QUOTE(Rose Prick @ 2012 02 01, 19:13)
Aj pasukinėjau smarkiau ir lyg geriau pasidarė, dar paprašysiu vyro, kad pažiūrėtų, nes man tolokai būtų vežt į parduotuvę, manau ten mechanizmas nesudėtingas
na ir aš taip darau- kiek kiaušinių, tiek šimtų gramų miltų. Tešla labai lipni būna, kočiodama vis miltuoju, bet labai daug kartų perkočiot su miltais reikia, kad kažkas išeitų. Youtube nemažai vaizdelių prisižiūrėjau kaip iltalai daro, nu tikrai pas juos tešla kietesnė
Praeitą savaitę dariau lazanijos lakštus ir tagliatelle. Matyt lazanijai per storai iškočiojau- neiškepė makaronai

tagliatelle žinojau, akd nesuvalgysim iškart tai sudėjau į kamerą ir užšaldžiau- darot taip

šiandien pabandžiau vieną išvirti

gavosi tokia kaip koldūno tešla- išsipūtė ir pasidarė šilkinė. Tai matyt norint, kad makaronai būtų standūs išvirus- reikia juos džiovinti

ar daryt tešlą kietesnę? nes kai perku šviežius makaronus parduotuvėj- išvirę jie būna panašios konsistencijos kaip ir džiovinti, tik skanesni
Na, man gtai gamintojas nesiteikė priimti, tai ginčytis nenorėjau dėl to, o kadangi MV pataisė, tai bedų kaip ir nėra:)
Aš šitą tešlą minkau ne rankom, bet duonkepėj, ji labai gerai išminko, gal todėl ir gaunasi, nes rankom reik ilgai minkyt labai. Aš visad kai per daug pagaminu tai sudžiovinu, bet jie man tada labai trupa, tikrai nebuna tokie kaip pardėse, bet atsargiaia sudedu į indą, o jei ir apsilaužo truputi nieko baisaus, išverda greit, pora minučiu ir labai skanūs būna, niekad nešaldžiau.
QUOTE(Susena @ 2012 02 01, 19:25)
Gundausi ir aš tokia mašinėle, tik iškilo klausimas dėl ravioli priedo. Ar kam nors su juo gaunasi raviolius padaryti

. Mano šeimyna labai mėgsta koldūnus, tai toks stebuklas man būtų išsigelbėjimas.
Raviolių man taip ir nepavyko pasigamint niekad, kad būtų tokie, kaip youtube