Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 02 25, 17:29)
Laikykis group.gif  juk mes cia tam ir susirinkom, kad siulu dieta pradeti - kartu bus smagiau ir daugiau stiprybes atsispirti naujiems siulams thumbup.gif
gossip.gif beje papasakokit kas ka is savo atsargu dabar gaminat ax.gif
as pati pradejau nerti sijonuka vasarai is alize banguotos medvilnes ax.gif kadangi pirkau kiek daugiau, tai bus visas kostiumukas ateity : sijonas, bliuskyte ir bolero  cool.gif

preis kelias dienas baigiau sukneliuka, kuris 1kg atsargu padejo numesti  rolleyes.gif  thumbup.gif

aš dabar iš baltai melsvu siūliukų tuniką-liemenę sau mezgu ir mislinu ar nenusiplatinau
va kažką panašaus
user posted image
Atsakyti
Persiprašau, jau 8 lapas, o kur rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 02 25, 17:42)

kokie? mano tai paraše raudonom raidėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2010 02 25, 15:35)
aš dabar iš baltai melsvu siūliukų tuniką-liemenę sau mezgu ir mislinu ar nenusiplatinau
va kažką panašaus

Koks gražus modeliukas bigsmile.gif Gal kokių schemučių turi? Čia lyg iš medvilninių siūlų megzta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 25 vasario 2010 - 15:52
QUOTE(madmuazele @ 2010 02 25, 17:49)
Koks gražus modeliukas bigsmile.gif  Gal kokių schemučių turi? Čia lyg iš medvilninių siūlų megzta g.gif

va čia apie ją bigsmile.gif
http://club.osinka.r...pic.php?t=36914
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2010 02 25, 16:44)

o cia gera mintis paskaiciuoti kiek jau sumegzta. As paskutini karta pirkau siulus 2009 gruodzio 30 d. nuo tada numezgiau... 2 kostiumelius suneliui, salika draugei ir sau suknele g.gif tarkim dietos laikausi nuo 2010 01 01

tai gaunasi 250+250+100+950=1400g per nepilnus 1,5 men ir dabar dar 50 g sijonui jau suvartota ax.gif VALIO 1450 g siulu jau nera!!!!! thumbup.gif thumbup.gif

pasinaudosiu ideja ir isikelsiu pasiekimus i parasa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 25 vasario 2010 - 15:57
QUOTE(meskute231 @ 2010 02 25, 15:54)

Oi ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2010 02 25, 15:44)

O vaizdiniai įrodymai kur? mirksiukas.gif

Aš planą pradėjau įgyvendint po naujų, reikės paskaičiuot, kiek sumažėjo.
Geriausias sumažinimas buvo toks: voliojosi pas mane toks blizgančių juodų maxių kamuoliukas ir niekaip nesugalvojau, kur juos panaudot. Ir sugalvojau padaryt draugei vėrinį, kombinaciją iš apnertų ir veltų karoliukų. Pabaigus taip patiko, kad užsimaniau sau. Tik prieš tai dar nusprendžiau siūlus sutvarkyti. IR PO TO NEBERANDU SAVO BLIZGANČIŲ JUODŲ SIŪLŲ!!! Istorijos moralas: kad aš dar kada gyvenime bandyčiau nors ką tvarkytis doh.gif Bet kiekis sumažėjo užtat flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 25 vasario 2010 - 16:05
Iš siūlų naikinimo akcijos - dėkliukas dūdelei (gaila, bet tik 30 g)
user posted image
Atsakyti
gal kas turit idėją ką iš tų oranžinių siūlų pagaminti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 02 25, 16:42)

Kodel prisiziurejus siulu foto man norisi ne juos naikinti, o dar daugiau kaupti doh.gif Kaip parduotuven uzklydus rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos, labai ieškau tokių siūlų. Gal kas matėte dar kur pirkti, ar turite nenaudojamų? Padėčiau greičiau svorio numesti lotuliukas.gif Pasididina užėjus ant nuotraukos.

user posted imageuser posted image

Atsakyti