Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Asta27 @ 2010 03 15, 19:12)
ka tik kalbejau su gydytojais!!!! Viskas ciki nestuke.gif  Ir verkiu ir juokiuosi biggrin.gif

super thumbup.gif keliu tave i saraso apacia drinks_cheers.gif megaukis nestuke.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta27 @ 2010 03 15, 19:12)
ka tik kalbejau su gydytojais!!!! Viskas ciki nestuke.gif  Ir verkiu ir juokiuosi biggrin.gif

Super naujienos 4u.gif wub.gif nestuke.gif ramiu ir lengvu ateinanciu menesiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 15, 12:09)
Aciu mergytes uz palaikyma. Jo, tas tai teisybe, kad jokiu zodziai nepaguos, vistiek viska turi isgyventi.
O IVF kaina Ebrions klinikoje 590 latu, jei su ICSI tai 790 latu.
Mergaites gal galir man smulkiau paaiskinti apie ta diphereline. Nuo ko priklauso kada ji susileisti reikia. Man paskirta buvo savaite iki mmm, susileidau o mmm velavo 4 dienas, mano pazistama viena irgi startuoja su IVF jai paskyre pirma mmm diena susileisti. Tipo gydytojas leido pasirinkti kada jai geriau, tai ji irgi bijojo kad mmm veluos tai nusprende tik 1 c.d. leistis ir vaziuos pas Treijsa dabar tik 10 c.d. Tai kaip ta suprasti  g.gif

Ačiū už pataisymus mirksiukas.gif
Vat ir aš dažnai pagalvoju dėl tų protokolų ir diferelino. Kiek teko skaityti tai ilgas schemas taiko jaunesnėms moterims kad tinkamai užslopinti aktyvią kiaušidžių veiklą, o vyresnėms trumpą. O aš kadangi save priskiriu prie vyresnių tai man keista buvo kodėl taikė ilgąją, bet pasitikėjau gydytoju ir nieko neklausinėjau. Nuvažiavau konsultacijai 23CD, galvojau kad vėlu, bet gydytojas nutarė pradėti ir gavau mėnesį laiko veikiančią dozę, o mmm taip pat keturias dienas užvėlavo...jau po visko, kai nepavyko pati sau pasidariau išvadas kad man gal per stipriai užslopino kiaušidžių veiklą kad tiek mažai pavyko užaugint folikulų g.gif . Kitą kartą sakė taikys trumpąją schemą, matysim kaip suveiks.

QUOTE(Justuteee @ 2010 03 15, 13:09)
na mes jau zengeme pirmaji zingsni ir vaziuojam balandzio 9diena pirmai konsultacijai i ryga  thumbup.gif
Papildyta:
beje o kaip ten su mokejimais?ar tiesa kad reikia susimoketi po supilimo?

Šaunu, sėkmės Jums thumbup.gif
Mes mokėjom po įsodinimo.

Na va ryte jau buvau apsisprendus nuo ateinančio ciklo pradėti stimuliaciją, bet nuvažiavom pakartotinai konsultacijai pas homeopatę; tai ji siūlo dar palaukti bent kelis mėnesius ir pabandyti natūraliai, kad net pasimečiau....jinai tokia įsitikinus kad mums gali pavykti blink.gif . Nežinau ką daryti....
Asta27 nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai wub.gif Verk tik džiaugsmo ašaromis, dabar jau galima. Aš nežinau kaip elgsiuos, matyt skraidysiu iš laimės biggrin.gif

Mykolina, laikykis ir būtinai pranešk HCG skaičiukus, o gal....Laikau kumštukus už stebukliuką drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta27 @ 2010 03 15, 20:12)
Labukas
Paskutines kelias dienas skaudejo pilva kaip pries mmm

Super 4u.gif Asta, sveikinu iš visoooooooooooos širdies drinks_cheers.gif thumbup.gif kad tu jau nestuke.gif .
Kokie skaičiukai?
Ačiū, kad atsakei dėl pojūčių.

