Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

tikrai nesivaidena lotuliukas.gif jau tokios tos kainos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 28, 17:41)
Mano ELF turimi produktai gyvai  bigsmile.gif
user posted image

Ar pirmi iš kairės yra skaistalai? Ar matiniai? Kaip laikosi ir tepasi? Gal gali numeriuką parašyt, labai graži spalva atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 30 balandžio 2010 - 17:09
QUOTE(Honey @ 2010 04 30, 18:08)
Ar pirmi iš kairės yra skaistalai? Ar matiniai? Kaip laikosi ir tepasi? Gal gali numeriuką parašyt, labai graži spalva atrodo smile.gif

aha bigsmile.gif ju yra visokiu spalvu.. cia is studio line linijos ELF 4u.gif spalva tinckled pink 4u.gif nera jie visai matiski g.gif del laikymo negaliu pasakyt, kelis kartus tepiau tik, neatkreipiau demesio 4u.gif tepasi maloniai, tokie vidutinio minkstumo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 30 balandžio 2010 - 21:48
QUOTE(amber123 @ 2010 04 30, 22:47)
aha  bigsmile.gif ju yra visokiu spalvu.. cia is studio line linijos ELF 4u.gif spalva tinckled pink  4u.gif nera jie  visai matiski  g.gif del laikymo negaliu pasakyt, kelis kartus tepiau tik, neatkreipiau demesio  4u.gif tepasi maloniai, tokie vidutinio minkstumo..

o as apie juos likau be nuomones, nepasakysiu, kad visai nepatiko, bet, kad patiko irgi pasakyti negaliu.
Kelis kart pabandziau ir toliau naudoju TBS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 01, 09:42)
o as apie juos likau be nuomones, nepasakysiu, kad visai nepatiko, bet, kad patiko irgi pasakyti negaliu.
Kelis kart pabandziau ir toliau naudoju TBS  biggrin.gif

As spalvos biski neatitaikiau.. unsure.gif man labiau patiko skaistalai, kur kartu su bronzatu:is viso 2 spalvos. o kad TBS labiau patinka tai nesistebiu.. biggrin.gif man jie tokie skanus atrodo wub.gif
Atsakyti
O tu naudojai jau ta bronzanta kur kartu su skaistalais ? labai idomu koks jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 01, 11:30)
O tu naudojai jau ta bronzanta kur kartu su skaistalais ? labai idomu koks jis smile.gif

Ta prasme as cia ne apie Warm bronzer bet apie ta kita 4u.gif aha, naudojau 4u.gif jo lb mazai reikia, nes labai pigmentuotas.. ruda spalva tamsi, skaistalai tokie su blizguciais gan dideliais, bet vakarui man gerai.. 4u.gif nu ka as zn.. man patinka 4u.gif bet diena per rysku.. vakarui nebent
Atsakyti
Faina thumbup.gif as tai noreciau isbandyti seselius tuos dvispalvius:
user posted image
Tik daugiau spalvus ir pagrindas seseliams oi kaip vilioja smile.gif ir kabukio noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 01, 11:48)
Faina  thumbup.gif  as tai noreciau isbandyti seselius tuos dvispalvius:
user posted image
Tik daugiau spalvus ir pagrindas seseliams oi kaip vilioja smile.gif ir kabukio noriu smile.gif

As esu girdejus, kad tie seseliai po 1$, kur 4 spalvos neblogi labai..Drama spalva yra, kur duminiam tinka
Atsakyti
Kad ten kiekiai mazi, as nemegstu tokiu smile.gif
Atsakyti
gal kas bandet elf mineraline kosmetika ?cia ju uk puslapis
http://www.eyeslipsf...ry~catID~10.htm
4u.gif
Atsakyti
Koks kainu skirtumas tarp UK ir JAV doh.gif
Atsakyti