Na, va, Moters psaulyje nusipirkau Gefu mašinėlę iš Imperijos. Paprastą su vienu priedu makaronams pjaustyti (ta prasme, ne tą didelė rinkinį su ravioli priedu). Labai patenkinta. Su ta pigiąją už 60 Lt neaiškios firmos, kurią iš karto gražinau, nepalyginsi. Viską iškočioja, viską supjausto.
Tešlą dariau iš Divela miltų pusiau su karališkais (100 g miltų mišinio + 1 kiaušinis). Kadangi jau buvo vėlus vakaras, tešlą palikau per naktį suvyniotą į plėvelę ant stalo. Kitą dieną vyras darė makatronus ir sakė š...... išėjo, košė. Taigi dalį tešlos dar paliko šaldytuve. Kitą dieną grįžusi iš darbo nusprendžiau ir aš pažaisti. Na, ir iškočiojau ne iki 9 plonumo, o iki 7 plonumo tik. Supjausčiau platesnėm juosteklėm (taljatele, o ne spageti). Viriau 2 minutes ir gavosi..... tobuli makaronai. Netgi al dente, sakyčiau, nors sako, švieži al dente nebūna.
Padarėm išvadą, kad svarbu ir kočiojimo, pjaustymo storis bei ypač svarbu virimo laikas.
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(ra @ 2012 11 21, 00:41)
as patenkinta ja ir uz tiek-
 o kiek gyvenime uz viska permoki...jei imtum galvon-stoga nurautu
 o kiek gyvenime uz viska permoki...jei imtum galvon-stoga nurautu  
                
                                    
                
                Gonzikai, ten gi priedas mūsų mašynkom Canelioniams gamint... Dvejojau, dvejojau ir nenusipirkau... 
Aš saviške Marcato laaaaaaaaaaaaaaaabai patenkinta. Kasdien. Šiandien skruzdėlynas, Vakar makaronai, aną dieną virtininiai, šeburėkai, vėl skruzdėlynas.. Net galvoju, kad jei taip kasdien, neverta jos pakuot .. Lai stovi kiur kaip arbatinis, naudojamas kasdien 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            Aš saviške Marcato laaaaaaaaaaaaaaaabai patenkinta. Kasdien. Šiandien skruzdėlynas, Vakar makaronai, aną dieną virtininiai, šeburėkai, vėl skruzdėlynas.. Net galvoju, kad jei taip kasdien, neverta jos pakuot .. Lai stovi kiur kaip arbatinis, naudojamas kasdien
 
                
                    
                        
                                    
                QUOTE(ra @ 2012 11 21, 22:31)
Gonzikai, ten gi priedas mūsų mašynkom Canelioniams gamint... Dvejojau, dvejojau ir nenusipirkau... 
Aš saviške Marcato laaaaaaaaaaaaaaaabai patenkinta. Kasdien. Šiandien skruzdėlynas, Vakar makaronai, aną dieną virtininiai, šeburėkai, vėl skruzdėlynas.. Net galvoju, kad jei taip kasdien, neverta jos pakuot .. Lai stovi kiur kaip arbatinis, naudojamas kasdien
Aš saviške Marcato laaaaaaaaaaaaaaaabai patenkinta. Kasdien. Šiandien skruzdėlynas, Vakar makaronai, aną dieną virtininiai, šeburėkai, vėl skruzdėlynas.. Net galvoju, kad jei taip kasdien, neverta jos pakuot .. Lai stovi kiur kaip arbatinis, naudojamas kasdien

Gal galite išduoti čeburėkų tešlos receptą
 , vieną kartą dariau, bet niekaip nėjo su mašinėle voluoti.
 , vieną kartą dariau, bet niekaip nėjo su mašinėle voluoti.
                
                                    
                
                Čeburėkus darau taip, kaip darydavo mano Mama - miltai, vanduo, druska. VISKAS. Jokių ten varškių ar kitokio briedo  Tešla kietoka, kietesnė, nei virtinių. Kočiojma kuo ploniau.
 Tešla kietoka, kietesnė, nei virtinių. Kočiojma kuo ploniau. 
Faršas - aviena būt idealu, obettačiau naudoju riebią kiaulieną su nemažai svogūno + druska+ pipirai ir vos vandenuko (gražiaai išpučia gaminį).
Virt aliejuje.. tokia tešla būna plona išsipučia burbulais..galiukai traškūūūūsss...merki į grietinę ir kandiiiii..
jergutėliau, rašau, turėčiau faršo, eičiau gamint tuoj pat 
                
                                    
                
                
                
