Houlitas, biseris, Tibeto sidabras, sidabro įvėrimai

grazus aukarai DOSIKAS
o ant ko verti?
AS NOREJAU PAKLAUSTI - O KUR DINGO 4 MM SVAROVSKIUKAI? KOSMOSAS
AR JAU IS MADOS ISEINA? GAL KEISTI GALIMA CEKISKU STIKLU? KAZI AR SKIRIASI JIE TARPUSAVYJE? NES KAINA TAI KIEK ZIUREJAU TOKIA PATI...
IR KAZKAIP NEZINAU KAIP CIA IS INTERNETO UZSISAKINETI...JEI VIENOJ PARDUOTUVEJ YRA KOREIKIA TAI NE IKI GALO...NERADAU TOKIOS KAD RASCIAU VISKO VIENOJE...
AR AS IESKOTI NEMOKU...O IS SKIRTINGU UZSISAKINETI, TAI ISAUGA MAN KAINYTE UZ ATVEZIMUS...
VA...DILEMA KOKIA
SEDZIU IR TEMPIU GUMA

AS NOREJAU PAKLAUSTI - O KUR DINGO 4 MM SVAROVSKIUKAI? KOSMOSAS

IR KAZKAIP NEZINAU KAIP CIA IS INTERNETO UZSISAKINETI...JEI VIENOJ PARDUOTUVEJ YRA KOREIKIA TAI NE IKI GALO...NERADAU TOKIOS KAD RASCIAU VISKO VIENOJE...

QUOTE(zipkute @ 2010 04 03, 09:47)
grazus aukarai DOSIKAS
o ant ko verti?
AR AS IESKOTI NEMOKU...O IS SKIRTINGU UZSISAKINETI, TAI ISAUGA MAN KAINYTE UZ ATVEZIMUS...
VA...DILEMA KOKIA
SEDZIU IR TEMPIU GUMA

Va, man ir tas pats

Vaivorykste, tavo auskarai labai faini
Mano skoniui: ir spalvos tamsios, ir ne permaži. Tikrai nešiočiau
Dosikai, mano didžiausios pagyros kaip visada keliauja tau. Aš tokių rinkių nenešioju, nes man nelabai tinka, ir paprastai tokie auskarai man net nepatinka. Bet tu net iš rinkių sugebėjai tokius auskarus padaryti, kad man net seilė tysta......

Dosikai, mano didžiausios pagyros kaip visada keliauja tau. Aš tokių rinkių nenešioju, nes man nelabai tinka, ir paprastai tokie auskarai man net nepatinka. Bet tu net iš rinkių sugebėjai tokius auskarus padaryti, kad man net seilė tysta......

Zipkute, o Kristel internetinėj parduotuvėj nežiūrėjai? Jie vieninteliai atstovai Lietuvoje. Ir buvo pas juos....
Dosikas , faini tavo auskariukai gavosi
Pasirodysiu ir aš savo keletą auskariukų:

Pasirodysiu ir aš savo keletą auskariukų:

QUOTE(Globusyte @ 2010 04 03, 12:57)
Zipkute, o Kristel internetinėj parduotuvėj nežiūrėjai? Jie vieninteliai atstovai Lietuvoje. Ir buvo pas juos....
aciu

mamyciuke22, hoblite, ačiū
dosikas, įspūdinga

dosikas, įspūdinga

grite, gražūs alyviniai auskariukai

Tikrai visis gražūs, šaunuolės darbštuoliukės (paskutiniai veltinio?)
Ir aš susidomėjau šia ebai, apžiūrėjau viską, kelis radau reikalingus, bet pagalvojau kad susiderinus miestus būt pataupyta ant parsiuntimo ir žiū dar ant nuolaidos susidarytų.. Na nes tikrai už 10Lt gi nesisiūsi, iš vėrinių jau gavau prisirankiojus už 20Lt į saujelę telpa ir gavau tą katalogą kur buvo pasiūlyta free, didžiulis tik kainos dolcais kosminės, bet yra ko tik gali būti..
Ir aš susidomėjau šia ebai, apžiūrėjau viską, kelis radau reikalingus, bet pagalvojau kad susiderinus miestus būt pataupyta ant parsiuntimo ir žiū dar ant nuolaidos susidarytų.. Na nes tikrai už 10Lt gi nesisiūsi, iš vėrinių jau gavau prisirankiojus už 20Lt į saujelę telpa ir gavau tą katalogą kur buvo pasiūlyta free, didžiulis tik kainos dolcais kosminės, bet yra ko tik gali būti..