QUOTE(Jogailė @ 2012 04 05, 23:53)
O mes prie tų, kur su astma vizito laukiam

Papildyta:
QUOTE(didile @ 2012 04 06, 14:13)
na mano mazoji labai alergiska, daznai nuo visko beria.. priedu mes turime atopini dermatita... tai kai buvom pas pulmonologe tai ji grieztai ispeike mano nora dukrytes vzti pas homeopata... atseit itin alergiska vaika serti visokiais zoliniais preparatais, kas gali dar didesne alergija isvystyti... tai tada visai nulaidau rankas..
pamaniau gal tikrai negalima...
ot mano kvailumas...

ot mano kvailumas...

Važiuokit pas klasikinę homeopatę, kur žolelių mišinių neduoda, ten parenka vieną veikliąją medžiagą pagal konstitucinį žmogaus tipą. Čia ne į temą, bet painformuosiu Jus, kad viena mama rašė homeoptaijos temoje, jog vaikui alergija kažkuriam maistui buvo, kiek bandė išimt maisto produktų, alergija vaikui vis tiek buvo. Nuvažiavo pas homeopatę ir baigės visos alergijos, vaikas po truputį viską pradėjo valgyt, nors prieš tai vos ne viskas iš meniu buvo išbraukta.
Nepasitikėkit aklai standartiniais daktarais. Jie dirba pagal farmaciją, kuriai tik pelnas svarbus, o ne sveikata.

Aš vaikui savo nuožiūra nutraukiau po truputį hormonus nuo astmos (nes nuo jų nieko doro nebuvo, tik blogiau, o kur jau toliau dvejų metų vaikui, jei hormonai nepadeda? stipriau turbūt ir nebėra), ir ką jūs manot... 3 mėnesiai vaikas kuo puikiausiai jaučias. Bet yra dar vienas "cinkelis", kuriuo ne visi tiki. Pakeičiau požiūrį į vaiko ligą, nebebijau jos, tai ligos ir nebėra. Nebestresuoju ir nepanikuoju, nebejaučiu nerimo prasidėjus slogai (anksčiau tik sloga taip ir dusulys), tai dabar viskas PUIKU. Tad mamytėms ir tėvaliams pirmiausia siūlau pažvelgt į save ir įveikt savo baimes ir nerimą, kurį tikrai jaučia vaikas.