Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 06, 21:43)
Perskaiciau beveik visa tema ir sudomino Clarins everlasting krempudra. Kelios forumietes planavo ja isigyti... Gal galima butu isgirsti atsiliepimus?Kokiai odai ji skirta?

As turiu sia pudryte, pries tai jau rasiau atsiliepima kad man ji patiko, bent jau man su ja nera jokio kaukes efeko, kadangi ji yra kazkiek maskuojanti todel ir sunkesne truputeli, jei nenorite maskavimo tai galite pirkti lengvesne. Ji skirta manyciau misriai/riebiai odai, po puse dienos islenda blizgesiukas, bet dar nei vienos krem pudros neturejau kad neislystu blizgesys, tam yra skirta kompaktine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 06, 21:29)
Aciu uz atsiliepima. 4u.gif Tai gal ir man ji nepatiktu g.gif  Pas mane problematiska, riebi oda, bet kaukes efekto nenoriu. Noreciau kad sulaikytu kuo ilgiau blizgesi, vidutiniskai maskuotu, nebutu kaukes efekto.

Geriausia butu paciai pasibandyti, gal tau patiks, nes visu musu skirtingi poreikiai smile.gif

QUOTE(lisik @ 2010 05 06, 23:52)
mane irgi labai domina sia pudra, tai ko gero reiks eit gyvai bandyt...
aciu ^^liutukei uz atsiliepimus  aciuks.gif  kaukes ir as nenoriu  unsure.gif  bet Everlasting del viso ko reiks pratestuot, kad isitikint kad man netinka... biggrin.gif... O Clarins Truly Matte kai bandziau patiko, tik ji labai "sausa", isryskindavo visus paserpetojimus. Tad priesh ja tepant reikia nemazai drekinamojo kremo... Siaip visai patiko. Gal tada reiks galvot ne apie Everlasting, o apie Truly Matte arba Dior Nude...

Nera uz ka smile.gif
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 07, 07:46)
O kaip tau nude islaiko blizgesi? ar nenuplaukia? as maniau, kad nude sausesnei odai skirta... Kazkada taip rase ESLAUDA.

Na mano oda misri, vietom i riebuma, vietom normali, sildymo metu net paserpetojimu nosies srity buvo. Vakar buvau pasidazius nuo pietu iki vakaro, grizus namo (apie 10 vakaro) gal vos vos blizgejo, bet nepasakyciau, kad jau reiktu taisyt. Dar pastebejau, kad kai pries tai tepiau meteoritus, tai man labiau blizgejo, o sutvirtinus su Nude biria, vakar atrode puikiai smile.gif

QUOTE(Krisanta @ 2010 05 07, 09:38)
Nude kaip tik skirta mišriai, riebesnei odytei... Nesiklaidinkit, o pasiskaitykit geriau ankstesnius komentarus....  4u.gif

Tikrai taip, labai sausai manau netiktu, bet jei sausa odyte neserpetoja, gerai sudrekinta, tai manau galima naudot smile.gif
Atsakyti
Zodziu nesuprasi: vienai geriau forever, kitai nude, nepriklausomai nuo odos tipo. Man svarbiausia, kas ilgai isliktu ir neblizgetu T zona (mano oda normali/misri). Tai as nesimetysiu ir pasiliksiu prie forever.

Gal kas galit spalvas pakomentuot? Koki numeri atitiktu dior, jei Estee lauder DWL naudoju 02.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 06, 21:41)
Šiandien išbandžiau Clinique Supermoisture, net man sausiaodei ji pasirodė labai riebi smile.gif Bet užsitepė gražiai, daug nemaskuoja, tačiau veido spalvą sulygina, suteikia švytėjimo. Pasirinkus gerą maskuoklį, manau, neblogai būtų smile.gif

Bandzius ir as.. veidas is pat pradziu svytejo nuo pudros, o paskui nuo riebalu biggrin.gif bet tada dar nenaudojau geros birios sutvirtinumui. siaip pirmas efektas man labai patiko, oda tikrai lyg drekinama butu smile.gif ir spalvyte labai graziai ziurisi ant veiduko, labai naturaliai.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 07, 00:41)
Šiandien išbandžiau Clinique Supermoisture, net man sausiaodei ji pasirodė labai riebi smile.gif Bet užsitepė gražiai, daug nemaskuoja, tačiau veido spalvą sulygina, suteikia švytėjimo. Pasirinkus gerą maskuoklį, manau, neblogai būtų smile.gif

Ir kiek mokėjot ,jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 07, 11:02)
Pudrytės sausai odai:

Dar pridėčiau mano aukščiau minėtą Clinique Supermoisture, kuri taip pat skirta sausiaodėms, maskuoja nedaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 07 gegužės 2010 - 20:35
Na va šiandien nuėjau į Kristianą su tikslu nusipirkti vieną iš Clarins,Estee Lauder ar Clinigue kreminių pudrų,bet kai pamačiau spalvas,tai ir išėjau nieko nenusipirkus doh.gif Visos pasirodė per tamsios doh.gif Turbūt reikės siųstis,nes čia nemačiau tinkamų verysad.gif Gal klaipėdietės pasakys kur rasti labai šviesių?Ir kokia naudojusių nuomonė apie Clarins true radiance?
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2010 05 08, 18:27)
Na va šiandien nuėjau į Kristianą su tikslu nusipirkti vieną iš Clarins,Estee Lauder ar Clinigue kreminių pudrų,bet kai pamačiau spalvas,tai ir išėjau nieko nenusipirkus doh.gif Visos pasirodė per tamsios doh.gif Turbūt reikės siųstis,nes čia nemačiau tinkamų verysad.gif Gal klaipėdietės pasakys kur rasti labai šviesių?Ir kokia naudojusių nuomonė apie Clarins true radiance?

