e.l.f FR prekiauja parduotuvese, ar tik internetu? Jei parduotuvese, tai as taip isivaizduoju, kad tai bus kažkoks prekybos centras, arba kaip pas mus Sarma/Kristiana/Douglas?

QUOTE(Jelerny @ 2010 05 26, 10:49)
e.l.f FR prekiauja parduotuvese, ar tik internetu? Jei parduotuvese, tai as taip isivaizduoju, kad tai bus kažkoks prekybos centras, arba kaip pas mus Sarma/Kristiana/Douglas? 

Uzsienyje prekiauja.. pas mus nera

QUOTE(amber123 @ 2010 05 27, 17:09)
Pas mus zinau, kad nera, mane domina butent FR, ar ten parduotuvese yra, ar tik el.prekyba

QUOTE(Jelerny @ 2010 05 27, 18:24)
Pas mus zinau, kad nera, mane domina butent FR, ar ten parduotuvese yra, ar tik el.prekyba 

Sito nzn

Taigi atnesu dar siek tiek atsiliepimu
Veidi primer'is labai patiko
veidas kai jo uzsitepi toooks svelnus
ir pudra daug lengviau, greiciau, graziau uzsitepa
tikrai rekomenduoju
Akiu konturas. Viskas gerai, lengvai uzsitepa, viskas
Dar apie maskuoklio sepetuka, tai nezinau ar cia sepetuko ar maskuoklio (naudojau ta is elf rinkinuka), bet kazkaip kietokai maskuoklis tepasi ir nezinau, nelabai jis man ten ka maskuoja, nors siaip ir nera dideles problemos su paakiais
Aha
skaistalu dar beveik nebandziau tik kelias spalvytes, bet kurias bandziau visos patiko. Tik tai, kad jie labai pigmentuoti todel lengva padauginti
bronzerio dar nebandziau
lupu balzmas patiko, is esmes jokios spalvos nesuteikia, bet jis labai drekinantis lupas, net jauciasi, kaip atrodo lupos ta dregme "geria"

Akiu konturas. Viskas gerai, lengvai uzsitepa, viskas

Dar apie maskuoklio sepetuka, tai nezinau ar cia sepetuko ar maskuoklio (naudojau ta is elf rinkinuka), bet kazkaip kietokai maskuoklis tepasi ir nezinau, nelabai jis man ten ka maskuoja, nors siaip ir nera dideles problemos su paakiais

QUOTE(amber123 @ 2010 05 26, 00:25)
6Combo9, pagaliau gavai prekytes
sveikinu!
domina atsiliepimai apie skaistalus Gotta Glow, Fuschia Fusion, Tinckled pink(situs pati turiu, spalvytes kiek kitokios tokejaus.. )ir dar domina Golden bronzeris
speju jis daugiau toks auskinis nei Warm
speju ant virsaus bronzerio kokio tinka
kaip balzamas?
ui kaip as tau pavydziu

Aha

QUOTE(6Combo9 @ 2010 05 28, 17:05)
Aha
skaistalu dar beveik nebandziau tik kelias spalvytes, bet kurias bandziau visos patiko.

Labiausia domina skaistalai Gotta /glow

Merginos, tik siandien nuolaida studio linijai 50%, jai kam ko reikia kreipkites i tarpininkes

QUOTE(amber123 @ 2010 05 29, 16:40)
Dar situ nebandziau, bet greiciausiai kaip shimeri naudosiu, nes jis jokios spalvos nesuteikia.

labukas visoms. Turiu klausimeli. Pastebejau kad spalvos UK ir USA puslapiuose kiek skirtingai atrodo. Kuriam puslapy jos yra panasesnes i realybe?
QUOTE(renrich @ 2010 06 04, 15:30)
labukas visoms. Turiu klausimeli. Pastebejau kad spalvos UK ir USA puslapiuose kiek skirtingai atrodo. Kuriam puslapy jos yra panasesnes i realybe?
nezianau kaip UK puslapyje, bet USA man daznai neatitinka spalvos

Tai jau tikrai, ypac pudros , visiskai spalvos neatitinka

sveikos,
Kiek pabrangsta mazdaug preke sakantis per tarpininke su viskuom? Kiek prideti prie tos sumos?
Kiek pabrangsta mazdaug preke sakantis per tarpininke su viskuom? Kiek prideti prie tos sumos?