Mano i pabaiga Estee Lauder double wear light,gal ka nors i sia panasia galetumete parekomenduot
norisi kazka naujo isbandyt

QUOTE(lisik @ 2010 04 12, 19:26)
kanebo kainuoja apie 130
siandien buvau Sarmoj,tai jos kaina jau 145 lt
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 14, 20:10)
L'oreal Matte Morphose krempudra.
Krempudros tekstūra labai patiko, suflė, bet su MAC187 be šansų buvo išsitept, tepiau pirštais, labai lengvai ir lygiai pasidengė. O jau odos švelnumas po jos
maskuoja neblogai tikrai, dėmeles užmaskavo, poras liko nematomos. Oda matinė paliko, bet gražiai taip, sveikai matinė
Krempudros tekstūra labai patiko, suflė, bet su MAC187 be šansų buvo išsitept, tepiau pirštais, labai lengvai ir lygiai pasidengė. O jau odos švelnumas po jos

kaip įdomu, permečiau akimis makeupalley.com, tik devyni atsiliepimai, bet kokie įvairūs:
riebiaodes nuo šio suflė pabėrė;
jautriaodes išsausino;
normalią ir mišrią odą turinčioms - tiko pusėtinai

beje, ši pudra neturi talko, užtat - silikono pagrindu sukurta. Gal todėl ir nerekomenduotina riebiai, linkusiai į aknę ar jautriai odai.
QUOTE(Tutia @ 2010 04 14, 12:54)
Mergaitės, o gal kažką panašaus į Parure Extreme pasiūlytumėt? Kad būtų skysta konsistencija, vidutinis maskavimas, kad pudra itin lengvai dengtųsi
Arba apskritai domina visos, kuriu labai lengva, skysta skysta konsistencija 

"EL DWL" nebandei? Dar "Lumene" mineralinė senoji nebloga.
QUOTE(Meskala @ 2010 04 14, 20:18)
kaip įdomu, permečiau akimis makeupalley.com, tik devyni atsiliepimai, bet kokie įvairūs:
jautriaodes išsausino;
dievino aplikacijos procesą, bet ne matiškumo kokybę dienos pabaigoje.
beje, ši pudra neturi talko, užtat - silikono pagrindu sukurta. Gal todėl ir nerekomenduotina riebiai, linkusiai į aknę ar jautriai odai.
jautriaodes išsausino;

aš iš vieno bandymo nieko doro negaliu nuspręst, gal išbertų.
Dėl matiškumo aš ir negaliu būt tikra, nes po pietų parėjus nusičiupinėjau, vakare jau pudros nebuvo likę ant veido

Pati pudros konsistencija priminė makiažo bazę (kaip žinia silikonai jose "valdo"), todėl dėl silikono neabejoju

L'oreal Matte Morphose sudėtis (pačioj apačioj)
Mano oda itin riebi
As naudoju L'oreal Matte Morphose ir jau baigiau viena pakuote,bei nusipirkau ir antra
Manes nei bere, o matiskuma islaike ilgiausiai nei kitos turetos pudros... pavasariui man kaip tik: ir pamaskuoja nedaug ir poru nesimato.
Beja pries tepant sia pudra, as tepuosi Vichy Normaderm promat kremuka
As naudoju L'oreal Matte Morphose ir jau baigiau viena pakuote,bei nusipirkau ir antra

Manes nei bere, o matiskuma islaike ilgiausiai nei kitos turetos pudros... pavasariui man kaip tik: ir pamaskuoja nedaug ir poru nesimato.
Beja pries tepant sia pudra, as tepuosi Vichy Normaderm promat kremuka

QUOTE(Vitulka @ 2010 04 15, 00:03)
aš iš vieno bandymo nieko doro negaliu nuspręst, gal išbertų.
Dėl matiškumo aš ir negaliu būt tikra, nes po pietų parėjus nusičiupinėjau, vakare jau pudros nebuvo likę ant veido

QUOTE(Mamaima @ 2010 04 15, 09:44)
Mano oda itin riebi
As naudoju L'oreal Matte Morphose
As naudoju L'oreal Matte Morphose
aš ir nesakau kad blogai - baisiausiai susidomėjau sia Morphose

