Įkraunama...
Įkraunama...

šeima be sekso

QUOTE(laumesvaikas @ 2010 10 05, 21:11)
aga ir pabrezia kad jos turi prota ir valdo gyvuliskus instinktus ir taip islaiko savo verte, oruma ir kitoki ten suruma  biggrin.gif

Kiek daug apie tokias žinote. Stebėtinas įžvalgumas ir entuziazmas.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 10 05, 21:20)
Kiek daug apie tokias žinote. Stebėtinas įžvalgumas ir entuziazmas.

viena is tokiu ir esu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laumesvaikas @ 2010 10 05, 21:11)
aga ir pabrezia kad jos turi prota ir valdo gyvuliskus instinktus ir taip islaiko savo verte, oruma ir kitoki ten suruma  biggrin.gif

Man tai atrodo, kad praranda dalį gyvenimo malonumų ir tiek... o gyvuliai, protas ir orumas čia niekuo dėti.
Atsakyti
o kam seimoj seksas...
Ten kur seksas, anksciau ar veliau atsiranda itampa, nepasitikejimas, nepasitenkinimas, pavydas...
Galu gale viskas isyra.
O seima turi buti tvirtas organizmas, paremtas partneriu pasitikejimu.
Todel sekso seimoj neturi buti..tik partneriavimas, bendras tikslas ir pagalba viens kitam.
O seksas, kaip laisvalaikio praleidimas, turi but uz seimos ribu.
Seksas reikalingas labai.
Bet tik ne su partneriais.
Atsakyti
nu as neisivaizduoju seimos be sekso.. tai jeigu nenorit su tuo zmogum myletis tai jis yra tik tiesiog draugas, o jeigu yra kazkas daugiau tai tas zmogus traukia ne vien dvasiskai bet ir fiziskai..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 05, 19:45)
pzdc  lotuliukas.gif
siandien uztaikau tokius postus  lotuliukas.gif

geras ania? lotuliukas.gif jei gerai pavyksta pastot,kokie trys kartai per gyvenima ir vsio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 10 05, 20:26)
Arba greitu laiku taip darys... nesuprantu, kodėl frigidiškos ar šiaip šaltesnės moterys iš prigimties labai tuo didžiuojasi ir laiko tai kažkokiu savotišku pliusu. Kažkaip esu pastebėjusi tokią tendenciją.

aš pastebėjau tokią tendenciją, kad ne moterys frigidiškos, o vyrai frigidiški. ir šeima be sekso toli gražu nėra vien dėl moters kaltės, neretai vyrai nenori/negali, kas mūsų visuomenėj iš pirmo žvilgsnio atrodo neįprasta.
Atsakyti
QUOTE(Pareigyte @ 2010 10 06, 15:19)
aš pastebėjau tokią tendenciją, kad ne moterys frigidiškos, o vyrai frigidiški. ir šeima be sekso toli gražu nėra vien dėl moters kaltės, neretai vyrai nenori/negali, kas mūsų visuomenėj iš pirmo žvilgsnio atrodo neįprasta.

Taip, nes vyrai yra silpni. Nepajegia dirbti, vaikus priziureti, namus tvarkyti, gaminti ir dar myletis.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 10 06, 14:26)
Nepajegia dirbti, vaikus priziureti, namus tvarkyti, gaminti ir dar myletis.

O jie tai daro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 06 spalio 2010 - 14:05
QUOTE(juraga @ 2010 10 06, 15:37)
O jie tai daro?

Nepajegia.
Moterys tuo metu gali viska.Istverme pas jas gelezine.
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 06 spalio 2010 - 14:10
Manau seima be sekso (ar retai seksuodami) gyventi gali. Nu gal zmones gerai sutaria, viskas ok, charakteriai sutampa, bet netraukia vienas kito, arba kazkuris kazkurio. Tai va sau gyvena, augina vaikus, vaziuoja i keliones ir t.t. Bet nematau as cia didelio dziaugsmo ir laimes, truktu cinkelio tokiem santykiam ir bendrai man rodos tai butu galima ivardint kaip nelabai nusisekusi seimynini gyvenima, nu to tokio sarmo truktu.

Aisku, jei abiem uztenka syki i metus ir jiem tai puikus suderinamumas, tai cia kitas reikalas smile.gif
Atsakyti