Labas merginos, pasidariau cukrinės masės gelėms pagal cypsiuką noriu patarimo gal ką ne taip dariau, bet ant trijų šaukštų vandens ir šaukšto želatinos man nesusidėjo visas 350gr cukraus pudros, suminkiau plastelino minkštumo, sudėjau į sudrėkintą maišelį, bet kol pradėjau daryt man jis sustingo tas gumuliukas , tada su visu maišiuku įkišau i mokruškę kelioms sekundėms, ištyžo tada kad sutirštint imečiau šaldytuvan trumpam, išėmus žiūriu šiek tiek tirštesnė tešla bet vistiek skysta, tada aš ją ėmiau su šaukštuku iš maišiuko dėjau ant stalo pabarstyto cukraus pudra išsikočiojo, ale lapeliai vienas prie kito nebelimpa nors ir padrėkinu su vandenuku, ir neišsiriečia kad ir kaip aš juos riečiu nu nesuprantu kas ne taip kiek laiko ją galima laikyti maišelyje, per kiek laiko būtina pagaminti gėliukus?
atsiprašau kad kartojuosi, bet ieškau kaip išspręst problemytę... ta masė dabar stovi ant stalo sustingusi ir nežinau ar ją jau mest ir daryt naują ar dar pašildžius galima dar pataisyti

Jūsų torčiukai nepakartojami