Įkraunama...
Įkraunama...

Obstrukcinis bronchitas

QUOTE(olenka @ 2009 06 22, 17:16)
mums vel bronchitas. dave ta "duda" ventolinui purksti, israse antibiotiku  verysad.gif
gal jus kazkaip stiprinate plauciukus kad nesikartotu? nes mes per metus jau koki 5 karta sergam  unsure.gif buvom pas pulmonologe, bet ji nustate kad ne astma, nes liga sutampa su dantuku dygimu

Je ištisai mušit antibiotikais obstrukcijas - prieisit astmą. Kaip taisyklė 6 kursai iš eilės - diagnozė astma. Čia mano gydytojos pastebėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 06 22, 18:21)
Je ištisai mušit antibiotikais obstrukcijas - prieisit astmą. Kaip taisyklė 6 kursai iš eilės - diagnozė astma. Čia mano gydytojos pastebėjimas.

oi negasdinkit blink.gif is tikruju antibus geriam koki 3 karta. pries tai mums labai padejo virbraciniai masazai. bet si karta as pagal vaika matau kad labai rimta, del to net neabejoju kad reikia gerti...
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2009 06 22, 21:58)
oi negasdinkit  blink.gif is tikruju antibus geriam koki 3 karta. pries tai mums labai padejo virbraciniai masazai. bet si karta as pagal vaika matau kad labai rimta, del to net neabejoju kad reikia gerti...

mes tik antibiotikų dėka ir išsikapstėm. pradžioje gėrėm Ambroxal ar kažką tokio, aišku Ventolin, paskui tą iš gebenių Hedelix. Bet kol nesugėrėm antiobiotikų, tol nepasveiko. Beveik tris mėnesius prasikankinome, ištisai kosulys kamavo ir temperatūra būdavo. Man kitos mamos guodė, kad išaugs. Bet va rudenį jau ruošiamės į darželį, bijau, kad vėl neprasidėtų. Kol kas vasarojam tai liuks, be jokių ligų (tfu tfu tfu).
Atsakyti
man irgi hedelix tinka ir patinka thumbup.gif
gal sakau kaip nors stiprinti tuos plauciukus reiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2009 06 22, 23:29)
man irgi hedelix tinka ir patinka  thumbup.gif
gal sakau kaip nors stiprinti tuos plauciukus reiks  unsure.gif

Plaučiukus labai stiprina vaikščiojimas gryname ore, ypatingai pušynuose. Jei turite galimybę, orai sušilo, važiuokite prie jūros smile.gif arba į Druskininkus smile.gif

http://www.vsv.lt/gy...eikas/2584.html

Plaučius bei bronchus, kaip ir visą organizmą, stiprina grynas oras, judėjimas ir tinkama mityba. Taip pat labai naudingi česnakai, čiobreliai ir šalavijai. Jų galima dėti į salotas, sriubas ir kitus patiekalus. Sergant lėtiniu bronchitu į racioną rekomenduojama įtraukti augalus, kurių sudėtyje yra garstyčių aliejaus - nasturtas, krienus, svogūnus, česnakus.
Juokas — vienas iš geriausių pratimų žmonėms, sergantiems astma ir bronchitu. Juoko metu suaktyvėja plaučių veikla, vadinasi, į kraują patenka daugiau deguonies, kuris pagerina skreplių pasišalinimą iš kvėpavimo takų. Kai kurie gydytojai juoką laiko tam tikra fizioterapijos priemone, kurios metu iš valosi plaučiai.
Atsakyti
QUOTE(amaz @ 2009 06 23, 14:44)
Plaučiukus labai stiprina vaikščiojimas gryname ore, ypatingai pušynuose. Jei turite galimybę, orai sušilo, važiuokite prie jūros smile.gif arba į Druskininkus smile.gif

jusu zodziai kaip balzamas mano skaudianciai sirdziai 4u.gif aciu labai uz nuostabius patarimus! 4u.gif daug ka zinojau pati, bet patarimas is salies buna aukso vertes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2009 06 22, 21:58)
oi negasdinkit  blink.gif is tikruju antibus geriam koki 3 karta. pries tai mums labai padejo virbraciniai masazai. bet si karta as pagal vaika matau kad labai rimta, del to net neabejoju kad reikia gerti...

nesigasdink,mes antibijot nnn kartu isgerem iki triju metu...maniau isprotesiu rasiau apie tai kiek anksciau.bet isaugo ir viskas gerai.imkit 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gindrite @ 2009 06 24, 22:18)
nesigasdink,mes antibijot nnn kartu isgerem iki triju metu...maniau isprotesiu rasiau apie tai kiek anksciau.bet isaugo ir viskas gerai.imkit  4u.gif  smile.gif

aciu biggrin.gif imam biggrin.gif
turiu slapta vilti kad dabar daug sirges maziau sirgs kai i darziuka iskeliaus g.gif

beje, gal kam bus naudinga info. mes neturim tos dudos - inhaliatoriaus, mums gydytoja poliklinikoje vis paskolina. uzvakar pasake kad galima i puslitrini stiklaini papurksti vaistu (Ventolina) - principas panasus. as net nebuvau sumascius bigsmile.gif tai kad ir nereikes pirkti. o Ventolinas tikrai padeda. si karta ypatingai pajutau jo poveiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivika @ 2005 11 24, 21:17)
Sveika 4u.gif

Pirmiausia paprašyk siuntimo pas alergologą, o po to patarčiau pasidaryti kraujo tyrimus dėl mikoplazmos ir chlamidijos pneumonijos, nes mano mažius  pernai ištisai sirgo bronchitais, kol neišsigydėm bakterinės infekcijos.

QUOTE(happy_mammy @ 2005 11 29, 12:22)
Mano maziukas nuolat sirgdavo obstrukciniu bronchitu, is ligoniniu neiseidavom, veliau pripazino bronchine astma, skyre hormoniniu vaistu, bet ju neskubejome duoti, nuvaziavome i Antakalnio alergologijos centra, ten gavo siuntima pasidaryti mikoplazmos tyrima, rezultatas buvo teigiamas, pagereme savaite antibiotiku - ir astma issigydem  thumbup.gif

gal kas zino kur kaune galima pasidaryti šiuos tyrimus?
Atsakyti
gal kas galit paaiškinti kas yra tas vibracinis masažas.mes turim masažuokli Beurer firmos su raudona šviesa ir vibracija,ar jis tiks prie obstrukcinio bronchito?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mes trecia karta sergam bronchitu doh.gif geriam atibiotikus,ir jau gereja sveikatele musu thumbup.gif dar gydytoja israse ACC tai ir labai gerai skystina sekreta plauciu... Labai bijau,kad neissivystytu kokia astma ar plauciu uzdegimas.. verysad.gif
Atsakyti
Kiek supratau perskaicius temele, tai obstr. bronchitas siejamas su atopiniu dermatitu... Musu zandukai nuolat daugiau maziau paberti...
Maniskiui 5men, paskirtos inhaliacijos ventolinu. Kazi kaip jam tie skrepliukai turi iseiti? Nuryja ir atpilt is skranduko?
Atsakyti