Įkraunama...
Įkraunama...

40 gimtadienis

QUOTE(skyinside @ 2010 02 26, 22:10)
Si data yra labiau aktuali vyrams. Moterims aktualesne data butu 53 metai.
Svest ar nesvest vyrui ta 40metu? Svesti. Tik tegu apsiriboja paciais artimiausiais zmonemis (kalbu apie sveciu sarasa).

O kas darosi su moterimis 53 metais? Čia irgi kažkas ezoteriško? O gal jau iš fiziologijos srities - antra jaunystė?
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2010 02 24, 08:51)
Второй фактор - существует ряд традиций, которые говорят, что не следует праздновать сорокалетие. Традиции эти основываются на знании внутренних законов организма и влиянии звёзд на человека. Считается, что в сорок лет происходит внутренняя трансформация человека и люди либо продолжают свою жизненную линию, либо полностью меняются. Дабы не сглазить удачу, сорокалетие не отмечают.

Ir vyrus, ir moteris tokiame amžiuje ištinka ir klimaksas ir vidutinio amžiaus krizė kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nešvenčiau, nes lyg tyčia 4/5 vaikų apsirgo. doh.gif
Atsakyti
Na va ir as susimasciau - svest ar ne. Tiesa pasakius, neturiu noro, tai gal tada reikia laikytis prietaru ir nesvest?? g.gif
Atsakyti
Geras nieko nenumaniau apie 40 ezoterine reiksme g.gif
Savo 40 gimtadieni ,pries 2 menesius intuityviai nebenorejau svesti prie stalo su buteliais .Vietoj to is anksto paprasiau savo mamos kad uzsakytu musu kaimo baznycioja misiais uz mano sveikata .
Savo gimtadienio diena pradedant nuo misiu ,praleidau susikaupime ,maldoje ir ramybeje .
Bet visiskai isvengti jubiliejau nepavyko biggrin.gif
Sia jau veliau ,kai gryzau namo ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Kita met si grazi tada ir man sviecia bet as ketinu su trenksmu atsvesti smile.gif thumbup.gif thumbup.gif Jau i visokius klimaksus pokycius is vis nekreipiu demesio , visviena bus niekur nuo to nepasislepsi. O prietarai..tegul jie lieka kas jais tiki biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Va va ir as sia data minesiu, tiksliau svesiu. Prisijunkit smile.gif Nusispjaut ant tu prietaru, jei niekad jais netikejau tai kodel dabar tureciau. Gal 50-ies jau nebebus tokio noro pauzti
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2013 01 05, 18:26)
Gal 50-ies jau nebebus tokio noro pauzti

arba sveikatos
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 26, 22:27)
Sakyčiau, tai jautresnis amžius vyrams, nes dažnam prasideda antroji paauglystė  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Yunica @ 2012 10 02, 12:55)
Savo gimtadienio diena pradedant nuo misiu ,praleidau susikaupime ,maldoje ir ramybeje .

labai gera ideja thumbup.gif

sveikos,
as rugsejo men.palaidojau mama, o mano 40 metis sausio men.
ir kadangi man gedulas, savo jubiliejaus nesvesiu. Juolab, kad sausio 19 dar ir sekmadienis iskrenta 2014 metais.
tai, kaip tik diena tinkama i baznycia ir i kapines, o ne prie stalo nukrauto buteliais ir triuksmingoj kompanijoj, kuri nusigers ir sels blink.gif doh.gif

Atsakyti
Kas liecia 40- mecio sventimo tema, buvau girdejus, kad moterims nepatartina svest 40 triuksmingai, bet... paklausus kodel argumentu taip ir neisgirdau-kazkur kazkas sake, skaite. Manau tai daugiau prietarai... jai nori tai svesk, tiksliau pasakius sutik savo 40 -meti taip kaip nori, taip kaip turi galimybe galiausiai.

Del to kad tau 40... tai vyrai ir moterys, labai individualu, tikrai dauguma ... iprasideda antra paauglyste... bet kazkaip jie to 40 labai kompleksuoja, priima tai kad jau sensta, nenori smile.gif vienoi priima tai naturaliai, nekreipia demesio i skaiciu 40, kitiems prasideda antra paauglyste, kiti aplamai save nuraso viskas senatve, kiti kompleksuodami savo amziaus ir slepdami komplekus pradeda... isvis isproteja... jauni meiluziai, meiluzes, bet pamirsta, kad jiems patiems... ir laiko atgal nepasuksi, cia ne jaunystes eleksyras, ne gelbejimosi ratas g.gif bando irodyt sau ir kitiems bet ka? juokinga. yra kaip yra visi mes pereinam per skirtingus gyvenimo etapus ir reik moketi juos priimti, viskam savo laikas.
Atsakyti