Įkraunama...
Įkraunama...

UGG džiaugiamės, giriamės, diskutuojam, patariam

QUOTE(Britvute @ 2010 09 03, 22:07)
Gal kuri tokius turi?
Raso,kad nepritaikyti sniegui ir etc. tai realiai netiktu saltai sausai ziemai? g.gif

http://l3.zassets.co...-p-DETAILED.jpg

yra kas nesioja klasikinius ne pirmi metai ir viskas ok mirksiukas.gif tik reikia tinkamai priziureti rolleyes.gif ir nelipti i balas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 03, 22:21)
yra kas nesioja klasikinius ne pirmi metai ir viskas ok  mirksiukas.gif tik reikia tinkamai priziureti  rolleyes.gif ir nelipti i balas  biggrin.gif

Aciu 4u.gif Realiai tai reikalingi vezima stumdyti,kai labai salta ir be balu:)
Tiesa, o jeigu raso ,kad 38-39 8dydis,o pusinuku nera,kazi 8d.su mano 39 koja nebus mazi g.gif Idomus dydziai siame saite (6pm)
Atsakyti
QUOTE(Britvute @ 2010 09 03, 22:30)
Aciu 4u.gif  Realiai tai reikalingi vezima stumdyti,kai labai  salta  ir be balu:)
Tiesa, o jeigu raso ,kad 38-39 8dydis,o pusinuku nera,kazi 8d.su mano 39 koja nebus mazi g.gif Idomus dydziai siame saite (6pm)

buvau tokius parsisiuntus, man su 39 koja 8 pats tas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 03 rugsėjo 2010 - 21:37
QUOTE(akvadigi @ 2010 09 03, 18:06)
Kokius dydžius reiktų rinktis, aš nešioju 38, sesuo 37 ?

Jums 7, sesei 6.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 03, 22:31)
buva tokius parsisiunsuntus, man su 39 koja 8 pats tas  drinks_cheers.gif

4u.gif turbut teks ties siais apsistoti.
Atsakyti
QUOTE(Britvute @ 2010 09 03, 22:36)
4u.gif turbut teks ties siais apsistoti.

realiai jie labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 03, 22:38)
realiai jie labai grazus  wub.gif

Tikiuosi biggrin.gif
Aciu uz pagalba,ridenuosi lovon smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2010 09 03, 22:09)
dar kartelį patrukdysiu blush2.gif

kaip jums šie? http://www.uggaustra...odel=Kensington

jau lyg ir rimtai išsirinkau, bet dabar kankina dvejonės, ar jie ne per daug "baikeriški" g.gif  doh.gif

iš anksto dėkoju už nuomones mirksiukas.gif

man patinka, tik reikia pagalvot prie ko derinsi ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Gal kas zinot ar ULTIMATE TALL atitinka dydi? Su 38 koja uzsisakiau 8, dabar nerimauju g.gif
TIFFANY, Jus atrodo pirkot,gal galit pakomentuot, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lijanka @ 2010 09 03, 23:14)
Labukas 4u.gif Gal kas zinot ar ULTIMATE TALL atitinka dydi? Su 38 koja uzsisakiau 8, dabar nerimauju g.gif
TIFFANY, Jus atrodo pirkot,gal galit pakomentuot, buciau dekinga 4u.gif

na, as tik uzsisakiau, bet pirkau dydziu mazesnius ax.gif dar negavau, tai negaliu sakyk kaip yra istikruju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 09 03, 17:24)
o koki dydi iprastai nesioji?
as irgi tokius uzsisakiau. Pati nesioju 39-40 (40 dazniau) tai emiau 9 dydi, labai tikiuos kad tiks.
Buk gera, idek realia foto kaip ant kojos atrodo, ar labai platus tas aulas?

Paprastai tai ivairiai buna, turiu batu ir 8, ir 8.5, bet daugiausia gal 8.5.
Bet kad sie bus per mazi, tai tikrai nesitikejau, nes viena mergina turi ir highkoo ir knightsbrigde 8 dydi ir tinka. As irgi turiu knights'us, tai va.. visiskas issidurimas doh.gif
Dabar manau, kad reikejo man imti 8.5.
Parasykit kai gausit ar jums atitinka 4u.gif

Ant kojos labai dailiai atrodo, gal kad tokia pilka spalva, bet labai labai man jie wub.gif wub.gif Aulas saikingas smile.gif O nufotografuosiu pirmadieni, nes savaitgaliui jau kruvas planu turim 4u.gif
Atsakyti
sveikos

dukra turi šviesiai rožinius ugg (nežinau jų pavadinimo gal myfire jie su spalvoti užtrauktuku), bet po žiemos jie labai murzini. Bandžiau plauti su putomis skirtomis verstai odai, bet neišsivalo.
Gal galit kas patarti kaip išvalyti. Galvoju gal į valyklą nešti, įdomu ar išvalytu g.gif
Atsakyti