Tu sakai, kad myli lietų, Bet išskleidi savo skėtį, kai lyja. Tu sakai, kad myli saulę, Bet susirandi šešėlį, kai saulė šviečia. Tu sakai, kad myli vėją, Bet uždarai savo langus, kai vėjas pučia. Štai ko aš bijau; Tu sakai, kad mane taip pat myli.
Tu sakai, kad myli lietų,
Bet išskleidi savo skėtį, kai lyja.
Tu sakai, kad myli saulę,
Bet susirandi šešėlį, kai saulė šviečia.
Tu sakai, kad myli vėją,
Bet uždarai savo langus, kai vėjas pučia.
Štai ko aš bijau;
Tu sakai, kad mane taip pat myli.
"Turėk drąsos didžiajam gyvenimo sielvartui ir kantrybės - mažesniam; o užbaigęs sunkų kasdieninį darbą, eik ramiai miegoti. " (V. Hugo)
Šuniui nusispjauti į gražias mašinas, pinigus, didelius namus. Šuniui vis vien, ar tu esi turtingas ar vargšas. Protingas ar kvailas. Atiduok jam savo širdį ir jis tau atiduos savąją. O ar apie daugelį žmonių galėtum tai pasakyti? Ar su daugeliu jautiesi reikalingas, mylimas, vienintelis? Ar su daugeliu jautiesi laimingas?(Dž.Groganas)
Dar keletas: Kai nieko neturi, manai, jog tiks bet kas. Bet kai turi bet ką, nes praradai kažką brangaus, supranti, kad geriau niekas ir skaudanti širdis, nei tas, kam žiūrint į akis matyti mylimojo žvilgsnis...
Kai tu ką nors myli, tavo blakstienos virpa, o iš tavęs skraido mažos žvaigždutės.. Kai kas nors tave myli, jis kitaip taria tavo vardą. Tada tu žinai, kad tavo vardas yra saugus jo burnoje.. Ačiū, kad atėjai i mano gyvenimą, ačiū už kiekvieną ašara, už kiekvieną atneštą jausmą, kad ir koks jis bebūtų... Nes tik jų dėka, aš supratau, ką reiški mano gyvenime
Kartais.. reikia pabūt vienam, ir susivokt savyje.. kartais.. reikia pasėdėt kopose, ir žiūrėt į žvaigždes.. kartais PRIVALAI nusišypsot, kad ir kaip ašaros skruostais tekėtų.. kartais reikia įveikti tai, kas yra neįmanoma.. kartais reikia matyti tai, ko kitas nepamatys.. kartais reikia stengtis, dėl to, kas tau svarbu.. kartais reikia pakovot, kad turėtum Kažką Daugiau.. kartais reikia grožėtis dangum.. kartais reikia susikabinus už rankų bėgt į jūrą.. kartais reikia tiesiog MYLETI...
Dar keletas: Kai nieko neturi, manai, jog tiks bet kas. Bet kai turi bet ką, nes praradai kažką brangaus, supranti, kad geriau niekas ir skaudanti širdis, nei tas, kam žiūrint į akis matyti mylimojo žvilgsnis...
Kartais.. reikia pabūt vienam, ir susivokt savyje.. kartais.. reikia pasėdėt kopose, ir žiūrėt į žvaigždes.. kartais PRIVALAI nusišypsot, kad ir kaip ašaros skruostais tekėtų.. kartais reikia įveikti tai, kas yra neįmanoma.. kartais reikia matyti tai, ko kitas nepamatys.. kartais reikia stengtis, dėl to, kas tau svarbu.. kartais reikia pakovot, kad turėtum Kažką Daugiau.. kartais reikia grožėtis dangum.. kartais reikia susikabinus už rankų bėgt į jūrą.. kartais reikia tiesiog MYLETI...
Kai nieko neturi, manai, jog tiks bet kas. Bet kai turi bet ką, nes praradai kažką brangaus, supranti, kad geriau niekas ir skaudanti širdis, nei tas, kam žiūrint į akis matyti mylimojo žvilgsnis...[/b]
"Only when the last tree has died, and the last fish has been caught, and the last river has been poisoned we will realize that we cannot eat money"
(Pažodinis vertimas: Tik kai paskutinis medis bus nukirstas, ir paskutinė žuvis bus sugauta, ir paskutinė upė bus užnuodyta, mes suprasime kad negalime valgyti pinigų)
"Only when the last tree has died, and the last fish has been caught, and the last river has been poisoned we will realize that we cannot eat money"
(Pažodinis vertimas: Tik kai paskutinis medis bus nukirstas, ir paskutinė žuvis bus sugauta, ir paskutinė upė bus užnuodyta, mes suprasime kad negalime valgyti pinigų)
Išties žmogus žvėrių karalius, nes žiaurumu jam niekas neprilygsta. Mes gyvename kitų gyvybės sąskaita, esame vaikščiojantys kapinynai!
Leonardas da Vinčis
Tada, kai aš maniau, kad mokausi gyventi, mokiausi mirti.
Leonardas da Vinčis