NeiVile labai elegantiski auskarai
timari isskirtiniai darbeliai
NeiVile - trečioji porelė patiko
P. S. tik reiktų sugalvoti kaip nuotraukoje pabrėžti auskarus, nes pasutinėse 2-ose foto, tai labai susilieja jie su fonu....
sveikutes
atejau su tokiu gal kvailoku klausimu
dar niekada nedariau auskariuku (uzsieminejau segem ir karoliaia), bet labai noriu pasigaminti, patarkit man kokias ten vielutes reikia naudoti-kokio storumo ir kur ju isigyti butu galima ir dar-kokios ten replytes reikalingos?
QUOTE(Karolyte_ @ 2010 04 10, 18:43)
sveikutes
atejau su tokiu gal kvailoku klausimu
dar niekada nedariau auskariuku (uzsieminejau segem ir karoliaia), bet labai noriu pasigaminti, patarkit man kokias ten vielutes reikia naudoti-kokio storumo ir kur ju isigyti butu galima ir dar-kokios ten replytes reikalingos? 
As taip pat neseniai prdejau, tad bandysiu patarti, jei ka kitos auksarankes, mane pataisys
Vielute manau geriausiai tiktu 0,6mm, nes bent jau man ji patogiausia,o dar geriau 0,7mm, bet kai kurioms ji kietoka buna, tad cia kaip kam, prie ko priprate... isigyti galima internetu ivairiose karoliuku svetainese, arba jei gyvenate didmiestyje, tai ten be problemu manau, tikrai rasite... O replytes reikalingos kilpuciu darymui, apvalais galiukais, suspaudimui plokscios, ir kirpimui. na cia taip ukiskai papasakojau...
as is Kauno
gal kokiuose senukuose viso sito "gerio" galima butu rasti?
Patikėk, kad SEnukuose reikiamų nelabai rasi - grubios labai
GEriau užsisayk internetu - ten yra pigesnių, bet gerų.
Vielutė irgi internetu pigiau (0,8, 0,6 Gutermann pasidabruota)
veriu.lt, akmeneliai.com, lelija.lt, rankdarbiams.com, perliukas.lt ir t.t.
Papildyta:
Girdėjau ,kad Kaune Urme yra, bet gal merginos iš Kauno patars...
GEriau užsisayk internetu - ten yra pigesnių, bet gerų.
Vielutė irgi internetu pigiau (0,8, 0,6 Gutermann pasidabruota)
veriu.lt, akmeneliai.com, lelija.lt, rankdarbiams.com, perliukas.lt ir t.t.
Papildyta:
Girdėjau ,kad Kaune Urme yra, bet gal merginos iš Kauno patars...
QUOTE(Karolyte_ @ 2010 04 10, 19:27)
Aš taip pat kaunietė, ir man labai svarbi kaina, todėl jau panašiai ištyrinėjau kur kas geriausia..
Kainos tikslios nepamenu nes jau labai seniai pirkau. Bet jos būna 50 m ritinėlis. tai gal 10 litukų kažkur.. Nors aš ją netgi ne toj Maximos parduotuvėje pirkau, o Megoje. na bet manau ir ten tokios yra..
Del replyciu tai gaila, kad jegle anksciau nepasake buciau ir as ten pirkusi
o pati pirkau "kaividoj" tai uz kiekvienas mokejau atskirai ir gana nemazai palyginus su jegles siulomomis replytemis
o ir pacioj bazej pradziai gali rasti reikiamu akmeneliu, karoliuku ir panasiu dalykeliu
gal neprireiks ir interneto
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 04 10, 22:05)
Del replyciu tai gaila, kad jegle anksciau nepasake buciau ir as ten pirkusi
o pati pirkau "kaividoj" tai uz kiekvienas mokejau atskirai ir gana nemazai palyginus su jegles siulomomis replytemis
o ir pacioj bazej pradziai gali rasti reikiamu akmeneliu, karoliuku ir panasiu dalykeliu
gal neprireiks ir interneto 
Oj bazėj tai visko galima rasti...
Sveikos merginos, grazus darbeliai begalo..
Norejau paklausti kur nusipirkti auskaram uzsegimu tu tokiu paprastu(ne kabliuku) o tu tokiu tiesiu pagaliuku su atskiru uztvirtinimu prie ausies..
na gal per sudetingai papasakojau, bet gal suprasit mane:)
as Kaune bet galbut ir internetu kur perkate?
Norejau paklausti kur nusipirkti auskaram uzsegimu tu tokiu paprastu(ne kabliuku) o tu tokiu tiesiu pagaliuku su atskiru uztvirtinimu prie ausies..
na gal per sudetingai papasakojau, bet gal suprasit mane:)
as Kaune bet galbut ir internetu kur perkate?
Tikrai darbeliai labai gražūs
Ir man klausimėli, dėl spaustukų, kažkaip kažkur išžiūrėjau, kad lyg specialiom replytėm spausta, taip ne plokščiai o c forma įgaubtai suspaudžia. Man taip ir atrodytų geriausia, bet be spec kaip , nes ir kai aš savo žilkutę bandau tai man nelabai gražu ir nelabai net laiko, kai bandžiau suspaudus dar perlenkt lūžta..vnž.. Gal ir pačių spaustukų rimtesnių ir mažesniu(0,2?)būna.. O kaip jūs darot?
Ir man klausimėli, dėl spaustukų, kažkaip kažkur išžiūrėjau, kad lyg specialiom replytėm spausta, taip ne plokščiai o c forma įgaubtai suspaudžia. Man taip ir atrodytų geriausia, bet be spec kaip , nes ir kai aš savo žilkutę bandau tai man nelabai gražu ir nelabai net laiko, kai bandžiau suspaudus dar perlenkt lūžta..vnž.. Gal ir pačių spaustukų rimtesnių ir mažesniu(0,2?)būna.. O kaip jūs darot?