QUOTE(mykolina @ 2010 03 15, 12:09)
Aciu mergytes uz palaikyma. Jo, tas tai teisybe, kad jokiu zodziai nepaguos, vistiek viska turi isgyventi.
O IVF kaina Ebrions klinikoje 590 latu, jei su ICSI tai 790 latu.
Mergaites gal galir man smulkiau paaiskinti apie ta diphereline. Nuo ko priklauso kada ji susileisti reikia. Man paskirta buvo savaite iki mmm, susileidau o mmm velavo 4 dienas, mano pazistama viena irgi startuoja su IVF jai paskyre pirma mmm diena susileisti. Tipo gydytojas leido pasirinkti kada jai geriau, tai ji irgi bijojo kad mmm veluos tai nusprende tik 1 c.d. leistis ir vaziuos pas Treijsa dabar tik 10 c.d. Tai kaip ta suprasti
Ačiū už pataisymus
Vat ir aš dažnai pagalvoju dėl tų protokolų ir diferelino. Kiek teko skaityti tai ilgas schemas taiko jaunesnėms moterims kad tinkamai užslopinti aktyvią kiaušidžių veiklą, o vyresnėms trumpą. O aš kadangi save priskiriu prie vyresnių tai man keista buvo kodėl taikė ilgąją, bet pasitikėjau gydytoju ir nieko neklausinėjau. Nuvažiavau konsultacijai 23CD, galvojau kad vėlu, bet gydytojas nutarė pradėti ir gavau mėnesį laiko veikiančią dozę, o mmm taip pat keturias dienas užvėlavo...jau po visko, kai nepavyko pati sau pasidariau išvadas kad man gal per stipriai užslopino kiaušidžių veiklą kad tiek mažai pavyko užaugint folikulų

. Kitą kartą sakė taikys trumpąją schemą, matysim kaip suveiks.
QUOTE(Justuteee @ 2010 03 15, 13:09)
na mes jau zengeme pirmaji zingsni ir vaziuojam balandzio 9diena pirmai konsultacijai i ryga
Papildyta:
beje o kaip ten su mokejimais?ar tiesa kad reikia susimoketi po supilimo?
Šaunu, sėkmės Jums
Mes mokėjom po įsodinimo.
Na va ryte jau buvau apsisprendus nuo ateinančio ciklo pradėti stimuliaciją, bet nuvažiavom pakartotinai konsultacijai pas homeopatę; tai ji siūlo dar palaukti bent kelis mėnesius ir pabandyti natūraliai, kad net pasimečiau....jinai tokia įsitikinus kad mums gali pavykti

. Nežinau ką daryti....
Asta27 nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai

Verk tik džiaugsmo ašaromis, dabar jau galima. Aš nežinau kaip elgsiuos, matyt skraidysiu iš laimės
Mykolina, laikykis ir būtinai pranešk HCG skaičiukus, o gal....Laikau kumštukus už stebukliuką