Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Singerita @ 2010 03 18, 09:58)
Yra kainoraštis internete www.bak.lt. Auginimas 500 Lt kainuoja.

O kažin ar iš šaldytų dar augina iki blastocistų, abejoju, juk dažniausiai jau šaldo blastocistas.

Bak -e nepraktikuoja šaldyti blastocistų, nes jų šaldymui reikia iš ansksto užsakyti terpę vėl spec., o šaldo greituoju būdu kelių dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 03 18, 10:25)
kaip Singerita jau ir minejo 500 lt kainuoja auginimas iki blasto. as tiek mokejau wink.gif
niu tai dabar lauksime is taves geru naujienu  thumbup.gif  kas tau dare IVFA Odeta?

Taip,Odeta 4u.gif
O as tai sumokejau zymiai daugiau uz blastocistu auginima, nes paskaiciavus IVF

+ICSI,susidaro 5400 su nuolaida.O mums apie 7000 isejo g.gif Tai del to ir idomu, kokios kainytes g.gif
O siaip tai persalau kazkur, tai net nezinau kaip cia gydytis, juk vaistuku tai negaliu naudot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munytte: 18 kovo 2010 - 09:51
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 10:50)
Taip,Odeta 4u.gif

+ICSI,susidaro 5400 su nuolaida.O mums apie 7000 isejo g.gif Tai del to ir idomu, kokios kainytes g.gif
O siaip tai persalau kazkur, tai net nezinau kaip cia gydytis, juk vaistuku tai negaliu naudot g.gif

Iki 38 jokių vaistų, ti, arbatos (daug) ir gulėjimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 03 18, 10:55)
Iki 38 jokių vaistų, ti, arbatos (daug) ir gulėjimas 4u.gif

Aciu, guliu guliu 4u.gif tik crinonas man kazkoks neaiskus.Toks rudas ir vietomis ruzavas g.gif Na tikiuos cia nieko blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 11:50)
Taip,Odeta 4u.gif

o siaube su tuo persalimu doh.gif ar neturi temperaturos? siaip nezinau as per pirmaji IVFa buvau ir persalusi, tai gailejausi kad pradzioje vaistuku neisgeriau, nes veliau tai tikrai negalima. Tu skambink gyd. S ir klausk ka daryti? o siaip tai tikrai medus arbatos ir tik guleti wink.gif
O del kainos na idomu, o tau neliko uzsaldymui blastocistu? gal uz saldyma paeme o gal nuolaidos nepaskaiciavo?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 09:02)
Sveikutes 4u.gif
Mergaites, sakykit, gal zinote, kiek BAKe kainuoja auginimas iki blastocistos? g.gif

Na, aš mokėjau 1500 Lt (auginimas iki blastocistų ir jų įsodinimas) mirksiukas.gif Išsitraukiau čekį ir pažiūrėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 11:04)
Aciu, guliu guliu 4u.gif tik crinonas man kazkoks neaiskus.Toks rudas ir vietomis ruzavas g.gif Na tikiuos cia nieko blogo 4u.gif

Nieko blogo, jis gali būti įvairių spalvų blush2.gif
Šiaip aš pastebėjau, kad daugeliui po įsodinimo kimba visokios zarazos, galvoju tieisog gal taip organizmas įjungia kažkokias neaiškias galias kooti su kažkuo. be t man pvz. buvo po įsodinimo ausies uždegimas (staiga, per vasaros 28 l. karsščius), gėlė dantį (nors nėra skylučių), visi negalavimai baigėsi po 10 dienų, neprigijus blastoms. verysad.gif

linkiu kad tau būtų sėkminga pabaiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 03 18, 11:12)
Labas rytas smile.gif
Na, aš mokėjau 1500 Lt (auginimas iki blastocistų ir jų įsodinimas)  mirksiukas.gif  Išsitraukiau čekį ir pažiūrėjau  ax.gif

Aaaaaa, tai viskas tada aisku-500lt uz auginima trecia para, ir 1500lt.uz blastocistas.Tai taip ir gaunasi 4u.gif
Rozele, dar nesijauciu as taip basiai blogai, truputeli tik gerkle persti, sloga maza, tikiuos su arbatom issikapstyt.
Siandien ir rytoj mano kleckiukai turetu implantuotis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 12:26)
Aaaaaa, tai viskas tada aisku-500lt uz auginima trecia para, ir 1500lt.uz blastocistas.Tai taip ir gaunasi 4u.gif
Rozele, dar nesijauciu as taip basiai blogai, truputeli tik gerkle persti, sloga maza, tikiuos su arbatom issikapstyt.
Siandien ir rytoj mano kleckiukai turetu implantuotis wub.gif

tai uzteks prie kompo sedet mirksiukas.gif greitai bek i lova ir gulek wub.gif Laikau kumstelius uz tave, jauciu si karta tau tikrai pavyks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 03 18, 11:29)
tai uzteks prie kompo sedet mirksiukas.gif greitai bek i lova ir gulek wub.gif Laikau kumstelius uz tave, jauciu si karta tau tikrai pavyks  wub.gif

As lovytej su kompu guliu blush2.gif
Dekui uz palaikyma, as ir labai noriu tiket laiminga pabaiga 4u.gif Ir sikart labiau tikiu, nei praeita karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 11:33)
As lovytej su kompu guliu blush2.gif
Dekui uz palaikyma, as ir labai noriu tiket laiminga pabaiga 4u.gif Ir sikart labiau tikiu, nei praeita karta ax.gif

Kumštukai už Tave mirksiukas.gif Svarbiausias begalinis noras ir tikėjimas...ir laiminga pabaiga garantuota mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 03 18, 10:50)

Geras ženklas mirksiukas.gif
Kuo daugiau skysčių, jei kyla temperatūra- paracetomolis . Sveik 4u.gif

QUOTE(rozele78 @ 2010 03 18, 11:09)
o siaip tai tikrai medus arbatos ir tik guleti wink.gif

Medaus nerekomenduočiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 18 kovo 2010 - 10:53