Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(taša @ 2010 03 29, 11:39)
atejau su klausimu:
kas galetu but, jei ilgiau panaudojus bet kuria skysta pudra, tik uzsitepus, pradeda pleiskanuotis nosis? pries tai naudoju krema kuris tinka po krem pudra, ir kuri laika viskas gerai tepdavosi. tik po kokio gero menesio taip nutinka. gal kam buvo panasiai?
mano oda misri/riebi. kremas ir krem pudros skirtos tokiai odai. nesprantu kame reikalas. ir lupasi tik nuo nosies - kitur tvarkoj viskas.
aciu 4u.gif

Nosis išsausėjo ax.gif mano oda irgi mišri, tokių lupimųsi būna, tik kitoj vietoj, ypač kai primirštu sausėt linkusią vietą patepti storesniu sluoksniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 29, 07:36)
Ei ktu musu sitoj tundroj nemaciau , blyn koks nervas jama... Man rimmelio visai patikdavo lupdaziai , paskui turejau tusa su sukutem , dabar tik sepetelio pavyzdys kabo stende ...  doh.gif ,o tusu  nera

As itartinai i Rimmel kosmetika ziurejau, del kainos... Pirkdavau tik blizgius, nes jie labai skaniai kvepedavo ir labai skanus biggrin.gif tada pabandziau akiu piestuka ir skysta pravedima, super buvo. O tusas Sexy Curves vienas is mano paciu paciausiu.. pribrendo laikas, kai pasiryzau ir krempudra nusipirkti. Jau trecia jei neklystu perku. Problema- nelabai daug atpalviu, tad daug kas skundziasi, kad neranda sau tinkamo. taip pat uzsitepus po poros minuciu spalva lyg adaptuojasi, truputi pasvieseja. galiu pasakyti tik tiek, kad duoda pakankamai matine, bet ir naturaliai svytincia oda, kas labai neiprasta tokio tipo pudrai, nes ji yra i didesne maskavimo puse... kas dar gerai... kai ja naudoju, nebereikia paakiams atskiro concealer'io... ir dar... 16val formule..
nezinau, siulyciau ebay paieskoti... aisku, tada rizika su atspalviais...

QUOTE(taša @ 2010 03 29, 08:39)
atejau su klausimu:
kas galetu but, jei ilgiau panaudojus bet kuria skysta pudra, tik uzsitepus, pradeda pleiskanuotis nosis? pries tai naudoju krema kuris tinka po krem pudra, ir kuri laika viskas gerai tepdavosi. tik po kokio gero menesio taip nutinka. gal kam buvo panasiai?
mano oda misri/riebi. kremas ir krem pudros skirtos tokiai odai. nesprantu kame reikalas. ir lupasi tik nuo nosies - kitur tvarkoj viskas.
aciu 4u.gif

mano miela nosis tokia buvo nuo paaglystes. galedavau atsisedus su pincetu lupti didziausius odos gabalus... labai daznai serpetoja nosies apacia, kas aisku kitiems gali pasirodyti kaip sudziuves snarglys... reikia oda sveisti, vienintelis mano patarimas... as naudoju Neutrogena pagalveles, nezinau ar tokias LT pardavineja. jei jos pasibaigia, labai svelniai, sukamaisiais judesiais masazuoju su paprastom kuno pirstinem. pasisalina ta nereikalinga oda... pilingas man niekada pakankamai efektyviai nenusveicia negyvos odos..
Atsakyti
merginos,kremines pudros tikrai nesausina odos,jos tik paryskina problemas,o jei nosies srityje lupasi,vadinasi,per mazai dregmes,drekinkit ir viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 03 29, 20:17)
merginos,kremines pudros tikrai nesausina odos,jos tik paryskina problemas,o jei nosies srityje lupasi,vadinasi,per mazai dregmes,drekinkit ir viskas susitvarkys smile.gif

kokia jusu nuomone apie BEYU krempudras misriai/riebiai skirtas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 29 kovo 2010 - 18:37
QUOTE(kumiko @ 2010 03 29, 19:36)
kokia jusu nuomone apie BEYU krempudras misriai/riebiai skirtas?

