turiu abu: melon toks su daugiau gal blizguciu, bet jie ant lupu tik svyti, nesimato bent man stambiu tokiu, o candy tas toks graaaazus rozinis, bet ir spalvos mazai..
Candelight man labai grazus situ daugiau noreciau, saldus jei nepatinka tai nepatiks.. bet gerai kad su spf.. ir man bent ziauriai malonus ant lupu
O gal zinot kiek kartu priklijuojamas blakstienas galima prisiklijuoti? Ar jos vienkartines? Ieskojau SM temos apie priklijuojamas blakstienas, bet nieko neradau reikes youtube pasiziuret vaizdeliu kaip prisiklijuot
Žiūrint, ar kokybiškos ir kaip jas prižiūrėsi Nuėmus jas visuomet reikėtų švelniai pašalinti tušą ir klijus, tad naudojas n kartų, bet teko ir tokias išbandyt, kur bandant nuimti blakstienas jų pusė nuplyšta po pirmo karto Bet čia jau matyt visai nekokios pasitaikė
Net nezinojau, kad tokia tema yra
Turiu nemazai priemoniu is ten, reikes kada sudeti ir parasyti atsiliepimus
As turiu sepetelius, tie po 1$ nelabai patiko, o vat is studijo sakyciau ganetinai geri
Atsiliepimai geri, tik spalvos tamsokos (nors pirkau 2 pagal sviesima, bet man ganetinai tamsi ji, laukiu vasaros), dengiasi gerai, vienintelis minusas, kad nelabai ilgai laikosi.