QUOTE(Red_Rose @ 2011 09 22, 02:36)
1. Vonia ir tualetas yra atskirai, gylis tik 150cm, o norėtųsi 175cm vonią įkišti. Ir žinoma skalbyklę.
2. Virtuvėje labai mažai vietos, turint omenyje, kad dar ten bus ir mažas valgymo staliukias.
3. Bute nėra nė vieno tamsaus kambariuko.
Ar tai realu? Butas pirmame aukšte iš penkių? Man net baisu pagalvoti, kiek pertvarkymų ir popierių čia reiks...

O gal yra kokių patogesnių sprendimų ir ne tokių brangių? Labai nesinori aukti atskirą kambarį vien dėl valgomojo stalo, o svetainei neužteks vietos čia.
Mes daromes remontus, mazas butas, labai viska apgalvojam, kad islosti vietos.
1. galima sujungti, tada bus didesne erdve, arba statyti mazesne vonia (pusvonia), pvz pas mus yra vonioj ir tualete iklotai vadinami, kuriuos galima ismusti ir padideja vonia, nzn kuriam mieste jus gynenat, reiktu jums paklausti ar paziureti ar nera, nes dauguma net nzn, kad jos sumazintos.
2.Virtuve esu macius panasu varianta sujungta su svetaine, man patiko, nes virtuve truputi pasislepia, ne taip i akis krenta, bet jums paties reiks nuspresti ar norite, kad ji butu kartu, dauguma zmoniu atsisako sios minties, nors as pati gyvensiu virtuvej su svetaine.
3.Pas mus ir nera tamsaus kambariuko ir nereikia, pasidarykit miegame didele spinta sienine ir sudesit rubus bei patalyne, galbut dar kur nors pritaikysit spintele kokiems batams ir tualete susideti irankius vyriskus ar skamlbimo priemones.
Kadangi norit griaut sienas, reik issiaiskinti ar jos nera nesancios, jeigu ne, galesit ramiai griauti, jei nesancios reiks leidimu, ir aisku reiks tvirtint siena kad neikristu kaimynai. Mano patarimas nieko nedarykit skubotai, viska reik apmastyt, daug nervu, pinigu ir laiko kainuoja tie remontai, bet juk norisi gyventi graziai ir patogiai. Dar manau, kad geri baldziai, gali labai pagelbeti projektuojant baldus, jie individualiai apstato kambari ar virtuve, ar netgi balkona, sukuria spintas, kuriose galima daug ka sutalpinti ir nereik tamsaus kambariuko. Beje rusyje galite pasideti nenaudojamus daiktus