Įkraunama...
Įkraunama...

šeima be sekso

QUOTE(something else @ 2010 03 27, 23:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pirma reiktų aną apdrausti, kad po to, kai duris pravėręs gaus infarktą iš netikėtumo, bent išmoką padoresnę gaučiau.

Dabar susimąsčiau...
Manasis apsidraudęs...
Gal reiks surengt tokią fiestą...
Tik bijau, kad jį ne infarktas ištiks, bet juoko priepolis.
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 03 27, 22:52)
Tik bijau, kad jį ne infarktas ištiks, bet juoko priepolis.

Bet kuriuo atveju,- savanoriškai pasiryžti tapti klounu - irgi užduotis ne iš lengvųjų....
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 27, 23:53)
Bet kuriuo atveju,- savanoriškai pasiryžti tapti klounu - irgi užduotis ne iš lengvųjų....

Gal ir pasiryžčiau, tik bijau, kad taip geidžiamo finalo vistiek nebus...
-Nea, šitas patarimas niekinis.

Kitas, skaitytas kažkurioj temoj apie meilužius: apsipurkšt nuogas kūno vietas grietinėle...
(realiai mane net vien nuo žodžio "grietinėlė" vimdo)

Galvoju, kaži, moteriškės duodančios patarimus, bent jau pačios išbando, prieš patariant, tuos savo metodus?...
Atsakyti
Iš beviltiškumo visa tai... Iš nevilties....
Atsakyti
Gal ne taip isireiskiau,galiu ir nuoga vaiksciot ir vyna kartu gert ir dar biesas zino ka daryt...Nuovargis jam niekur nedingsta.Vienzo jegu(ar noro)sexui nulis.
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2010 03 28, 09:39)
Gal ne taip isireiskiau,galiu ir nuoga vaiksciot ir vyna kartu gert ir dar biesas zino ka daryt...Nuovargis jam niekur nedingsta.Vienzo jegu(ar noro)sexui nulis.

Tai aš taip ir supratau, kad problema ne tame, kad tu nesistengi.
Tiesiog, daugelio moterų patarimai absurdiški...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 28 kovo 2010 - 08:57
O kokiu protingu minciu tikrai noreciau sulaukt.
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2010 03 28, 12:37)
O kokiu protingu minciu tikrai noreciau sulaukt.

Manau, kad problema ne tame, ką jūs darote ar nedarote, problema yra jūsų vyre. Gal turi meilužę, gal suprato esąs kitos orientacijos, o gal tapo aseksualus. Kalbėkitės, nes priežasčių visokių gali būti.
Atsakyti
QUOTE(sraige skuba @ 2010 03 28, 13:20)
Gal turi meilužę, gal suprato esąs kitos orientacijos, o gal tapo aseksualus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jo.... doh.gif man nebutu sekso tai nebutu nieko schmoll.gif man tokio malonumo reikia , gyvenimas grazesnis buna, spalvom kitom nusidazo biggrin.gif jei taip butu kaip autorei, oooho ko tik neprigalvociau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 28, 15:07)

Plati dirva komiškoms interpretacijoms, pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
Bandom mes kalbetis,bet...gal tiesiog reik islaukt si perioda?nezinau ne ka galvot.Vienzo kalbam,bet nesusikalbam.Va taip pas mus...
Atsakyti