Įkraunama...
Įkraunama...

UGG džiaugiamės, giriamės, diskutuojam, patariam

QUOTE(Tiffany @ 2010 09 02, 15:46)
i sveikatyte  drinks_cheers.gif

man pernai ziema buvo pirmoji, kai nesirgau bronchitu  ax.gif nes kojos buvo UGG'uose siltos  wub.gif todel as juos labai vertinu ir myliu  wub.gif

drinks_cheers.gif aš irgi... tik neturiu dar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2010 09 02, 09:40)
as turiu tokius  Bronte Lo Boot http://www.endless.c...mp;keywords=emu
pirkau ziemos pabaigoje su nuolaida, mokejau apie 110, jei gerai pamenu g.gif
jei nemaisau brangesni yra Sheepskin Boot, tikriausiai tokius ziurejote, del ju  nieko negaliu pasakyti, nesu net ciupinejus smile.gif

Oho kokios prieinamos kainos čia blink.gif bigsmile.gif Bet kad žiūriu, kur sheepskin, ten ir vėl 160 $ unsure.gif Gal tie ir pigesni geri, net neįsivaizduoju, tik mano pagrindinis pageidavimas šiems batams yra šiluma. Esu tarp tų, mirštančių nuo šalčio... smile.gif

O ar bandėt kuri siųstis tiesiogiai iš uggaustralia.com arba emuaustralia.com? Numanau, didelius mokesčius iš kito žemyno... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(courtney @ 2010 09 02, 19:57)
Oho kokios prieinamos kainos čia  blink.gif  bigsmile.gif  Bet kad žiūriu, kur sheepskin, ten ir vėl 160 $  unsure.gif  Gal tie ir pigesni geri, net neįsivaizduoju, tik mano pagrindinis pageidavimas šiems batams yra šiluma. Esu tarp tų, mirštančių nuo šalčio...  smile.gif

O ar bandėt kuri siųstis tiesiogiai iš uggaustralia.com arba emuaustralia.com? Numanau, didelius mokesčius iš kito žemyno...  unsure.gif

tie pigesni nieko gero schmoll.gif turejau pernai vienus emu, is pigesniu, "poor quality" schmoll.gif
Atsakyti
Hm,,, Aišku. Tai jei geresnės kokybės, ko gero nėra skirtumo ar EMU ar UGG? Naršau dabar visus randamus website, kad rasčiau optimalų variantą, tik kaina visur vienoda smile.gif

Kaip supratau per tarpininkes pigiau? Bet tik jei online parduotuvė yra JAV?
Atsakyti
Mamytės, o iš Classic Tall, jei reikia 38-38.5 , tai 7 bus geras?
Atsakyti
QUOTE(dianaairija @ 2010 09 02, 20:18)
Mamytės, o iš Classic Tall, jei reikia 38-38.5 , tai 7 bus geras?

taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tokius vidurinius turiu, viduj vilna, pradzioj kojines kiek apsiveldavo, bet paskui liuks. Problemu su jais neturiu, pamenu, isgelbejo man gyvybe, kai teko laukti Smiltynej kelto vidurziemi prie -25 salcio.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 02, 19:48)
As tokius vidurinius turiu, viduj vilna, pradzioj kojines kiek apsiveldavo, bet paskui liuks. Problemu su jais neturiu, pamenu, isgelbejo man gyvybe, kai teko laukti Smiltynej kelto vidurziemi prie -25 salcio.
user posted image

bigsmile.gif va tokių ir aš norėčiau... mirksiukas.gif trumpiuku...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 02, 20:48)
user posted image

matau pagal vidu, kad cia tiek is pigesniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 02, 20:56)
matau pagal vidu, kad cia tiek is pigesniu  g.gif

Taip, ju viduj vilna, ne verstas kailis.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 02, 21:09)
Taip, ju viduj vilna, ne verstas kailis.

aisku, siaip jie man tokie skystoki pasirode (turejau sitos "serijos" emu) unsure.gif tikrai nesulygint su UGG ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 02, 17:46)
i sveikatyte  drinks_cheers.gif

man pernai ziema buvo pirmoji, kai nesirgau bronchitu  ax.gif nes kojos buvo UGG'uose siltos  wub.gif todel as juos labai vertinu ir myliu  wub.gif

O konkreciai kuriuos Jus nesiojot? 4u.gif (gal nuoroda turite?)
Atsakyti