Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 20, 23:48)
O as kolkas noriu siu :
melon ir candy fix
user posted image
Candlelight ir godess
user posted image

turiu abu: melon toks su daugiau gal blizguciu, bet jie ant lupu tik svyti, nesimato bent man stambiu tokiu, o candy tas toks graaaazus rozinis, bet ir spalvos mazai.. wub.gif
Candelight man labai grazus wub.gif situ daugiau noreciau, saldus jei nepatinka tai nepatiks.. bet gerai kad su spf.. thumbup.gif ir man bent ziauriai malonus ant lupu wub.gif
Atsakyti
Skaistalai tik 3gr beveik is Studio line unsure.gif o shimeris tai jau pradeda patikt bigsmile.gif reikejo geriau isskaidyt.. bet cia dar ant rankos ekspermentas vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 03 20, 22:50)
O gal zinot kiek kartu priklijuojamas blakstienas galima prisiklijuoti? Ar jos vienkartines? g.gif Ieskojau SM temos apie priklijuojamas blakstienas, bet nieko neradau doh.gif reikes youtube pasiziuret vaizdeliu kaip prisiklijuot ax.gif

Žiūrint, ar kokybiškos ir kaip jas prižiūrėsi smile.gif Nuėmus jas visuomet reikėtų švelniai pašalinti tušą ir klijus, tad naudojas n kartų, bet teko ir tokias išbandyt, kur bandant nuimti blakstienas jų pusė nuplyšta po pirmo karto biggrin.gif Bet čia jau matyt visai nekokios pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti

Sis nepatiko, visai nesilaiko ir kazkaip dengiasi nelabai
user posted image

Visai patiko ir kiekis normalus.
user posted image

Pudra is studio dengiasi gerai, bet nemaskuoja nei kiek.
Atsakyti
Pudra cia ta kompaktine kur idejau anksciau ?
Tada neimsiu situ blizgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 21, 13:31)
Pudra cia ta kompaktine kur idejau anksciau ?
Tada neimsiu situ blizgiu smile.gif

Pudra stai sita
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 21 kovo 2010 - 12:46
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 21, 13:34)
Pudra stai sita
user posted image

Maisai kazka.. nes cia ne pudra 4u.gif o bronzatas ir skaistalai 4u.gif ir pudra panasioj pakuotei, bet cia tai gi matos, kad dvi spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 21 kovo 2010 - 12:41
QUOTE(amber123 @ 2010 03 21, 13:39)
Maisai kazka.. nes cia ne pudra  4u.gif o bronzatas ir skaistalai  4u.gif ir pudra panasioj pakuotei, bet cia tai gi matos, kad dvi spalvos  smile.gif

apsizioplinau, ne ta nuotrauka idejau, jau pataisiau mirksiukas.gif (kur ten su mano regejimu pastebesi, kad cia 2 slapvos, o ne pudra su kempine lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 21, 13:47)
apsizioplinau, ne ta nuotrauka idejau, jau pataisiau  mirksiukas.gif  (kur ten su mano regejimu pastebesi, kad cia 2 slapvos, o ne pudra su kempine  lotuliukas.gif )

biggrin.gif 4u.gif as supratau apie kuria kalbi.. pirma kart kaimaciau, tai galvojau ant kempines, kad ten sviesesne pudra doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 21 kovo 2010 - 12:53
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 20, 20:50)
Net nezinojau, kad tokia tema yra  wub.gif
Turiu nemazai priemoniu is ten, reikes kada sudeti ir parasyti atsiliepimus  biggrin.gif
As turiu sepetelius, tie po 1$ nelabai patiko, o vat is studijo sakyciau ganetinai geri  smile.gif

Atsiliepimai geri, tik spalvos tamsokos (nors pirkau 2 pagal sviesima, bet man ganetinai tamsi ji, laukiu vasaros), dengiasi gerai, vienintelis minusas, kad nelabai ilgai laikosi.

O maskuoja kaip?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 03 21, 13:56)
O maskuoja kaip?

vidutiniskai, bet as dar concelear pries tai naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 21, 14:57)
vidutiniskai, bet as dar concelear pries tai naudoju  smile.gif

Gal gali palygint maskavima su EM semmi-matt ar matt pudryte?
Atsakyti