Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

mieli auskariukai vaivorykste 4u.gif
Atsakyti
Houlitas, biseris, Tibeto sidabras, sidabro įvėrimai
user posted image
Atsakyti
grazus aukarai DOSIKAS 4u.gif o ant ko verti?

AS NOREJAU PAKLAUSTI - O KUR DINGO 4 MM SVAROVSKIUKAI? KOSMOSAS g.gif AR JAU IS MADOS ISEINA? GAL KEISTI GALIMA CEKISKU STIKLU? KAZI AR SKIRIASI JIE TARPUSAVYJE? NES KAINA TAI KIEK ZIUREJAU TOKIA PATI...

IR KAZKAIP NEZINAU KAIP CIA IS INTERNETO UZSISAKINETI...JEI VIENOJ PARDUOTUVEJ YRA KOREIKIA TAI NE IKI GALO...NERADAU TOKIOS KAD RASCIAU VISKO VIENOJE... g.gif AR AS IESKOTI NEMOKU...O IS SKIRTINGU UZSISAKINETI, TAI ISAUGA MAN KAINYTE UZ ATVEZIMUS... g.gif VA...DILEMA KOKIA blush2.gif SEDZIU IR TEMPIU GUMA
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2010 04 03, 09:47)
grazus aukarai DOSIKAS  4u.gif o ant ko verti?

IR KAZKAIP NEZINAU KAIP CIA IS INTERNETO UZSISAKINETI...JEI VIENOJ PARDUOTUVEJ YRA KOREIKIA TAI NE IKI GALO...NERADAU TOKIOS KAD RASCIAU VISKO VIENOJE... g.gif AR AS IESKOTI NEMOKU...O IS SKIRTINGU UZSISAKINETI, TAI ISAUGA MAN KAINYTE UZ ATVEZIMUS... g.gif VA...DILEMA KOKIA blush2.gif SEDZIU IR TEMPIU GUMA

Va, man ir tas pats biggrin.gif mirksiukas.gif tai dazniausiai uzsisakau tik puse, ko reikia.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vaivorykste, tavo auskarai labai faini bigsmile.gif Mano skoniui: ir spalvos tamsios, ir ne permaži. Tikrai nešiočiau mirksiukas.gif

Dosikai, mano didžiausios pagyros kaip visada keliauja tau. Aš tokių rinkių nenešioju, nes man nelabai tinka, ir paprastai tokie auskarai man net nepatinka. Bet tu net iš rinkių sugebėjai tokius auskarus padaryti, kad man net seilė tysta...... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Pasirodau savo darbelius biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zipkute, o Kristel internetinėj parduotuvėj nežiūrėjai? Jie vieninteliai atstovai Lietuvoje. Ir buvo pas juos....
Atsakyti
Dosikas , faini tavo auskariukai gavosi thumbup.gif
Pasirodysiu ir aš savo keletą auskariukų:
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2010 04 03, 12:57)
Zipkute, o Kristel internetinėj parduotuvėj nežiūrėjai? Jie vieninteliai atstovai Lietuvoje. Ir buvo pas juos....

aciu 4u.gif apie tokia net nesu girdejusi ax.gif
Atsakyti
mamyciuke22, hoblite, ačiū rolleyes.gif

dosikas, įspūdinga bigsmile.gif
Atsakyti
grite, gražūs alyviniai auskariukai thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai visis gražūs, šaunuolės darbštuoliukės (paskutiniai veltinio?)
Ir aš susidomėjau šia ebai, apžiūrėjau viską, kelis radau reikalingus, bet pagalvojau kad susiderinus miestus būt pataupyta ant parsiuntimo ir žiū dar ant nuolaidos susidarytų.. Na nes tikrai už 10Lt gi nesisiūsi, iš vėrinių jau gavau prisirankiojus už 20Lt į saujelę telpa ir gavau tą katalogą kur buvo pasiūlyta free, didžiulis tik kainos dolcais kosminės, bet yra ko tik gali būti..
Atsakyti