Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, 8

oho kokiu graziu darbeliu primezgusios - prinerusios thumbup.gif lotuliukas.gif

ir as atskubejau su savuoju ax.gif

user posted image
Atsakyti
gražus darbelis, tik jei atvirai - pasuknelės norėtųsi kokybiškesnės, ar bent baltos kiek ilgesnės.. 4u.gif Kažkaip pjaunasi truputį smile.gif
Atsakyti
labai dailiu darbeliu primezget prineret clap_1.gif: 4u.gif 4u.gif 4u.gif vos biski neuzejau ax.gif taigi dar viena mano tunika tik gaila kad uzsakove vis nesirodo su foto tai nelabai aiskus visas vaizdas http://img294.images...ltonatunika.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emaliuke: 05 kovo 2010 - 00:51
[quote=Diidi,2010 03 04, 00:04]
[quote=Ligvita,2010 02 27, 01:05]
dar viena suknyte
user posted image[img]

sveikos merginos,
labai noreciau sitos suknytes schemutes gal kas turit ir galit pasidalint?labai prasau wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
seniokai nesirodžiau su savo drabužėliais, gal jau visi 2 mėn., nes ant šio modeliuko turbūt ir išblėso mano netikėtai atsiradęs entuziazmas megzti, kalnierius užkniso juodai:
user posted image

Originalas
user posted image
Atsakyti
Kaganbimenzgiau ne savo mergytei tai suknute ne jos dydis ir po apacia neta suknute ir ne ta spalva blush2.gif

user posted image
Atsakyti
mezgejyte, aišku biggrin.gif Nu labai graži suknutė,kažkodėl maniau,kad čia kokia mohera blush2.gif Pasirodo linas bigsmile.gif

Miramax, nu labai jau megztukas,labaii... wub.gif wub.gif Vertas to vargo wink.gif
Atsakyti
Čili: cia 100% ir siulo storismazdaug kaip paprasto siuvimo siulo tai mezgiau is dvieju mirksiukas.gif

Miramax: zavus medztukas thumbup.gif
Atsakyti
Mezgejyte, o man labai patinka suknyte. Tokia oro lengvumo atrodo
Atsakyti
ax.gif
user posted image
Atsakyti
Noriu pasigirti savo darbeliais dukrai

user posted image
user posted image

ir tunika

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 03 05, 14:50)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif labai faina 4u.gif ir aktualu nes dukra nori hello kiti mezginio bet kokio doh.gif gal schemute gali pasidalinti ax.gif
Atsakyti