             Tešla kietoka, kietesnė, nei virtinių. Kočiojma kuo ploniau.
 Tešla kietoka, kietesnė, nei virtinių. Kočiojma kuo ploniau. Faršas - aviena būt idealu, obettačiau naudoju riebią kiaulieną su nemažai svogūno + druska+ pipirai ir vos vandenuko (gražiaai išpučia gaminį).
Virt aliejuje.. tokia tešla būna plona išsipučia burbulais..galiukai traškūūūūsss...merki į grietinę ir kandiiiii..
jergutėliau, rašau, turėčiau faršo, eičiau gamint tuoj pat
 
                
                                    
                QUOTE(ra @ 2012 11 21, 23:46)
Čeburėkus darau taip, kaip darydavo mano Mama - miltai, vanduo, druska. VISKAS. Jokių ten varškių ar kitokio briedo  Tešla kietoka, kietesnė, nei virtinių. Kočiojma kuo ploniau.
 Tešla kietoka, kietesnė, nei virtinių. Kočiojma kuo ploniau. 
Faršas - aviena būt idealu, obettačiau naudoju riebią kiaulieną su nemažai svogūno + druska+ pipirai ir vos vandenuko (gražiaai išpučia gaminį).
Virt aliejuje.. tokia tešla būna plona išsipučia burbulais..galiukai traškūūūūsss...merki į grietinę ir kandiiiii..
jergutėliau, rašau, turėčiau faršo, eičiau gamint tuoj pat
 Tešla kietoka, kietesnė, nei virtinių. Kočiojma kuo ploniau.
 Tešla kietoka, kietesnė, nei virtinių. Kočiojma kuo ploniau. Faršas - aviena būt idealu, obettačiau naudoju riebią kiaulieną su nemažai svogūno + druska+ pipirai ir vos vandenuko (gražiaai išpučia gaminį).
Virt aliejuje.. tokia tešla būna plona išsipučia burbulais..galiukai traškūūūūsss...merki į grietinę ir kandiiiii..
jergutėliau, rašau, turėčiau faršo, eičiau gamint tuoj pat

sele nutyyyso
 praeita savaite ieskojau recepto ceb.-nusibodo varskiniai
 praeita savaite ieskojau recepto ceb.-nusibodo varskiniai  -norejau tikru
  -norejau tikru  skanubandziau pagal si recepta,bet masiniukas man sia tesla draske
 skanubandziau pagal si recepta,bet masiniukas man sia tesla draske  bandysiu daryt pagal tavo recepta
 bandysiu daryt pagal tavo recepta  
                
                                    
                
                Nuo šiol mano picos bus siauros ir ilgos 
Mašynka picos tešlą kočioja tobulai 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            
Mašynka picos tešlą kočioja tobulai
 
                
                    
                        
                                    
                QUOTE(ra @ 2012 11 22, 20:35)
TAI PLONAPADE KEPI?
 MANISKIAMS LABIAU STORAPADE PATINKA
 MANISKIAMS LABIAU STORAPADE PATINKA  
                
                                    
                
                Joooooooooooooooooo..maniškė turi būt plona, traškanti... 
Va, manoji mums tobuloji
Nu tik dabar ana bus kitos formos
Tai Tu šytą.... daryk ant 9 lygio.. bus storesnė 
                
                                    
                
                
                
            Va, manoji mums tobuloji
Nu tik dabar ana bus kitos formos

Tai Tu šytą.... daryk ant 9 lygio.. bus storesnė
 
                
                                    
                QUOTE(ra @ 2012 11 22, 20:46)
Joooooooooooooooooo..maniškė turi būt plona, traškanti... 
Va, manoji mums tobuloji
Nu tik dabar ana bus kitos formos
Tai Tu šytą.... daryk ant 9 lygio.. bus storesnė
Va, manoji mums tobuloji
Nu tik dabar ana bus kitos formos

Tai Tu šytą.... daryk ant 9 lygio.. bus storesnė

BAIS NUODEMINGA TAVO NUORODA
 PALANDZIOJAU PLACIAU
 PALANDZIOJAU PLACIAU  O MANO MASES INDEKSAS VIRSIJA30
 O MANO MASES INDEKSAS VIRSIJA30  O PAS TAVE TIEK PAGUNDU-
  O PAS TAVE TIEK PAGUNDU-  TIKIUOS JOMIS GREITU LAIKU SUSIVILIOSIU
  TIKIUOS JOMIS GREITU LAIKU SUSIVILIOSIU   
                
                                    
                
                apie savo kmi patylesiu, manau nunesčiau Tave kaip pūkelį, tad junkis drąsiai 
                
                                    
                
                
                
            
 
    





