Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(wow.as @ 2010 03 20, 14:13)
Mergytes, gal kas nors daretes IVF Klaipedoje, Jolsanoje?

Labas smile.gif
aš dariausi, deja, nesėkmingai ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Esu naujoke, taigi noreciau su jumis pasidalinti savo problemomis, taip pat su jumis padiskutuoti. verysad.gif Esu istekejusi jau 10 metu ir niekaip nepavyksta susilaukti vaikelio. Pradejom IVF, bet po kiausineliu isemimo prasidejo kiausidziu perstimuliavimo sindromas, taigi teko musu zirniukus uzsaldyti. verysad.gif Gal galit pasakyti, kaip jauciasi moteris po embriono isodinimo???
Papildyta:
QUOTE(raskilele @ 2010 03 22, 19:49)
Labas  smile.gif
aš dariausi, deja, nesėkmingai  ax.gif

As suo metu darausi ne Lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 03 22, 12:37)
Sniege555, mano situacija analogiska. ispunktavo 22 kiausialastes, apsivaisino 19, 2 isodino ir dar 12 uzsalde. kokybe ir kiekiai - superiniai, bet... rezultato jokio... verysad.gif
net nezinau, kaip toliau kovot, baisiai bijau, kad ir su snaigutem nepavyks  doh.gif  unsure.gif

labukas, o kada tau susitikimas su snaigutėmis? Kelintas IVF? Kur gydotės?
Aš ryt pas gyd. einu, tai visą planą jau žinosiu g.gif

Psichologiškai man geriau būtų nelaukti, nes per tą laiką aš prisigalvoju visko, man jau geriau gyventi su viltimi, būti bent teoriškai nestuke.gif man reikia veiksmo, laukti aš jau nebetveriu schmoll.gif

O dėl prikibimo, nežinau... arba reikia lemtingo karto, arba yra dar rimtesnių problemų doh.gif bet kaip jas ištirti? kokius tyrimus daryti? doh.gif

renatux, laikykis, nesinervink, išlauk bigsmile.gif
mykolina, kokie tolesni tavo planai?
baltija, laikykis 4u.gif turi pavykti 4u.gif
Rosita, ačiū už supratimą wub.gif ir kad nepamiršai manęs... aš vėl sąrašiuke thumbup.gif stojam į kovą blink.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Esu naujoke, taigi noreciau su jumis pasidalinti savo problemomis, taip pat su jumis padiskutuoti. Esu istekejusi jau 10 metu ir niekaip nepavyksta susilaukti vaikelio. Pradejom IVF, bet po kiausineliu isemimo prasidejo kiausidziu perstimuliavimo sindromas, taigi teko musu zirniukus uzsaldyti. Gal galit pasakyti, kaip jauciasi moteris po embriono isodinimo???
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Kamiliukas 30 @ 2010 03 22, 22:13)
Sveikutes,

Esu naujoke, taigi noreciau su jumis pasidalinti savo problemomis, taip pat su jumis padiskutuoti.  Esu istekejusi jau 10 metu ir niekaip nepavyksta susilaukti vaikelio. Pradejom IVF, bet po kiausineliu isemimo prasidejo kiausidziu perstimuliavimo sindromas, taigi teko musu zirniukus uzsaldyti.  Gal galit pasakyti, kaip jauciasi moteris po embriono isodinimo???
Papildyta:

Sveika prisijungusi 4u.gif
O kokios pas jus bėdos? kada tau planuoja įsodinti žirniukus? bigsmile.gif
Aš tai jaučiaus gerai, kaip nestuke.gif buvau jautri (kvapams, nuotaikoms ir pan.).
5-7 d po įsodinimo maudė pilvą, o daugiau nieko neskaudėjo. Buvo smagu įsivaizduot save ir saugot kaip nestuke.gif
tik gaila .... veltui... 12 dpi atėjo mmm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 22, 20:20)
Sveika prisijungusi  4u.gif
O kokios pas jus bėdos? kada tau planuoja įsodinti žirniukus?  bigsmile.gif
Aš tai jaučiaus gerai, kaip  nestuke.gif  buvau jautri (kvapams, nuotaikoms ir pan.).
5-7 d po įsodinimo maudė pilvą, o daugiau nieko neskaudėjo. Buvo smagu įsivaizduot save ir saugot kaip  nestuke.gif
tik gaila .... veltui...  12 dpi atėjo mmm  verysad.gif

Labai tave uzjauciu del to. Na man kaip buvo kiausidziu perstimuliavimo sindromas, labai blogai jauciausi, vemiau, tai daktarai pasiule uzsaldyti zirniukus, nes butu per didele rizika man juos deti. Tai dabar planuojam po 2-3 menesiu, nes dabar dar laukiu antru mm. Daktaras sake neskubeti, duoti kunui pailseti.
o pas mane yra policistines kiausides, tai del to negaliu pastoti, o su vyru viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 22, 21:08)
labukas, o kada tau susitikimas su snaigutėmis? Kelintas IVF? Kur gydotės?
Aš ryt pas gyd. einu, tai visą planą jau žinosiu  g.gif

Psichologiškai man geriau būtų nelaukti, nes per tą laiką aš prisigalvoju visko, man jau geriau gyventi su viltimi, būti bent teoriškai  nestuke.gif  man reikia veiksmo, laukti aš jau nebetveriu  schmoll.gif

