Vakar pasiėmiau savo ELF siuntinuką, pagaliau

ir aišku labai greitai viską išbandžiau. Žinoma, kaip ir kiekviena kosmetika, taip ir šita, turi gerų dalykų ir blogų, tai ir aš savo kailiu įsitikinau

Išvardinsiu ką turiu ir ką išbandžiau, o foto realias įkelsiu vakare

Nors įtariu, kad daugelis jūsų turit tą patį ką aš čia įsigijau
Studio Contouring Blush & Bronzing Powder
Labai patiko pakuotė ir didelis veidrodis! Spalvos realiai tikrai tamsesnės, nei internete. Sakyčiau gana pigmentuotos, lengva padaugint. Pirmą kartą kai dėjau, tai nepagailėjau ir atrodžiau kaip klounė

Man dar reikia mokintis elgtis su tuo bronzantu, kaip ten ką kontūruoti, bet spalvos gražios, ypač skaistalai. Turi vos blizgučių, bet ant odos jų tikrai nesimato, o atrodo labai dailiai. Pasirodė tikrai gera priemonė, nenusivyliau.
Studio Blush spalva
Candid Coral laaaabai patiko, spalva visai kitokia nei internete. Ten tokia persikinė, o realiai man labiau į rausvumą atrodo, nors pasitepus (ar ant piršto) tai tokia švelni rausva/persikinė spalva su auksiniu švytėjimu. Fainas daiktas, nudžiugino ir patiko
Studio Pressed Powder, spalva
Sand.

Su veidrodėliu ir kempinėle po apačia. Matos foto. Spalva gana šviesi, neprašoviau baisiai. Ant veido dailiai gula, gražiai atrodo, neatrodo veidas miltuotas, viskas susilygina, oda matinė. Žodžiu visai neblogai. Žiūrėsiu, ar nepasikeis nuomonė ilgiau panaudojus.
Studio Flawless Finish Foundation spalva
Sand.

Hm, kaip čia pasakius. Neypatinga. Spalva šviesi, bet man per tamsi. Kvepia skaniai, bet skirstosi ant veido ne super. Nemaskuoja nieko, lengva tokia. Man iškart išryškėjo mano išsausėjusios veido vietos, kas man žiauriai nepatiko. Neatrodžiau kaip su kauke, bet įspūdis pirmas nekoks. Daugiau nepirkčiau ir nelabai kam siūlyčiau pirkti. Nors ką gali žinot, vienam š, kitam oho!Reikia pačiam bandyti, o šią pudrą palaikysiu pavasariui, žiūrėsiu, gal nuomonė pasikeis.
Mineral foundation spalva
warm.Galvojau bus laaabai tamsi, tačiau tikrai tokia nėra. Panašiai atitinka kaip internete. Bet man šiai dienai per tamsi, kai įdegsiu veidą bus kaip tik. Maloniai skirstosi, lengva, gražiai atrodo ant veido. Bet nelabai maskuoja. Nu visai nieko gaminys pasirodė, bet irgi lauks geresnių laikų, nes dabar atrodyčiau kaip negriukas šiektiek
Essentials eyelid primer pasirodė, kad gavęs šilumos išskystėja. Lengvai išsisklaido, bet nekartotinas. Nes šešėliai subėgo vistiek į raukšleles, nors ant jo dengėsi neblogai ir skirstėsi gerai. Bet bet bet, nepirksiu daugiau.
Essentials Tone Correcting Concealer spalva
Rosy beige. Totalus š! Absoliučiai nieko nemaskuoja. Spalva gera, tinka veidui, bet jokio efekto. Matos, kad kažkas tepta yra, bet nemaskuoja nieko. Skystas, nepigmentuotas, spalvos suteikiantis daiktas. Nevertas net to dolerio.
Essentials Shimmering Facial Whip spalva
lilac petal Tokia vos persikinė/sidabrinė spalva. Labai patiko man, super, tokį gražų švytėjimą suteikia, tik kad sunku dailiai išskirstyti. Bus man rodos mano mylimukas
Mineral Lip Gloss spalva
wild labai graži spalva, atitinka realybėj tokią kaip ir internete. Labai patiko. Dengias maloniai, nėr super lipnus, gražiai atrodo ant lūpų. Mano mamai irgi labai patiko spalva. Neatrodo super ryškiai, yra blizgučių, tačiau jie nėr pavieniai. Žodžiu irgi vykęs pirkinys
Essentials foundation brush tepa pudrą ruožais, nepatiko, tam reikalui nenaudosiu. Bet kaip už dolerį tai ko norėt. Švelnus gana. Užtat veido kaukėms tepti bus superinis. Beje, realybėj mažas jis toks. Tikėjaus didesnio.
Essentials Blushing, Bronzing and Blending Brush
Šeriai sintetiniai, plaukas raudonas. Nėra labai švelnus, bet kontūruoti ar tept skaistalus tiks man. Kaina doleris, tai tokio ir reik tikėtis. Nesublizgėjo mano akyse
Na ir galiausiai
Studio Stipple Brush
Šitas pateisino lūkesčius 100 proc. Tinka ir kreminei pudrai, ir sausiems produktams, mineralinei, skaistalams ir etc. Dailiai pasiskirstė krempudra ant veido, sausa irgi neblogai. Man patiko tikrai šitas šepetėlis.

Na ir viskas pokolkas tiek. Manau, kad studio linija verta dėmesio, essentials - nelabai. Tikrai kažką dar užsisakysiu iš jų studio ar mineral linijos. Ypač skaistalai patiko, lūpų blizgesys. Ai tiesa, dar priklijuojamas blakstutes gavau dramatic, tai ilgos tankios tokios ir su klijais jos! Žodžiu kai kas keliaus šiukšlinėn, kai kas į krepšą

tikiuos, kam pravers mano pastebėjimai. Foto vakare įmesiu