QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 06, 21:29)
Aciu uz atsiliepima.

Tai gal ir man ji nepatiktu

Pas mane problematiska, riebi oda, bet kaukes efekto nenoriu. Noreciau kad sulaikytu kuo ilgiau blizgesi, vidutiniskai maskuotu, nebutu kaukes efekto.
Geriausia butu paciai pasibandyti, gal tau patiks, nes visu musu skirtingi poreikiai
QUOTE(lisik @ 2010 05 06, 23:52)
mane irgi labai domina sia pudra, tai ko gero reiks eit gyvai bandyt...
aciu ^^liutukei uz atsiliepimus

kaukes ir as nenoriu

bet Everlasting del viso ko reiks pratestuot, kad isitikint kad man netinka...

... O Clarins Truly Matte kai bandziau patiko, tik ji labai "sausa", isryskindavo visus paserpetojimus. Tad priesh ja tepant reikia nemazai drekinamojo kremo... Siaip visai patiko. Gal tada reiks galvot ne apie Everlasting, o apie Truly Matte arba Dior Nude...
Nera uz ka
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 07, 07:46)
O kaip tau nude islaiko blizgesi? ar nenuplaukia? as maniau, kad nude sausesnei odai skirta... Kazkada taip rase ESLAUDA.
Na mano oda misri, vietom i riebuma, vietom normali, sildymo metu net paserpetojimu nosies srity buvo. Vakar buvau pasidazius nuo pietu iki vakaro, grizus namo (apie 10 vakaro) gal vos vos blizgejo, bet nepasakyciau, kad jau reiktu taisyt. Dar pastebejau, kad kai pries tai tepiau meteoritus, tai man labiau blizgejo, o sutvirtinus su Nude biria, vakar atrode puikiai
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 07, 09:38)
Nude kaip tik skirta mišriai, riebesnei odytei... Nesiklaidinkit, o pasiskaitykit geriau ankstesnius komentarus....
Tikrai taip, labai sausai manau netiktu, bet jei sausa odyte neserpetoja, gerai sudrekinta, tai manau galima naudot
I MAY BE NOT PERFECT, BUT SOME PARTS OF ME ARE EXCELLENT...