Man taip vis šonus (kiaušides) suduria, pvz., kai nusičiaudau, taip sudiegia.... baisu jau darosi.... doh.gif
ai, dar vakar 'išėjo" tokia geltona geltona gleivė (tąsi, kaip per O būna, tik ne balta ir neskaidri).... tai nesupratau.... doh.gif
Gal kam yra taip buvę? man tik 8 dpi unsure.gif
Atsakyti
Asta o kiek tu kartu IVF dareisi?
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2010 03 15, 19:45)
Ačiū už pataisymus mirksiukas.gif
Vat ir aš dažnai pagalvoju dėl tų protokolų ir diferelino. Kiek teko skaityti tai ilgas schemas taiko jaunesnėms moterims kad tinkamai užslopinti aktyvią kiaušidžių veiklą, o vyresnėms trumpą. O aš kadangi save priskiriu prie vyresnių tai man keista buvo kodėl taikė ilgąją, bet pasitikėjau gydytoju ir nieko neklausinėjau. Nuvažiavau konsultacijai 23CD, galvojau kad vėlu, bet gydytojas nutarė pradėti ir gavau mėnesį laiko veikiančią dozę, o mmm taip pat keturias dienas užvėlavo...jau po visko, kai nepavyko pati sau pasidariau išvadas kad man gal per stipriai užslopino kiaušidžių veiklą kad tiek mažai pavyko užaugint folikulų g.gif . Kitą kartą sakė taikys trumpąją schemą, matysim kaip suveiks.
Šaunu, sėkmės Jums thumbup.gif
Mes mokėjom po įsodinimo.

O mums pasake atsivezti pinigus punkcijos diena ir ta diena kai jau isleido namo reikejo sumoketi uz procedura. Mes mokejom 790 latu. Jau rasiau, kad mums gavosi 9200 litu visas reikalas be kelioniu cia. Bet siaip tai man ziauriai daug vaistams isejo doh.gif Man labai neaugo folikulai, tiksliau augo labai letai nuo tokiu dideliu doziu. Tai gal man irgi per daug uzslopino. Gal kita karta kazka kitaip darytu. Vistiek jie turbut visus tuos uzrasus schemas turi ir pasiziuri pries kita IVF, jei vel daraisi g.gif
O ka reiskia prisiskirti prie vyresniu. Man taike ilgaja schema ir man 31 metai, tai cia as jau prie vyresniu ar dar ne biggrin.gif
Asta27 sveikinu labai labai thumbup.gif
sniege555 dabar dar jus turit geras naujienas pranesti 4u.gif Kitaip ir buti negali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2010 03 15, 19:45)
Kiek teko skaityti tai ilgas schemas taiko jaunesnėms moterims kad tinkamai užslopinti aktyvią kiaušidžių veiklą, o vyresnėms trumpą.

Kai dariausi pirma IVF, man buvo 25m ir taike trumpa schema, apskritai manau, kad reikia dziaugtis, jog visoms taiko gan skirtingas schemas, manyciau, tai rodo, jog gydytojai atsizvelgia i kiekvienos moters individualias savybes.
Sekmes visoms, vis paskaitau kazkaip negaliu jusu pamirst, mergaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2010 03 15, 18:15)
Asta o kiek tu kartu IVF dareisi?

Sitas buvo pirmas. Dabar laukiam echo bus balandzio 13. Skaiciuku nelabai besupratau lyg tai 288
Atsakyti
QUOTE(Asta27 @ 2010 03 15, 23:46)
Sitas buvo pirmas. Dabar laukiam echo bus balandzio 13. Skaiciuku nelabai besupratau lyg tai  288

jei nesunku gal gali pasakyti kas per problemytes pas jus buvo kad teko griebtis IVF? blush2.gif
Atsakyti
o kur tu dareisi?
Atsakyti

Na va ryte jau buvau apsisprendus nuo ateinančio ciklo pradėti stimuliaciją, bet nuvažiavom pakartotinai konsultacijai pas homeopatę; tai ji siūlo dar palaukti bent kelis mėnesius ir pabandyti natūraliai, kad net pasimečiau....jinai tokia įsitikinus kad mums gali pavykti blink.gif . Nežinau ką daryti....

Labutis,
gal rekomenduotum homeopate? ax.gif
Atsakyti