Įkraunama...
Įkraunama...

šeima be sekso

Dekui merginos kad diskutuojate ir dalinates su manim savo gyvenimo situacia smile.gif man lengviau.maniau kad kraustausi is proto,visgi puse metu santuokos.Mano vyras manes nesupranta,jis iskarto remiasi ka kiti pasakys jai skirsimes unsure.gif bet pati jauciu kad anksciau ar veliau taip nutiks,nes vyrui reikia sexo su gyvu ''lavonu''ilgai netemps blush2.gif jauciuosi rimtai kaip serijale,iskaudinau mylima zmogu,kuri iki siol myliu ir dekui dievui jis mane myli(na ten ir ilga istorija )istekejau uz kito gero ir aukso vertes zmogaus,nors zinojau puikei kad man bus sunkus su juo fizinis artumas,pati save apgavau.o dabar skaudinu zmogu uz savo kvailuma ir neapgalvotus jausmus. cray.gif,nezinau kaip reikes toliau man gyventi,nes vyras nepasiduoda nesupranta kokia tai porblema,jam nesuvokiama kad as nejauciu jokio malonumo su juo sexo metu doh.gif jis mano kad tai isgydoma kaip gripas.gal jam sokas tokius dalykus isgirsti,jis net nori jau vaiko .jo manymu tai ispres problema,aiskinu kad tai nepades pats paduos man skirybas,pries tai sugadines man gyvenima visiskai unsure.gif na dziaugiuosiu uz jus kurios buvote mano situacijoja ir viska jum baigesi gerai,dabar esate laimingos,o man dar tiek daug praeiti,galva sukasi nuo minciu vsiaip galvoju,bet prasmens nebematau toliau gyventi.visgi teisybe yra kad sexassutvirtina dvieju zmoniu santykius ,o jo nebuvimas saltumas akte tikrai santykius pakeicia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inesta @ 2010 02 25, 12:33)
Na man nera taip kad as visai nenoriu sexo,mano beda kad vyras ne tas jis manes visiskai net sexualei netraukia ir nepatenkina.taip buvo nuo patciu pradzios ir maniau kad su tuo susigyvensiu istversiu unsure.gif mane jis patrauke del savo budo,jis labai fainas geras  zmogus,bet tik iki miegamojo.

...as isvis nesuprantu, kaip galima pradeti artimus santykius ar tuo labiau tuoktis, jei nera "chemistry"... Man gali buti pats protingiausias, svelniausias ir visoks kitoks -iausias, bet jei nera "traukos", tai apie jokius santykius nei kalbos negali buti...

Atsakyti
Tikriausiai tavo vyras, deda visas viltis ir pastangas, kad gali pakeisti tave g.gif Ir kiek suprantu pati nieko nedarysi, nes vyras turi imtis iniciatyvos? ax.gif

QUOTE(rusnele @ 2010 02 25, 22:15)
...as isvis nesuprantu, kaip galima pradeti artimus santykius ar tuo labiau tuoktis, jei nera "chemistry"... Man gali buti pats protingiausias, svelniausias ir visoks kitoks -iausias, bet jei nera "traukos", tai apie jokius santykius nei kalbos negali buti...

