[/quote]
taigi taip, priklauso nuo operacijos, ir matai man vietoje menesiniu pradejo tepliot, tai ju kaip ir nebebuvo, kadangi isoperavo "nevietini " nestuma, tai po operacijos man pradejo valytis, ir menesines prasidejo, po to baigesi, ir poratrejeta dienu patepe, siandien viskas ok

kaip ir ...bet su tais lovos reikalais, kaip naujokai

prezrvatyvu neturejom

saugojantis tai daryti nebemokam

jauciu kad man O prasidejo, privalau saugotis

as tai geriu folio kur 400, zinai gal ir gerai daugiau, va paskaiciau kad reikalingas lasteliu atsinaujinimui, dalijimuisi

o gelezi tai pagal instrukcija, nes po LAP visgi nemazai nukraujavau. as pamenu kazkada irgi geriau pregnacare

sugeriau pakeli, bet tai man tiek nepadejo. Mums reikia kazka ismastyti kas valo organizma( ypac kiausintakius )

nusipirkau ricinos aliejaus bet neprisiruosiu daryti kompresu . Nuuu tavo sapnelis tikrai geras

bet kokiu atveju jei ne vaikai, tai kazkoks laimikis geras bus. O tu nesismulkini

nenori atsiliki nuo vyro :)Tiesa, o ka galvoji apie kali magni, skaiciau kad jie valo organisma

beje ju trukumai susidaro trombai kraujagyslese. Gal turi itakos ir kiausintakiams

Kad magnio trukumas pas mane tai aisku, nes visi simptomai yra kurie pasireiskia trukstant jo. Tad po gelezies dar sugersiu magnio kursa
[/quote]
Nu jei vaikus visgi sapnelis reiks tai gal dvynukus

Gal jau cia mano IVFúi pranasauja sapnai kad dvi zuvytes uzkibs
Su ricinos kompresais tai taip truputi terliones yra, man is pradziu greit fantazija atsoko nuo tu kompresu, tas aliejus toks lipnokas, rubus reikia prastesnius uzsidet. pabandziau pora kart ir pagalvojau, ai tikrai neatkims man jie tu kiausintakiu, nesamone ir meciau ta reikala. Po to po kazkiek laiko kai pradejo man ta soneli vel mausti, pamasciau, pabandysiu paziuret ar bent jau skausma nuims. Nes pas mane toks tempimo jausmas kairiame sone. Pasidariau mazesni kompresiuka butent ant to sono, celofano ant virsaus, tada su bintu apsivyniojau aplink klubus, kad nenukristu visas reikalas, tada uzsimaukslinau tokias balerinos tympas

(kad gerai viska prilaikytu), tada pasildyt reik, nu ir prabuvau as su tuo kompresu kokias 5 val. Ir zinok kaip ranka nueme visus tempimus. Tai kita diena vel dariausi ir taip visas dienas iki O. Tai va nezinau, tokia patirtis mano, kokius ten stebuklus ji daro tiksliai nezinau, bet kaip tu sakai- nepakenks

po siu menesiniu vel darysiuos.. Pagal visus aprasymus tai sie kompresai labai valo visa reprodukcine systema, lymfa, kiausintakius, ten raso kad net juos atkemsa, nu bet.... kazkiek skepticizmo reik idet visgi.. Raso atseit kad ricinos aliejus specifiskas tuom, kad gali prasiskverbti i pilvo ertme per 8cm, todel jis toks galingas ir efektigas savo gydomom galiom