zinokit,visai teigiama,nepaisant to,jog yra siek tiek pigesne,kokybe jos gera,tuo paciu pridursiu ja tikrai gerai perka,pati ja esu bandzius,bet nenaudojus,rekomenduoju ja jaunesnems merginoms bei moterims,pabandykit parduotuveje pasitept
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 03 29, 20:54)
zinokit,visai teigiama,nepaisant to,jog yra siek tiek pigesne,kokybe jos gera,tuo paciu pridursiu ja tikrai gerai perka,pati ja esu bandzius,bet nenaudojus,rekomenduoju ja jaunesnems merginoms bei moterims,pabandykit parduotuveje pasitept

o kodel butent jaunesnems?
Atsakyti
na,jau pats brandas yra orientuotas i jaunesnes moteris,zaismingos spalvos bei pakuotes,nera stipriu produktu,paciu produktu sudetys nera imantrios,visa tai ir apsprendzia kodel smile.gif +kaina gera smile.gif
Atsakyti
Atbėgu iš Vichy temos...
4u.gif
Išbandžiau šią pudrytę.
user posted image
Opal.
Man kaip tik spalva.... Labai gražiai veidukas atrodo...
Maskuoja neblogai.
Lengvai dengiasi, nesausina odos...
Gavau dar ir tamsesnio atspalvio mėginėlį 10 ml, tai vasarą pasimaišysiu jei paruduosiu....
Galiu lyginti net su EL DW Light...
Bet Vichy lengvesnė ir šiek tiek mažiau maskuoja...
Žiemai, kadangi mano oda pasausėja, manau, būtų labai geras iš tos pačios serijos Kremas.
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 30 kovo 2010 - 16:12
sveikos, kazkaip naudojau ilga laika lumene pudra su mineralais riebiai odai,bet oda nuo jos taip sauseja...

gal galit rekomenduot pudra,nuo kurios neblizgetu veidas,nekimstu poru,bet ypatingai smarkiai nesausintu?

domina atsiliepimai apie maybeline dream matte, loreal mat puphose smile.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2010 03 30, 20:11)
sveikos, kazkaip naudojau ilga laika lumene pudra su mineralais riebiai odai,bet oda nuo jos taip sauseja...

gal galit rekomenduot pudra,nuo kurios neblizgetu veidas,nekimstu poru,bet ypatingai smarkiai nesausintu?

domina atsiliepimai apie maybeline dream matte, loreal mat puphose smile.gif dekui

man tas pats, nusausėjo. O po vienkartinio derinio su matiškumą suteikiančiu kremu kakta net nusilupo.
Ysl matt touch. Tik maskavino ten praktiškai nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ai neskauda: 30 kovo 2010 - 19:15
as dar galvoju apie make up forever kokia pudra, hd arba matt velvet...noretusi kaip studentei,priimtinesnes kainos smile.gif tai galvoju ir apie visokius lorealius kaip alternatyva sad.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2010 03 30, 17:11)

Maybelline putos visada turejo labai gerus atsiliepimus. net as, sausiaode, kai dar nelabai atkreipdavau demesi kokiai odai skirta, svarbu naujiena, pirkau ir veidukas buvo kaip persikelis. Na, tada gal ir oda buvo riebesne, niekada sitaip nesilupau kaip pastaruosius metus.
Mano drauge net i skirtingus miestus vaziuoja jos uzsipirkti, nes ne visada randa savo atspalvi. tad geras dalykas, bet yra vienas didelis minusas- jos labai mazai.

Jei apie Matte Morphose eina kalba- schmoll.gif labai blogus atsiliepimus girdejau, sausina.

Is L'Oreal riebiai odai geriausia Matte Cashmere. Kita drauge jau N metu naudoja tik ja, veidukas nepriekaistingai atrodo.

Brangesnis variantas- Clinique Stay True..

Siulyciau toliau laikytis nuo mineraliniu pudru, nes itariu, kad jos man ir issausino oda. Visada birias ant virsaus naudodavau, nes naiviai tikejau, kad mineralai gydo ir t.t. Maybelline, L'Oreal, kazkokia brangia turejau, visos leke i siuksliu deze...

Jei pinigeliu negaila, labai geras daiktas MAC Iridescent Powder/ Silver Dusk. Permatoma, duoda gaivumo, labai gerai laikosi makiazas.
As naudoju Sleek "One" finishing powder. Vandens pagrindo biri pudra, atlieka ne prastesni darba nei MAC tik uz tris kartus mazesne kaina. Mano metu atradimas...
Atsakyti