Kiekvienam yra skirtingai. Kiek suprantu baime likti vienai buvo stipresne ax.gif
Atsakyti
panasu kad santikiai gerumu nekvepia..
manau reiketu bandyti keisti kazka lovoje, bandyti vyrui paaiskinti kas jums tinka ir patinka, jei norite ta santuoka islaikyti..
arba jei isties mylite kita, o tekejote tik tam kad -iene pasidaryti, tai gal nekankinkite nei saves, nei kitu...
na tiesiog pagalvokite koki isivaizduojate savo "laiminga gyvenima" kieno glebyje save matote, kalbant apie "siltus vakaro pasisedejimus priesais tv"... gal tai pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 02 23, 23:56)
Aš netempčiau, man seksas būtinas, blogas seksas = blogi santykiai... tas pats ir apie sekso nebuvimą...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip As tuokiausi is uzgaidos ir baimes likti vienisai man 29m.pasitaike tinkamas zmogus seimos kurymui ir norejau susitvarkyti gyvenima.(ot kvaila esu doh.gif )Kai praradau del savo kaltes ir principu(esu labai maistinga) tikrai man skirta puse,galima sakyti griebiausi kaip skestantis siaudo,zinojau kad su juo nejauciu fizines traukos,bet maniau tai vardan seimos ir stabilios padieties as tai atlaikysiu,niekada net nelaikiau fizinio kontakto labai svarbiu,bet su laiku pradejau suprasti kad tai yra svarbu kai gyveni su zmogum kury pasirinkai eiti kartu gyvenimo kelia blink.gif ir kuo toliau tuo pradejau baidytis suartejimo,mane net nervinti pradejo kol pasidare tiesiog nepakeliama,jokio sexo su juo visiskai nenoriu,net ir jai ka bandytume zinau kad nepades tiesiog jis ne man skirtas partneris verysad.gif Vyras aisku soke yra kai prabilau ta tema,jam neina suvokti kad as visa ta laika vaidinau patenkinta,kaip as galejau is vis taip pasielgti.Aisku jis is dalies teisus .reikejo man senai pasakyti kad nejauciu aistros su juo ,bet bijojau nedrysau,ot priviriau dabar koses doh.gif mano vyriokas ciut ne visiem paskelbe kad man kazkas negerai su lytiniu potraukiu,tai laukiu kol mane prades pulti blink.gif manasis stengsis isvengti skirybu,as ji suprantu jis myli mane is visos sirdies,be to jam stringa tas faktas kad tik puse metu praejo,bet veliau ar anksciau mes isiskirsime del sexo, as jam aiskinau kad prasides meiluzes ir meiluzei ar verta to susilaukti.ar verta gadinti vienas kitam gyvenima,nebe jaunuolei esame.
Atsakyti
Na pasinaudojai žmogumi, įskaudinai jį, nuvylei, bent pripažink savo klaidas ir nekaltink jo
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 02 26, 21:08)
Na pasinaudojai žmogumi, įskaudinai jį, nuvylei, bent pripažink savo klaidas ir nekaltink jo

Taip pasinaudojau niekuo nekaltu zmogumi.ir man labai skauda sirdi cry.gif nezinau kaip reikes skirtis,jis isprotes o as ,kad jy skaudinu.Jai pasiliksiu tai musu gyvenimas anksciau ar veliau bus sugadintas,na jamtai toatalei dabar as jy gadinu persavo kvailas ambicijas fool.gif cry.gif net nezinau kaip as toliau gyvensiu ir su ta mintim kad taip pasielgiau doh.gif
Atsakyti
Sunku būtų be jo, bet galėčiau.. Sunki situacija, reikia dėti daug pastangų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesta @ 2010 02 26, 19:52)
Taip pasinaudojau niekuo nekaltu zmogumi.ir man labai skauda sirdi cry.gif nezinau kaip reikes skirtis,jis isprotes o as ,kad jy skaudinu.Jai pasiliksiu tai musu gyvenimas anksciau ar veliau bus sugadintas,na jamtai toatalei dabar as jy gadinu persavo kvailas ambicijas fool.gif  cry.gif net nezinau kaip as toliau gyvensiu ir su ta mintim kad taip pasielgiau doh.gif

Čia tik jūs taip gal ir norėtumėte. Prisisvajojote.
Atsakyti
QUOTE(inesta @ 2010 02 26, 17:21)
mano vyriokas ciut ne visiem paskelbe kad man kazkas negerai su lytiniu potraukiu,tai laukiu kol mane prades pulti blink.gif

o kokia teise kas nors turi jus del to pult?!!! blink.gif Jei kas puls jum priekaistaut, pasakykit: eik tu na.... ir viskas. Tai tik jusu ir jusu vyro reikalas, aplinkiniai neturi teises smerkti nei vieno is jusu. O as jus suprantu ir netgi palaikau. Vieni zmones nori vaiku, kiti ju nenori, vieni myli gyvunus, kiti nekencia, vieni megsta seksa, kitiems jo nereikia. Na ir kas cia tokio? Tik gaila, kad vyrui iskart to nepasaket, dabar jam sunkiau susitaikyt.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 02 24, 00:56)
Aš netempčiau, man seksas būtinas, blogas seksas = blogi santykiai... tas pats ir apie sekso nebuvimą...

100 proc teisybė.
Atsakyti