Nebandėte žiūrėti Diorskin Nude spalvos 010? Ši spalva pati šviesiausia. Aš irgi esu labai labai šviesi, o ši pudra man tiko ax.gif Iki šiol vargau, kol suradau nors kokią pudrą, su kuria neatrodyčiau, kad sergu gelta doh.gif Dar visai nieko Kanebo Sensai krempudra, spalva gal netgi geresnė nei dior'o, bet man ji labai mažai maskuoja, todėl likau prie dior nude ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2010 05 08, 17:27)

Na, iš patirties: Dior naujoju 010, EL pirkau 1.0 Intensity berods: EL tamsesnė, bet nedaug, ji kažkaip išsilygina, plius ją pirkau vasarai, gi vistiek kažkiek padegs veidukas. (Čia pernai beje pirkau, tai visai nesigailėjau, su spalvom pataikiau wink.gif ) O Dior pirmas numeriukas tai tikrai labai labai šviesus, bene šviesiausias mano rastas smile.gif Pabandyk, jei neramu.
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 07, 11:02)
Pudrytės sausai odai:
1. Chanel Vitalumiere  (maskuoja vidutiniškai);
2. Chanel Pro Lumiere (maskuoja vidutiniškai);
3. La Prairi anti… (maskuoja vidutiniškai);
4. Givenchy Subl’mine (maskuoja mažai);
5. Lancome Photogenic (maskuoja vidutiniškai/panaši į EL DW L, bet riebesnė);
6. Dior Eclat Satin (maskuoja vidutiniškai, mažiau nei EL DW L);
7. Dior Sculpt (maskuoja labai gerai, bet sunkesnė, riebesnė);
8. Dior pure liht
9. Artdeco mineral Fluid
10. EL Futurist (maskuoja vidutiniškai)
11. Guerlain Parure aqua (maskuoja vidutiniškai);
12. Make up Forever Fluid
13. YSL Perfect Touch (maskuoja mažai);
14. Clarins Teint éclat
15. Collistar silk effect

Dar pridėkit Kanebo Sensai (maskuoja vidutiniškai arba mažai) Čia jau priklauso individualiai, nes man maskuoja mažai, o kitoms, kurių oda visiškai švari, galbūt maskuos kiek daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Pudrytės sausai odai:
1. Chanel Vitalumiere (maskuoja vidutiniškai);
2. Chanel Pro Lumiere (maskuoja vidutiniškai);
3. La Prairi anti… (maskuoja vidutiniškai);
4. Givenchy Subl’mine (maskuoja mažai);
5. Lancome Photogenic (maskuoja vidutiniškai/panaši į EL DW L, bet riebesnė);
6. Dior Eclat Satin (maskuoja vidutiniškai, mažiau nei EL DW L);
7. Dior Sculpt (maskuoja labai gerai, bet sunkesnė, riebesnė);
8. Dior pure liht
9. Artdeco mineral Fluid
10. EL Futurist (maskuoja vidutiniškai)
11. Guerlain Parure aqua (maskuoja vidutiniškai);
12. Make up Forever Fluid
13. YSL Perfect Touch (maskuoja mažai);
14. Clarins Teint éclat
15. Collistar silk effect
16. Clinique Supermoisture (maskuoja mažai);
17. Kanebo Sensai (maskuoja vidutiniškai)

Pudrytės mišriai odai:
1. Dior Nude (gerai maskuoja, lengvesnė už Forever);
2. Dior Forever (pakankamai sunki, ilgiau išsilaiko);
3. Chanel Mat lumiere (maskuoja mažai);
4. Chanel True comfort
5. Chanel Teint innocence (maskuoja mažai);
6. EL DW (maskuoja vidutiniškai);
7. EL DW Liht (maskuoja vidutiniškai);
8. Guerlain Parure extreme (panaši į EL DW L, bet maskuoja mažiau);
9. Clarins truly matte
10. Clarins everlasting (maskuoja vidutiniškai);
11. Givenchy photo
12. Givenchy mat mat
13. Lancome Teint Idole
14. Bourjoi pudryte healthy mix
15. Max Factor Miracle touch
16. L'oreal Matte Morphose (maskuoja vidutiniškai)
17. Clarins True radiance
18. Bourjois sleep effect (maskuoja mažai, skysta)
19. Vichy dermablend
20. Shiseido the makeup dual balancing foundation (maskuoja vidutiniškai);
21. Nars Sheer Mat
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 05 08, 18:46)
Na, iš patirties: Dior naujoju 010, EL pirkau 1.0 Intensity berods: EL tamsesnė, bet nedaug, ji kažkaip išsilygina, plius ją pirkau vasarai, gi vistiek kažkiek padegs veidukas. (Čia pernai beje pirkau, tai visai nesigailėjau, su spalvom pataikiau wink.gif )  O Dior pirmas numeriukas tai tikrai labai labai šviesus, bene šviesiausias mano rastas smile.gif Pabandyk, jei neramu.

Žiūrėjau ta Estee Lauder pirmą numerį,bet tamsoka pasirodė ji man doh.gif Dar Lancome Photogenic reikia pažiūrėti kokių spalvų turi,nes internetinėse parduotuvėse labai šviesių yra
Atsakyti