QUOTE(Dai'na @ 2010 04 14, 20:36)
Mano i pabaiga Estee Lauder double wear light,gal ka nors i sia panasia galetumete parekomenduot
norisi kazka naujo isbandyt

As irgi sia baigineju, bet sakiau imsiu dabar Clarins

QUOTE(Victorious @ 2010 04 14, 22:24)
"EL DWL" nebandei? Dar "Lumene" mineralinė senoji nebloga.
Subaiginėju jau šią EL, nepasakyčiau, kad ji man super duper, net gi išvadą padariau, kad kiek poras kemša

Laukiu net dviejų buteliukų Revlon Colorstay, bet kažko nusiteikus, kad man netiks

QUOTE(Tutia @ 2010 04 16, 09:31)
Subaiginėju jau šią EL, nepasakyčiau, kad ji man super duper, net gi išvadą padariau, kad kiek poras kemša
Laukiu net dviejų buteliukų Revlon Colorstay, bet kažko nusiteikus, kad man netiks

o man EL DWL buvo super duper. nes 3 is eiles sunaudojau, poru nekimso, tik nusibodo, tai pakeiciau siuo meti i Lancome Photogenic Lummenescence
QUOTE(Jorky @ 2010 04 16, 09:58)
o man EL DWL buvo super duper. nes 3 is eiles sunaudojau, poru nekimso, tik nusibodo, tai pakeiciau siuo meti i Lancome Photogenic Lummenescence
Ji apskritai tai tikrai nebloga pudra, patiko, kad ilgai laikydavosi, ir blizgesys beveik visai nelįsdavo, veidukas gražiai su ja atrodė, bet, nežinau, ar čia sutapimas, ar kas, bet pradėjo bert labiau

o kokie atsiliepimai apie Lancome Photogenic?
F_A kažkada rašė: "Pliusai: maloniai tepasi, oda iskart tampa matine ir skaisti, suteikia odai svytejimo, nera kaukes efekto, sausai odai turetu tikt puikiai (iki vakaro dar paziuresiu kaip laikysis ant mano misrios odos)
Minusai: nors sako, kad vidutiniskai maskuojanti, maskuoja prasciau nei pvz tokios vidutiniskai maskuojancios pudrytes kaip MAC studio fix fluid, Isadora Velvet touch ar Vishy Aero teint. Lietuvoje atspalviu pasirinkimas skurdus, i mano odos spalva panasios pudrytes net nebuvo...daugiau minusu kolkas nepstebejau"
Įdomu, kaip ji mišriai, reiks gal pasibandyt

QUOTE(Tutia @ 2010 04 16, 10:31)

išmėginau tik mėginėlį ELDWL; 1 atspalvis tiko (ziemai);
ir turiu du Revlon Colorstay, vieną dry/normal, kitą combination/oily.
*ELDWL ir Revlon dry/normal labai panašios. Tai tikrai normalios odos kreminės pudros. Mišriai, ar linkusiai į riebumą T zonoje, trupučiuką šakės po pusės dienos

*Revlon combination/oily Buff spalva buvo pastebimai šviesesnė nei dry/normal versijos. Ši spalva man idealiai tiko, bet ...su šiuo Revlon combination/oily daiktu reikia greitai tepti ant veido, žodžiu, įgudimų. Nes džiūva gan greit, ir jei pernelyg daug užsitepi, matosi, kad tepta, nes labai tiršta ir nepaprastai maskuojanti. Tik bijausi dažnai naudoti, nes sunkias pudras nepatartina kasdien nešioti. Bet nepamainoma į vakarėlius, į spec. progines išeigas

Tikrai geros pudros, tik mano galva, nekasdienai. Bet dengiasi, maskuoja puikiai. Ir Būtina kruopščiai nusivalyti po dienos, antraip bus inkštirų.
Papildyta:
QUOTE(Jorky @ 2010 04 16, 10:58)
jeigu tinka, tai mano protelis neišneša, kam tada keisti?