Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, 8

QUOTE(Capricorn @ 2010 02 24, 19:36)
Amber, super šalis...ir spalvytėsmile.gif

aciu ,dar noreciau ta liemene ismokti,bet kol kas nesupratau kiek skaiciau blush2.gif
Atsakyti
šalis dieviškas wub.gif

dėl liemenės g.gif g.gif patarsiu pabandyti......bemezgant vis viena kitaip galvoji, kai matai kas gaunasi...tikrai nemoku paaiškinti kitaip.. doh.gif
Atsakyti
Skubu parodyti savo paskutinį darbelį, labai reikia kitų nuomonės, visi namiškiai mano darbu nelabai buvo sužavėti, numezgiau savo mažei tuniką ir nugarą papuošiau gėlytėmis, norėjau , kad būtų kažkaip kitaip, gal įdomiau, juk priekį puošti įprasta, o va nugarą kažkaip nelabai g.gif tai namiškiams tas mano sprendimas pasirodė nepriimtinas...
O kaip jums atrodo? unsure.gif

user posted image

Dukrytė jau miega ryt gal nufotkinsiu ant manekeno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 02 24, 21:25)
Skubu parodyti savo paskutinį darbelį, labai reikia kitų nuomonės, visi namiškiai mano darbu nelabai buvo sužavėti, numezgiau savo mažei tuniką ir nugarą papuošiau gėlytėmis, norėjau , kad būtų kažkaip kitaip, gal įdomiau, juk priekį puošti įprasta, o va nugarą kažkaip nelabai g.gif tai namiškiams tas mano sprendimas pasirodė nepriimtinas...
O kaip jums  atrodo? unsure.gif

Dukrytė jau miega ryt gal nufotkinsiu ant manekeno biggrin.gif

Jei pas mergaitę trumpi plaukai ir tas papuošimas matysis- tai visai gražu.
Atsakyti
idedu dar keleta kurinuku, pora kepuriuku ir tapkiukus-braskiukus

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 02 24, 22:25)
O kaip jums  atrodo? unsure.gif

Grazu ir ant nugaros,jei trumpi plaukuciai.Bet as daryciau gelytes priekyje ax.gif Ka slepti toki grozi?

Juk mes darome makiaza veidui,ir ir karolius priekyje nesiojam-norim,kad mus sutike zmones matytu mus grazius smile.gif

Geriausia paklausti dukrytes mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=liolke,2010 02 25, 01:57]

i tokius grozius beziurint leliuko maziuko norisi...
dar pasirodau:
tiesiog isimylejau musyciu rasta...klientes taip pat wub.gif
p.s.gelbekit kaip sumazinti sitas dvi paskutines nuotraukas?? blink.gif
buvau idejusi ir istryniau nes baaaaasiai dideles isikele ,o susimazinti nemoku unsure.gif
tad dedu nuorodas unsure.gif
http://public.fotki....icture-025.html
http://public.fotki....-024.html#media
http://public.fotki....icture-038.htmluser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 25 vasario 2010 - 00:41
[quote=Aderaa,2010 02 24, 22:25]
O kaip jums atrodo? unsure.gif

Man irgi dažnai norisi kažką kitaip, nei įprasta padaryti lotuliukas.gif . Šita tunika - jėga (bus) thumbup.gif . Labai graži nugarytė. Bet dar kažko trūksta priekyje. Gal kelias gėlytes apačioje, lyg netyčia pabirusias, prisiūti. Ar kišeniuką su gėlyte. O gal mažytį "rankinuką"irgi su gėlyte, arba papuošaliuką iš gėlyčių ant kaklo. Man atrodo, kad priekyje reikėtų kažko, tik labai labai lengvai taip, neperkraunant, nes nugara ryški.
Atsakyti
[quote=Amber_piece,2010 02 25, 02:33]
[quote=liolke,2010 02 25, 01:57]

i tokius grozius beziurint leliuko maziuko norisi...
dar pasirodau:
tiesiog isimylejau musyciu rasta...klientes taip pat wub.gif
user posted image
user posted image
http://img30.imagesh...92/32442820.jpg
http://img528.images...8/6023/pilo.jpg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 25 vasario 2010 - 00:58
gera vakara mirksiukas.gif ... jau šalių dailumas neišpasakytas thumbup.gif .

aš ateinu su ką tik užbaigta raudona liemene - tunika sau ir parodau seniau megztą panašią dukriukui.

schemučių neturiu, viskas iš galvos doh.gif

nuotraukoje labai nesimato raštas , "gyvai" atrodo tikrai dailiau blush2.gif
viskas - atiduodu jūsų teismui.
mano raudona:

user posted image

user posted image

user posted image

dukriuko žalia:

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=ziwiliute,2010 02 25, 03:16]
gera vakara mirksiukas.gif ... jau šalių dailumas neišpasakytas thumbup.gif .

aš ateinu su ką tik užbaigta raudona liemene - tunika sau ir parodau seniau megztą panašią dukriukui.

schemučių neturiu, viskas iš galvos doh.gif

nuotraukoje labai nesimato raštas , "gyvai" atrodo tikrai dailiau blush2.gif
viskas - atiduodu jūsų teismui.
mano raudona:

user posted image

na atrodo tai super thumbup.gif labai labai grazu,ar nesupyktumet jei ka nors panasaus sugalvociau megzti?klasiskai atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kiek grožių čia užderėjo
visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti