Įkraunama...
Įkraunama...

Šleivapėdžiukų klubas 3

QUOTE(ginciucha @ 2017 08 25, 22:14)
Sveiki
Mes stojome i eile,laukeme apie men. Pati operacija uztruko apie val. Gipsas dedamas per visa vaiko kojyte porai o gal net trims sav.poto istraukiami siulai ir gipsas sumazinamas kad vaikas galetu lankstyti kojyte dar porai sav. Poto gaunate rebilitacija,tad nusiteikite kad greitai nieko nebus ;(


Papasakokit apie savo operacija daugiau. Kiek laike ligoninej po jos? Kaip siuo metu ta koja? Siandien suzinoju, kad mano vaikui irgi reikes operacijos, 8 metai jam... musu buvo abi pedos sleivos, bet po gipso viena vis tiek ne iki galo grazi buvo, skirdavo mankstas ir pan. Tai siemet deja, sako, vis tik operacija neisvengiama verysad.gif neramu..
Atsakyti

Sveikos šleivapėdžiukų mamytės.

Nežinau ar dar gyva šita tema, bet... Mums artėja konsultacija pas Galvydienę, bet ji serga ir nebekonsultuoja :(

Peržiūrėjau visas įstaigas, kur ji dirbo ir randu, kad konsultacija laikinai sustabdyta arba išvis nebedirba. Pasiskambinus į Santariškes tik sužinojau, kad ji serga ir nežinia kada vėl bus. Kokį kitą specialistą pasirinkti Santariškėse, kad gydytų vaikus su Ponseti batukais.

Atsakyti

Sveiki. Mes gydomes pas Galvydienę.
Taip, ji serga rimtai ir, matyt, ilgai verysad.gif Tikėkime, kad jai viskas bus gerai. Nežinau, ar yra dar tokio lygio specialistas. Kiek žinau, jos pacientus perėmė daktaras Urbonavičius. Pas kurį mes jau buvom apsilankę. Daktaras visai geras. Aišku, mes jau Ponseti batukų etapą praėjom seniai. Ėjom į apžiūrą po operacijos ir reabilitacijos.

QUOTE(Laurukasr @ 2018 06 27, 14:42)
<p>Sveikos šleivapėdžiukų mamytės.
</p><p></p><p>Nežinau ar dar gyva šita tema, bet... Mums artėja konsultacija pas Galvydienę, bet ji serga ir nebekonsultuoja verysad.gif
</p><p>Peržiūrėjau visas įstaigas, kur ji dirbo ir randu, kad konsultacija laikinai sustabdyta arba išvis nebedirba. Pasiskambinus į Santariškes tik sužinojau, kad ji serga ir nežinia kada vėl bus. Kokį kitą specialistą pasirinkti Santariškėse, kad gydytų vaikus su Ponseti batukais.
</p>

Atsakyti

Dėkui Jums labai

Atsakyti
Visos mamytes persikele i facebook ,bendraujam dalinames info ir ttt
Susiraskite Sleivuku mamos grupė ;)
Iki pasimatymo
Atsakyti