atsiunte laiska, kad mes jiems nurodytumem savo gydytojo pavarde (prie kurio prisiregistravom iskart po ligonines.)
Atsakyti
Sveiki 4u.gif gal kas zino ar pas GP galima padarit nemokama akiu testa ? noreciau pasitikrint akis , ir kaip butu jeigu reiketu akynius ar lesius nesioti? jeigu yra NHS kortele ar butu kokia nuolaida ar nemokamai, gal kas zino? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2012 08 19, 12:47)

Man atrodo, kad reiketu eiti i Walk in centra.
Atsakyti
QUOTE(Goba @ 2012 08 19, 17:33)
Man atrodo, kad reiketu eiti i Walk in centra.

MB reikejo A&E pora kartu jis be gp problemu nekilo.Po siai dienai neprisiregistraves,8 metai neikalbu
Atsakyti
QUOTE(margosha26 @ 2012 08 19, 16:47)
Sveiki 4u.gif  gal kas zino ar pas GP galima padarit nemokama akiu testa ? noreciau pasitikrint akis , ir kaip butu jeigu reiketu akynius ar lesius nesioti? jeigu yra NHS kortele ar butu kokia nuolaida ar nemokamai, gal kas zino? Aciu smile.gif

Ne pas GP, i optika. su NHS kortele nereikia moket.
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2012 08 20, 09:12)
Ne pas GP, i optika. su NHS kortele nereikia moket.

bet tai ar visose optikose yra nemokami? pvz boots ar vision expres?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo margosha26: 21 rugpjūčio 2012 - 20:18
QUOTE(margosha26 @ 2012 08 21, 19:17)
bet tai ar visose optikose yra nemokami? pvz boots ar vision expres?

Boots ir cia http://www.specsavers.co.uk/ tikrai,kitur neteko susidurti.
Atsakyti
Asda rašo, kad su nhs tikrina nemokamai.
Atsakyti