Įkraunama...
Įkraunama...

UGG džiaugiamės, giriamės, diskutuojam, patariam

QUOTE(astuliss @ 2010 08 01, 21:03)
Turiu tokius baltus. Nesioju EU 39. Siuos batus pirkau US 8 dydzio, t.y. ta pati 39 dydi. Tinka puikiai. Nenoreciau nei didesniu (slidinetu), nei mazesniu (issisoktu pirstai)  mirksiukas.gif
Jei nesiociau pusini dydi, tai, kaip ir minejo Gretuteka, rinkciausi dydi i mazesne puse.

astuliss aciu uz nuomone Jusu, net buvau issigandus ar nebus mazi, nuraminot ir mane, aciuks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 02 rugpjūčio 2010 - 06:58
merginos, ar prekinotes is 6pm kuri? kainos geros, noreciau uzsisakyt kelias poras, ale nenoriu muito moket...
kokios ten pristatymo ir atsiskaitymo salygos? ar galima PayPal moketi?

velnias, pasiskaiciau, kas is sio puslapio i LT nesiuncia verysad.gif
o norisi kaip....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 03 rugpjūčio 2010 - 18:06
ar galit patarti - noriu is USA nusipirkt ugg batus. Siaip nesioju ir perku EU 39-40 dydzio batus, pedos ilgis 26,5 cm.
pagal dydziu lenteles, jei ziuret pagal cm, tai gaunasi, kad tureciau pirkt 10.5 dydzio (pagal USA) batus, o jie atitinka 41 europini dydi doh.gif
visai susimaisiau su tais dydziais ir centimetrais doh.gif
koki dydi reiktu rinktis?
Atsakyti
bandau gaivinti tema, nes vis tik saltasis sezonas nenumaldomai arteja biggrin.gif

user posted image

gal kuri turit Roseberry modeliuka - kazin kaip su dydziais, nes radau labai ivairiu atsiliepimu - kad mazinti, didinti doh.gif idomu, kaip yra is tikruju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 08 03, 18:01)
merginos, ar prekinotes is 6pm kuri? kainos geros, noreciau uzsisakyt kelias poras, ale nenoriu muito moket...
kokios ten pristatymo ir atsiskaitymo salygos? ar galima PayPal moketi?

velnias, pasiskaiciau, kas is sio puslapio i LT nesiuncia  verysad.gif
o norisi kaip....

as perku per tarpininke 4u.gif
6pm labai liuks parduotuve thumbup.gif
labai noreciau ziemai savo 2metu maziukui uggsiuku. Pernai turejome tokius kaip batukus su auliuku. Siemet jis jau lakstys, tie batukai trumpi, tai per pusnis netiktu...
Noreciau jam nupirkt klasikinio modelio, bet va mastau ar jam bus patogu su jais g.gif.
kas turite, gal galit patart, koki modeliuka geriausiai pirkt maziukui g.gif
Nesiosim ziema manau 23 dydi, tai turbut reiketu uggsu todler 7 dydi g.gif
Atsakyti
radau per kur parsisiust, dabar tik del dydziu reikia apsisprest doh.gif
ar patarsit? i ka ziuret ar i cm ar i dydzius EU - USA g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 08 04, 12:39)
radau per kur parsisiust, dabar tik del dydziu reikia apsisprest  doh.gif
ar patarsit? i ka ziuret ar i cm ar i dydzius EU - USA  g.gif

su 39 koja perku 8 rolleyes.gif
Atsakyti
na mano koja 39 - 40, t.y. priklausomai nuo gamintojo perku arba viena arba kita dydi, taciau 40 dazniau.
Tikiuos uzsisakius USA 9 dydi neapsiriksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 08 04, 18:27)
na mano koja 39 - 40, t.y. priklausomai nuo gamintojo perku arba viena arba kita dydi, taciau 40 dazniau.
Tikiuos uzsisakius USA 9 dydi neapsiriksiu  g.gif

jei ka parduosite, juk sezonas arteja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 08 04, 20:02)
jei ka parduosite, juk sezonas arteja  mirksiukas.gif

tai kad basutes perku blush2.gif
o dar baisiai noreciau slepeciu dakota, tik dydziu nerandu reikiamu, gal kas uzmatet su nuolaida?
be nuolaidos kainuoja 100USD
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 08 04, 19:27)
Tikiuos uzsisakius USA 9 dydi neapsiriksiu  g.gif

Tas pats ir man, nesioju 39-40, dazniausiai 40, Ugg Classic emiau 8 dydi, puikiausiai tinka, 9 butu tikrai didelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 01, 19:37)
Tai Jums manau sis dydis tikrai bus per didelis  4u.gif

QUOTE(astuliss @ 2010 08 01, 20:03)
Turiu tokius baltus. Nesioju EU 39. Siuos batus pirkau US 8 dydzio, t.y. ta pati 39 dydi. Tinka puikiai. Nenoreciau nei didesniu (slidinetu), nei mazesniu (issisoktu pirstai)  mirksiukas.gif

ačiū merginos 4u.gif 4u.gif užsisakiau 9 dydį,..labai nekantrauju gauti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonozmona: 04 rugpjūčio 2010 - 21:18