O dėl prikibimo, nežinau... arba reikia lemtingo karto, arba yra dar rimtesnių problemų  doh.gif  bet kaip jas ištirti? kokius tyrimus daryti?  doh.gif

darem kol kas dar tik viena IVF, BAK'e ax.gif kaip tik viskas pries Kaledas ispuole, taigi streso jokio, gera nuotaika, dovaneles ir pan, bet kazko, matyt, truko... verysad.gif neprikibo ne vienas is dvieju zirniuku unsure.gif tai vat po to nelaimingojo karto, daktarelis pasiule islaukti tris ciklus, o tada 2c.d. apsilankyti pas ji. pagal plana kova turejau jau pasiimti snaigutes, bet va IVF vaistai man turbut visa cikla isderino doh.gif nuo naujako niekaip treciuju mmm nesulaukiu doh.gif tai vat kai tik jos nenaudele pasirodys, iskart ir zygiuosiu pas daktareli rolleyes.gif
o tu butinai pasidalink naujienomis po vizito rytoj, ok? labai jau ir man smalsu su tom snaigutem reikalai... blush2.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
Laba

Noreciau priminti, kad rytoj rodys apie Allisa, per Sroves. Mane sukrete jos mirtis verysad.gif Mane taip pat operavo ta pati gydytoja. Kazkur pries 3 metus. Praejus 2 men. po operacijos vel blogai pasijauciau. Pas ja labai daug moteru ir ji nespeja ju priimti, dar paskui susimaiso, reikia jai pastoviai priminti, kas tau yra, su kokia liga atejai. Pas ja daugiau tikrai nesilankysiu. Del Allisos labai verkiau ir isgyvenau. verysad.gif Liudna:((
Atsakyti

Merginos, SOS! help.gif
ga ne visai as cia i tema, bet gal patarsit arba bent jau i reikiama skyreli nukreipsit ax.gif
zodziu, situacija tokia: drauge niekaip nesulauke mmm, nuejo pas gine - ne nescia. patikrino su echoskopu, kazka rado su kiausidem blogai. toji mano drauguze, moterisku problemu niekad neturejus, is tos baimes pamirso paklaust, kas ten negerai, o jei ir klause, tai jau nieko neatsimena vargse doh.gif esme ta, kad israse jai DUPHASTONO pagert 10d ir jei mmm neateis, prisake vel eit pas daktara, nes ateity, jei taip ir toliau, nevaisinga liks! bijau.gif
gal kuri buvot susidurus su tokia situacija? gal galit pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 03 22, 20:40)
Merginos, SOS!   help.gif
ga ne visai as cia i tema, bet gal patarsit arba bent jau i reikiama skyreli nukreipsit  ax.gif
zodziu, situacija tokia: drauge niekaip nesulauke mmm, nuejo pas gine - ne nescia. patikrino su echoskopu, kazka rado su kiausidem blogai. toji mano drauguze, moterisku problemu niekad neturejus, is tos baimes pamirso paklaust, kas ten negerai, o jei ir klause, tai jau nieko neatsimena vargse  doh.gif  esme ta, kad israse jai DUPHASTONO pagert 10d ir jei mmm neateis, prisake vel eit pas daktara, nes ateity, jei taip ir toliau, nevaisinga liks! bijau.gif
gal kuri buvot susidurus su tokia situacija? gal galit pakomentuoti?  4u.gif

Sveikute,
Na man buvo taip kad as sirgdavau kas du tris menesius, tai daktarai irgi skyre duphastono, atejo menesines, bet tuo viskas ir baigesi.Po to pradejo gimdoje polypai augti uztat kad retai sirgdavau. Aciu Dievui kad as ne lietuvoje, nes atvaziavus i kita saly skyre gydyma, sunormalizavo cikla, o lietuvoje man net neskyre jokio gydymo. Bet tegul tavo drauge nedelsia, cia ne juokai. Rupinkites savimi
Papildyta:
QUOTE(Kamiliukas 30 @ 2010 03 22, 20:53)
Sveikute,
Na man buvo taip kad as sirgdavau kas du tris menesius, tai daktarai irgi skyre duphastono, atejo menesines, bet tuo viskas ir baigesi.Po to pradejo gimdoje polypai augti uztat kad retai sirgdavau. Aciu Dievui kad as ne lietuvoje, nes  atvaziavus i kita saly skyre gydyma, sunormalizavo cikla, o lietuvoje man net neskyre jokio gydymo. Bet tegul tavo drauge nedelsia, cia ne juokai. Rupinkites savimi. Tiesa man nustate plocistines kiausids uztat ir vaikelio negaliu susilaukti. verysad.gif Saugokit save.

Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 22, 21:08)
mykolina, kokie tolesni tavo planai?

Dabar kaip ir be planu verysad.gif Gersiu arbatas dabar turbut ir dar intensyviai ieskau bebro liaukos MB rolleyes.gif O jei viskas gerai, turesim reikiama suma tai rudeni bandysiu vel kelia i Ryga ax.gif
O tau sekmes susitikti su snaigutem wub.gif Kazkaip gaila man kad ju neliko, keista kai is tokio kiekio tik 2 lieka verysad.gif Nu bet ka padarysi. Parasyk kaip sekesi pas gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2010 03 22, 21:22)
Keberiokst,del biuleteniu UK.As gavau visus kartus po 2 sav,nebent pati nenori,tai neimi.Vienas IVF buvo valstybes kompensuojamas,taip pat gavau biulet.Sekmes 4u.gif

Labutis,
o kas jums israse bilioteni?GP? ar ligonine?
Nes mane tipo kaip ir atostogu isleidzia darbas.

Citas,
per visus ivf reikaliukus pamirsau pamineti,kad radau,tiksliai kaip is dangaus nukrito,part time darbelis Starbucks..norejo jie full time priimti,bet man koledza reik pabaigti...

Beje as skambinau I GP priimamaji,tai sake nieko nezino,bet turiu appoitment 30d pas savo daktara,ziuresiu ka jis pasakys..
Dekui,kad informavote kokios teises mum nestuke.gif priklauso smile.gif
Atsakyti