Aš netempčiau, man seksas būtinas, blogas seksas = blogi santykiai... tas pats ir apie sekso nebuvimą...
QUOTE(lenciuginis @ 2010 02 23, 23:51)
Mes norim būti kartu,visaip džiaugtis,bet sekso reikalai prasti.kaži ar galesime ilgai "temti"...gal patirties yra.a?
Manau, visu pirma, reikia issiaiskinti, kodel sekso reikalai prasti. Gal abu tiesiog esate dar jauni ir truksta patirties? patirtis igijama
Man asmeniskai seksas yra tik santykiu dalis-gana svarbi, bet ne svarbiausia. Ir tas "ilgai be" irgi santykinis dalykas-vienam ilgai yra savaite, kitam-pora dienu, dar kitam- pora menesiu ar puse metu. Seimos visikai be sekso neisivaizduoju, tiesa pasakius, bet tikrai gali buti tokiu situaciju, kai kas nors is sutuoktiniu pvz. suserga arba atsitinka dar kokia beda, del kurios gana ilga laika negalima myletis..ir ka, tokiu atveju reikia mesti savo sutuoktini? Nes nebera gero sekso? Ech..
QUOTE(Irinka1983 @ 2010 02 24, 00:16)
Manau, visu pirma, reikia issiaiskinti, kodel sekso reikalai prasti. Gal abu tiesiog esate dar jauni ir truksta patirties? patirtis igijama
Gali buti ir kitokios priezastys, bet esme yra ta, kad mylint vienas kita reikia kartu ieskoti atsakymu i sudetingus klausimus, o kaip as supratau, ju mylite vienas kita, jeigu norite buti kartu ir dziaugtis vienas kitu.
Man asmeniskai seksas yra tik santykiu dalis-gana svarbi, bet ne svarbiausia. Ir tas "ilgai be" irgi santykinis dalykas-vienam ilgai yra savaite, kitam-pora dienu, dar kitam- pora menesiu ar puse metu. Seimos visikai be sekso neisivaizduoju, tiesa pasakius, bet tikrai gali buti tokiu situaciju, kai kas nors is sutuoktiniu pvz. suserga arba atsitinka dar kokia beda, del kurios gana ilga laika negalima myletis..ir ka, tokiu atveju reikia mesti savo sutuoktini? Nes nebera gero sekso? Ech..
Nereikia, bet jei jau nuo pat pradžių tie reikalai nesiklijuoja ir jų neina išspręsti tai kažin, ar pora ilgai ištvers, nebent abu žmonės tokie, kuriems labai sekso nereikia...
Tai mes gi nezinom, del ko ten lovos reikalai nesiklijuoja. Priezasciu gali buti daug-ir patirties stoka, ir kokia nors liga, ir net religiniai isitikinimai..uztad ir sakau, kad pirma reikia priezasti nustatyti, o paskui jau ziureti, ka daryti.
Dar vienas iš galimų atvejų - per didelė įtampa ir noras, kad būtų kuo geriau. Tada gali būti ir visai prastai. Sakau iš patirties. Reikėjo vos ne metų, kol susiderinom. O po to jau praėjo 25 metukai
.
Oi, pasaulis toks ivairus, kad viskas ir visaip imanoma, jei tik abieju zmoniu norai panasus. Sakau ir is patirties, ir siaip - jeigu abiems nereikia sekso ir abu gali be jo, ir puikiai sutaria, tai galima labai ilgai, draugiskai ir graziai taip isgyventi. Bet jeigu kazkas nesiklijuoja, ar neiseina, bet norisi, tai aisku ilgai netempsit, arba reikia bandyti derintis, arba jei vis tiek neiseina, tai nekankinti vienam kito.
Santykiu pagrindas tikrai ne seksas,taigi viskas imanoma..
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 24, 11:18)
gali buti ne svarbiausias,bet jei jo visai nebus..ilgai santykiu irgi nebus..manau
Be sexo aš tikrai galėčiau (kai vaikų jau yra
).
O va be širdies gerumo - tikrai ne.
O va be širdies gerumo - tikrai ne.
Iš savo patirties galbūt ir nelabai turiu ką patarti, bet manau,kad jums tiesiog trūksta atsipalaidavimo. Nuspreskite kokį vakarą praleist romantiškai (t.y žvakių liepsnoje ir t.t ) tikrai labai padeda atsipalaiduoti.
na o jeigu reikalai labai prasti, tada galite kreiptis į seksologą, jis tikrai turėtų padėti
na o jeigu reikalai labai prasti, tada galite kreiptis į seksologą, jis tikrai turėtų padėti