Tiesa sakant, laukiau, kol pasirodys komentarai apie ji. O man buvo taip - is pradziu ieskojau fotografu, tai patys fotografai rekomendavo Vaclova, nes pas ji yra fotografai palike savo albumus, kur galima paziureti nuotraukas. As nutariau pati ieskoti fotografo, nepasiklaiujant tarpininkais. Bet kita diena is pat ryto sulaukiu jo skambucio, tai p.Vaclovas tiek bruka savo fotografus, net neisiklausydamas i mano norus ir nenorus. Klausantis tokio brukimo, gaunasi atmetimo reakcija. Nebuvau as tokia jau maloni ir naivi pasnekove, tai man nebruko visu kitu paslaugu - filmuotojo ir muzikanto. Siule atvaziuoti pas ji. Pasakiau, kad kai man reikes ir turesiu laiko - tada ir atvaziuosiu. Po to is karto sulaukiu antro skambucio, jis jau apskambines man "tinkamus" fotografus, geriausius surinktus vyrus ir mane gales pafotografuoti. Pareiskiau, kad as pati ji susirasiu jei man reikes ir man nereikia brukti bet ko. Manau, kad patys fotografai duoda ieskanciuju koordinates. O to daryti nereiktu. Kadangi kalbejau tik su dviem fotografais, tai tik vienas is ju galejo duoti mano telefona.
Na, vis tik nuvaziavau as pas ji sekancia savaite, tai kalbejo normaliai, dave man patikusio fotografo telefona ir skambinau pati. Uzstatu neprase, nebruko nei muzikantu, nei filmuotojo.
Bet jeigu jau pradejo dirbti vestuviu opetaratoriumi-ORGANIZATORIUMI , manau jam reiktu pasimokyti bendravimo ypatumu, o is cia pasakojanciuju - susivokti melavimuose ir makaronu kabinime.
Nesakau, kad jo darbas nereikalingas, taciau siulant tikrai auksto lygio , puikius fotografus, nepigiai kainuojancius, ta reiktu daryti profesionaliau, ir nenusileisti iki gasdinimu lygio...