Įkraunama...
Įkraunama...

UGG džiaugiamės, giriamės, diskutuojam, patariam

Sveikos,

kadangi turit nemažai patirties siunčiantis batukus iš užsienio, norėjau paklausti, ar užsisakius batukus iš šios parduotuvės, esančios Naujojoje Zelandijoje, jei rašo, kad free shipping, tai vis tiek, gavus Lietuvoje reikės kažkokius muitus mokėti ar ne? Jei reikės, kiek gali kainuoti?

Labai dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2010 09 11, 13:45)
Kaip manot, is vaikiskų iš čia 37 dydziui tiktu 4 youth, ar jau butų mažoki?  g.gif

pirkau EMU Bronte hi 4 Youth dydį, tiko 36-am, 37-ai plačiai kojai maži 4u.gif
Atsakyti
manau, kad siunčiantis iš Naujosios Zelandijos reikės mokėti 14,5 Lt už siuntinio pateikimą muitinei, ir 21 proc. PVM, gali būti, kad ir muitą 4u.gif labiau apsimoka siųstis per tarpininkę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 12 rugsėjo 2010 - 17:16
QUOTE(saimona @ 2010 09 12, 16:44)
pirkau EMU Bronte hi 4 Youth dydį, tiko 36-am, 37-ai plačiai kojai maži  4u.gif

Ech, o taip jau galvojau apsipirksiu vaikisku batu doh.gif. O seip is plocio, kiek suprantu, per siauri? g.gif Ar ir seip mazoki?
Atsakyti
man ir iš pločio ir iš ilgio buvo maži, labai pirštas rėmėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2010 09 12, 19:22)
Ech, o taip jau galvojau apsipirksiu vaikisku batu  doh.gif. O seip is plocio, kiek suprantu, per siauri? g.gif Ar ir seip mazoki?

O man geri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(safari123 @ 2010 09 13, 07:59)
O man geri mirksiukas.gif

Ot tie dydziai doh.gif Koki modeliuka pirkote? Ir jei ne paslaptis is kurios parduotuves. Pastebejau, kad skirtinguose parduotuvese skiriasi tu paciu batuku dydziai - amerikietisku atitikmuo su europietisku. doh.gif
Atsakyti
aš pirkau iš amazon.com 4u.gif
Atsakyti
Patarkite kokį dydį Ugg'ų Bailey Button imti pilnam 40 dydžiui? 9 ne per mažas bus? g.gif
Atsakyti
Galbūt galite kuri pasakyti apie šiuos batukus, ar jie pakankamai šilti mūsų žiemoms? ir kaip su išmieromis, atitinka dydį? dvejoju kuriuos užsisakyti ar Classic short, ar šiuos.
Atsakyti
Akcijos ar nuolaidos kada bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnieska @ 2010 09 14, 11:04)
Galbūt galite kuri pasakyti apie šiuos batukus, ar jie pakankamai šilti mūsų žiemoms? ir kaip su išmieromis, atitinka dydį? dvejoju kuriuos užsisakyti ar Classic short, ar šiuos.

Sie, man rodos, bus be kailio ant pado. Turejau tokius, tik ilgesnius - kailiukas buvo visame bate, tik padukas paprastas odinis rolleyes.gif Jie nepadidinti, dydis atitinka.
Zinoma, kad siltesni bus classic short mirksiukas.gif

QUOTE(Jomato @ 2010 09 14, 12:07)
Akcijos ar nuolaidos kada bus?  g.gif

Visada nuolaidu buna, tik paieskot reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 14 rugsėjo 2010 - 11:36