Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

QUOTE(naiste777 @ 2010 04 18, 20:27)
ir ant modeliuko
Pusiau dietinis produktas, apie 200g. Rytoj sversiu iš naujo savo siūlus.

nu kaip grazu wub.gif ir nerinukas ir manekene wub.gif ach wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2010 04 17, 01:00)
kaip nekeista as ir tokiu nemegeja nors siaip palaidines ant petneseliu labai megstu, siaip grazu paziuret ant kitu. Nei sukneliu, nei vasariniu palaidiniu, nei sijonu neturiu, nors buvau nusimezgus keleta, bet atidaviau neprilipo kazkaip, man megztas gali buti megztinis, liemenes, tunikos visokios ant kelniu nesiojamos, kepures ir salikai na dar pirstines ir kojines, ir aisku visokie niekuciai namams, nezinau kodel toks nusistatymas g.gif , bet neiseina nesiot, greit giliai i spinta nukisu, apsirengiu, pusdieni panesioju ir persirengiu, nors turejau kelis su kuriais isdrisdavau kazkur iseit, bet vel greit nuomone pasikeite, siuo metu nieko tokio neturiu vasarisko schmoll.gif, gal kada pakeisiu nuomone...........

Aš dar mažiau ką mezgu blush2.gif Prasktiškai tik megztukus . Kiek mezgiau liemenių - kažkaip nenešioju, reikia po apačią kažką vilktis, o aš amžinai neturiu ką doh.gif Tunikų nenešioju. Suknelių, kažkokių kostiumėlių net nebandyčiau megzt. Buvau nusinėru 3 sijonus - visus atidaviau, neradau prie ko priderinti. Pirštines ir tas perku smile.gif Namams niekučių nemėgstu, megztų išvis neįsivaizduoju, kur reiktų pritaikyt unsure.gif

Savaitgalį truputį nusižengiau dietai blush2.gif Nupirkau matkelį siūlų, kuriuos derinsiu su turimais, pradėjau dryžuotą megztuką vasarai ax.gif
Atsakyti
pristatau nauja siulu dietos rezultata bigsmile.gif naujas megztukas mano mazajam traukiniu myletojui ax.gif man gal noretusi, kad rankovytes butu tokios pat kaip megztukas spalvos, bet mazasis visas patenktintas, o as issiverciau su esamais siulais ir nepirkau ne gramo nauju - siulu dietos planas vykdomas, tai ir as likau patenktinta biggrin.gif sudietinau apie 200g is likuciu bigsmile.gif
user posted image
ir is arciau bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Žuviuk,

žavus megztukas, toks jaukus jaukus thumbup.gif
Atsakyti
sveikos dietininkes,
jungiuos prie jusu turiu beveik 20 kg siulu ir nebaigtu darbeliu. tikiuosi prie jusu prisijungus jie greiciau sumazes, nes noresis pasigirt kaip kustu:) kai rasiu fotiko laida, tai ir nuotraukyte imesiu.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 04 18, 19:27)
Pusiau dietinis produktas, apie 200g. Rytoj sversiu iš naujo savo siūlus.

Žavinga wub.gif

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 19, 14:25)
pristatau nauja siulu dietos rezultata bigsmile.gif naujas megztukas mano mazajam traukiniu myletojui  ax.gif man gal noretusi, kad rankovytes butu tokios pat kaip megztukas spalvos, bet mazasis visas patenktintas, o as issiverciau su esamais siulais ir nepirkau ne gramo nauju - siulu dietos planas vykdomas, tai ir as likau patenktinta biggrin.gif sudietinau apie 200g is likuciu bigsmile.gif

Labai gražu ax.gif
Atsakyti
Labai mielas megztukėlis thumbup.gif
Atsakyti
dietinis produktas beliko pamusala nusipirkt ir durziuka nusinert tada ir isbaigta parodysiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 04 20, 12:04)
dietinis produktas beliko pamusala nusipirkt ir durziuka nusinert tada ir isbaigta parodysiu  blush2.gif

vau bigsmile.gif mano spalvyte wub.gif labai dailu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 04 14, 13:45)
Lieknėjimo rezultatas ax.gif

originalas
user posted image

mano versija
user posted image

Sulieknėjau tik 200 g su biškiu, o siūlų tokių turėjau net 500 g, teks vėl kažką iš tų pačių megzti  smile.gif

Oho kaip gražiai. 4u.gif
Kokiu čia rašteliu mezgėte?
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 04 20, 15:51)
Oho kaip gražiai. 4u.gif
Kokiu čia rašteliu mezgėte?

čia aš įdėjau nuorodą į raštelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 04 18, 20:35)
Jau modeliuko grožis wub.gif  Bet kokį drabužėlį papuoštų 4u.gif

Ačiū ačiū 4u.gif Visi leliukai gražūs būna smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2010 04 18, 21:27)
Vajei kokia grazuole mergyte wub.gif  Ir is viso pagalvoju-su trim tokiu grozius speji kurti, as su vienu nespeju doh.gif  doh.gif  blush2.gif

Kažkodėl visi stebisi, kad spėju. Mano didysis mezgimas vyksta iki pietų. Kas daržely, kas mokykloj, o mažoji gana rami, tai greit apsitvarkiusi sėdžiu ir mezgu.

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 18, 22:16)
nu kaip grazu wub.gif ir nerinukas ir manekene wub.gif ach wub.gif

Ir pačios megztukas labai jaukus.

Tai va, dar kartą susitvarkiau siūlus. Ir nieko gero. Radau dar 2 kg naminių vilnonių siūlų verandos spintoj pakavotų. Kažkada su mama prisipirkom labai pigiai ir paltų prisiplanavom. Dabar turiu 12,5 kg. Viskas, prisiekiu viskuo, nebepirksiu bent puse metų. Dar būtų gerai man pačiai tuos 12,5 kg numest ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 21 balandžio 2010 - 10:05