Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sniege, nu, rimtai gausi per minkstaja uz tokias asaras, kai niekas neaisku. Kad butu tau ramiau, su Leja 11 dpi vienas riebus bruksnys buvo, o po poros val normalus nestukiskas hcg, taigi, dar teks palaukt.
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2010 03 18, 01:40)
Borovaja matka padeda esant ginekologinems uzdegiminems ligoms, nevaisingumui, endometriozei ir kt. Sakiau pagersiu as ja iki sekancio IVF. Blogiau tikrai nebus, o gal net ir labai pades..  ax.gif  mirksiukas.gif

O cia tabletes kokios ar zoleles? Ir kur ju gauti ir kaip vartoti? Noriu ir as pavartoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 18, 20:14)
O cia tabletes kokios ar zoleles? Ir kur ju gauti ir kaip vartoti? Noriu ir as pavartoti  bigsmile.gif

as geriu arbata tu zoleliu,ir man parveze is Rusijos,nes pas mus nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2010 03 18, 22:20)
as geriu arbata tu zoleliu,ir man parveze is Rusijos,nes pas mus nera smile.gif

Cia gal tie kur vaistus veza gali parvezti?
sniege555 gali darytis HCG. Man 11 DPI jau liepe draytis HCG, taip kad rytoj darykis ir viskas bus tavrkoj. NT tai tikrai nerodys dar. O ta tyrima taii paciai reikia darytis, jis vistiek mokamas, bet kur nueik. Nezinau is kokio tu miesto. SEKMES ir nebesinervuok 4u.gif
BaltijaL gero derliaus rytoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 18 kovo 2010 - 21:52
QUOTE(Baltija L. @ 2010 03 18, 13:22)
Sveikos visos  4u.gif
ryt manes laukia punkcija...pagaliau,nes esu issiputusi,krutine ziauuuuuuuriai jautri  doh.gif  turiu apie 30 folikulu isvis,tiksliau bus matyt ryt kai issims...
zodziu dar apie tris savaites nezinomybes  doh.gif  o tada arba arba ...
linkiu sekmes visoms!!!

Tai bent derlius thumbup.gif . Dideliausios sėkmės rytoj, kad kuo daugiau kokybiškų kiaušialąsčių pavyktų gauti, o jau po to laikysim kumštukus už išsvajotus II .

munytte dabar tik ramybės ir gerų emocijų wub.gif

sniege555 pritariu merginom, tikrai dar anksti pasiduoti ir lieti ašaras, gerų HCG skaičiukų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 18, 18:40)
renatux, kad nebeišeina tikėt... nors gal.... ?
pas gyd man, jei neateis mmm, pagal planą tik pirmad., o sekmad liepė NT. ač čia pati anksčiau pasidariau ir susinervinau konkrečiai....  doh.gif
pilvo neskauda, mmm net neteplioja, Crinone baltas, net nežinau.... bet nerandu jėgų tikėt....
bliaunu dramblio ašaromis......  verysad.gif

Nusiramink ir pasidaryk HCG. Man per abu IVF gydytoja net kai pradejau kraujuoti liepe pasidaryti kraujo tyrima.
Viskas turi buti OK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 18, 22:14)
O cia tabletes kokios ar zoleles? Ir kur ju gauti ir kaip vartoti? Noriu ir as pavartoti  bigsmile.gif

Zoleles. Kiek zinau Dina* prekiauja zolelemis is Rusijos 4u.gif Siaip ir LT yra ju pirkti, tik ne visuose miestuose..

Baltija L kuo dideliausios sekmes rytoj mirksiukas.gif Lauksim su naujienom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 18 kovo 2010 - 23:36
dar karteli didelis dekui,uz palaikyma ir sekme 4u.gif visoms visoms oro_buckis.gif
butinai pranesiu kaip sekesi ryt vakare...bandysiu eit liulio,jei pavyks ax.gif
iki rytojaus mergaites 4u.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
Mergaites, man jau neramu, nes crinonas krenta rudas, truputi rusvo g.gif Praeita karta tai nebuvo g.gif Dar jam per anksti tokios spalvos kristi g.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 03 19, 09:20)
Labas rytukas 4u.gif
Mergaites, man jau neramu, nes crinonas krenta rudas, truputi rusvo g.gif Praeita karta tai nebuvo g.gif Dar jam per anksti tokios spalvos kristi g.gif

jei rudas tai nera ko nerimauti, nes tai greiciausiai punkcijos kraujo likuciai 4u.gif juolab, kad tau dar visiskai per anksti kokiems tai nerimavimams 4u.gif atsipalaidavimo!ramybes!optimizmo! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 03 19, 10:02)
jei rudas tai nera ko nerimauti, nes tai greiciausiai punkcijos kraujo likuciai  4u.gif juolab, kad tau dar visiskai per anksti kokiems tai nerimavimams  4u.gif atsipalaidavimo!ramybes!optimizmo!  wub.gif  4u.gif

Meginsiu nusiramint blush2.gif Ot trizniulka esu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2010 03 19, 11:35)
Meginsiu nusiramint blush2.gif Ot trizniulka esu 4u.gif

visos mes tokios triznulkios kai yra tos 2 sav. laukimo biggrin.gif bet va logiskai mastyk tikrai per anksti dar kad tavo mmm ateitu, tiesiog gal ir pati crinona dedamasi kur pazeidei arba blastocista sodindami truputi pazeidi tai ir matosi truputi to rudumo wink.gif
o kada tau sake HCG darytis ?
Atsakyti