Įkraunama...
Įkraunama...

UGG džiaugiamės, giriamės, diskutuojam, patariam

QUOTE(Tiffany @ 2010 09 01, 08:33)
imesk kokie - idomu pasidare  drinks_cheers.gif

kazkas nutiko kompui, na bet galit paziuret pirkau dvi poras vyrisku batu is www.uggaustralia.com Men's Rockville II 9,5 ir 10,5 dydzius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2010 09 01, 10:51)
kazkas nutiko kompui, na bet galit paziuret pirkau dvi poras vyrisku batu is www.uggaustralia.com Men's Rockville II 9,5 ir 10,5 dydzius  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jau skaiciau isparduotuvej apie tai - viskas cia gerai drinks_cheers.gif tiesiog pamaniau, kad kas parduoda kokius klasikinius ar pan su pusiniais dydziais biggrin.gif
Atsakyti

reikia jusu patarimo - kuri modeliuka imti:

user posted image

ar

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 01, 10:34)

user posted image

ar

user posted image

as imciau pirma, nes situ su sagom ir taip visur pilna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 01, 12:34)
reikia jusu patarimo - kuri modeliuka imti

Pirmi thumbup.gif thumbup.gif Tokie idomus, isskirtiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Tiffany,2010 09 01, 12:34]

Manau, priklauso prie ko juos planuojat nesiot mirksiukas.gif , nes pirmi, speju, sunkiau ant kelniu uzsimautu, jie labiau apglude koja. Antri platesni...

Dar norejau pasiteirauti del pirkimu is shoe-store.net... Jie i kitas salis siuncia paprastu pastu? Jei taip, tai kaina sudarytu: batu kaina + siuntimo kaina (28$ uz pirma poras) + PVM'as Lietuvoj?
Atsakyti
Tiffany, nei vienų, juk jau krūva užsisakei lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiffany, man tik pirmi.
Atsakyti
sveikutės,
mane labai domina šie bačiukai gal kas turite? kaži kokia dydi reikia užsisakyti jai 39 nešioju
http://www.shoe-stor...g-lynnea-womens
Atsakyti
Pirkau tokius tik juodus
user posted image
Labai faini, virsuj susirisa virvele, tai nesimato, kad per platus ir nesmunka thumbup.gif tik nors komentaruose raso, kad didinti, man su 38, 8 dydis kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(astuliss @ 2010 09 01, 14:10)

Dar norejau pasiteirauti del pirkimu is shoe-store.net... Jie i kitas salis siuncia paprastu pastu? Jei taip, tai kaina sudarytu: batu kaina + siuntimo kaina (28$ uz pirma poras) + PVM'as Lietuvoj?

na, sito nzn, nes tiesiogiai nieko nesisiunciu schmoll.gif nes neapsimoka cia LT moket muitu, karta kaip gavau puse prekes kainos (apie 500 Lt, nes daug siunciaus smutkiu is ebay), tai daugiau nenoriu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 01, 14:14)
Tiffany, nei vienų, juk jau krūva užsisakei  lotuliukas.gif

liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif

siaip jau nei vienu nenoriu, nes vistik man tas mezginys ne kaip atrodo g.gif

Papildyta:
QUOTE(tiubiteika @ 2010 09 01, 16:00)
sveikutės,
mane labai domina šie bačiukai gal kas turite? kaži kokia dydi reikia užsisakyti jai 39 nešioju
http://www.shoe-stor...g-lynnea-womens

manau dar nelabai kas turi, nes jie siu metu modelis, naujiena mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vajuke @ 2010 09 01, 16:23)
Pirkau tokius tik juodus
user posted image
Labai faini, virsuj susirisa virvele, tai nesimato, kad per platus ir nesmunka  thumbup.gif tik nors komentaruose raso, kad didinti, man su 38, 8 dydis kaip tik.

ir as i situos zvalgausi blush2.gif ar galima realia ju foto (ir ant kojytes) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 01, 12:34)
user posted image

Tų modelių labai daug jau, o šie išskirtiniai wub.gif

QUOTE(vajuke @ 2010 09 01, 16:23)
Pirkau tokius tik juodus
user posted image
Labai faini, virsuj susirisa virvele, tai nesimato, kad per platus ir nesmunka  thumbup.gif tik nors komentaruose raso, kad didinti, man su 38, 8 dydis kaip tik.

Gražūs wub.gif
Atsakyti