Įkraunama...
Įkraunama...

Ajurveda - gyvenimo menas

QUOTE(feminaart @ 2010 03 07, 22:00)
www.veducentras.lt
Stai cia kaunieciu adresa galite rasti  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2010 03 07, 11:38)
Gal zinote ir Kauno kontaktus, informacija?

http://www.vedukultura.lt/

Čia Kaune paskaitas skaito Ruslanas. thumbup.gif
Atsakyti
Daug naudingos info rasite cia:

www.bhaktistudija.lt
www.bhaktijoga.lt
Atsakyti
Manau kad cia
QUOTE(Chiromante @ 2010 02 25, 21:49)
Turbut ne,nes ji minejo kazkokius kmynus,isspaustas apelsinu sultis,o taip pat  ricina....

Atsakyti
smile.gif perkaičiau temą, gaila, kad joje niekas nebesilanko.
Studijavau ajurvedos akademijoje, labai patiko. Pati norėčiau pasidalinti šiomis neeilinėmis žiniomis ir konsultuoti norinčius pagerinti savo gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2010 12 28, 19:50)
smile.gif perkaičiau temą, gaila, kad joje niekas nebesilanko.
Studijavau ajurvedos akademijoje, labai patiko. Pati norėčiau pasidalinti šiomis neeilinėmis žiniomis ir konsultuoti norinčius pagerinti savo gyvenimą.

AA žinių pakanka savarankiškai konsultacijai? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2010 12 29, 23:45)
AA žinių pakanka savarankiškai konsultacijai? cool.gif

biggrin.gif Pilnai, nors mokomės ir tobulėjame visą gyvenimą..... ax.gif "kuo tolyn į mišką, tuo daugiau medžių"....
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2010 12 30, 11:06)
biggrin.gif Pilnai, nors mokomės ir tobulėjame visą gyvenimą.....  ax.gif "kuo tolyn į mišką, tuo daugiau medžių"....

Aš irgi ją baigus, bet manau, kad tai prilygsta tik pirmai mokyklos klasei, geriausiu atveju, - o pirmokai nėra labai kvalifikuoti dėstyti. Bet gerai, kai yra drąsių žmonių... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2010 12 30, 14:49)
Aš irgi ją baigus, bet manau, kad tai prilygsta tik pirmai mokyklos klasei, geriausiu atveju, - o pirmokai nėra labai kvalifikuoti dėstyti. Bet gerai, kai yra drąsių žmonių...  smile.gif

Konsultacijoms užtenka, jeigu norite gydyti, tada taip - reiktų studijuoti ilgiau. Nors ajurveda reikalauja viso gyvenimo studijų ir pasišventimo.
Tai ne drąsa, o pašaukimas. Vieni jį randa, kiti ne.
Man ajurveda padėjo rasti dauguma gyvenimiškų ir sveikatos problemų sprendimų, todėl natūraliai norisi pasidalinti tom žiniom su kitais.
Atsakyti
Džiaugiuosi už jus, nuoširdžiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2010 12 30, 15:36)
Džiaugiuosi už jus, nuoširdžiai 4u.gif

Dėkui, manau abi galim dalintis patirtimi ir žiniomis. Dvi galvos geriau, negu viena mirksiukas.gif
Prisipažinsiu man sunkiai sekasi įvesti ajurvedinius įpročius savo artimųjų tarpe.
Seni įpročiai daro savo, kartais būna pikta, kad manęs neklauso doh.gif , ypač vyras, kuris turi padidėjusį kraujo spaudimą. Jam ajurveda asocijuojasi su sekta, nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau, kaip judvi čia kalbatės... Užduosiu primityvių klausimų smile.gif .
Ar sunku mokytis Ajurvedos akademijoje? Ar tam reikia daug laiko? Kiek laiko trunka studijos?
Atsakyti