Daužtas kalnų krištolas, sidabras. Ilgis 4cm

Papildyta:
mamyciuke22, dėkui labai

Papildyta:
mamyciuke22, dėkui labai

QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 22, 10:13)
Na ir aš neiškenčiu savo trigrašio neįkišus
Tai štai, pirmiausiai vos pamačius šukteliau "Vaau!" niu kaaip man gražu taip paprasta užtai tobula ir taip tyrai miela
Aga, panašu kad kabliukas tam netinkamas, nors o kas gi draudžia, ane?.. irgi pradėjau mastyt o kas ant jų tiktų, kolkas išmasčiau tik kekę, tarkim lengvų perliukų, ta prasme po vieną ant pačio to kaip ir šitas, iškart sorry jei nusišneku
Dar apie perlinukus, apatiniai ant vinuko? kažkodėl man labai įsivaizduojas kad jie turi "kabaluotis", na tokie lankstūs laisvi būti kaip antri.. mano fantazijos 

mėginau daryt kaip kažkas panašaus pas DOMINGO, bet kažkaip jie man nekrentantys, o stovėjo išsiskėtę, jei aiškiai paaiškinau, manau dėl to kad tie perliukai lengvi ir nenutempia į apačią

QUOTE(_Domingo_ @ 2010 04 22, 11:52)
grazus auskarai

Papildyta:
temele ziur link pabaigos eina greitu laiku teks nauja jau daryti.....galiu vel padaryt temele jei nieko pries merginos.kazkaip uzsinorejo pasidarbuot kurt temele.

Turkis, Saulės akmuo, čekiškas stiklas, žalvario ir sidabrinės detalės, sidabriniai įvėrimai. Ilgis 8,5cm

Swarovski kristalai, upiniai perlai, čekiškas stiklas, stikliniai ir akriliniai karoliukai. Ilgis 9,8cm

Čekiškas stiklas, pasidabruotos rinkės, sidabrinės detalės ir įvėrimai. Ilgis 6,8cm

Swarovski kristalai, upiniai perlai, čekiškas stiklas, stikliniai ir akriliniai karoliukai. Ilgis 9,8cm

Čekiškas stiklas, pasidabruotos rinkės, sidabrinės detalės ir įvėrimai. Ilgis 6,8cm

QUOTE(mamyciuke22 @ 2010 04 22, 12:12)
tai mamyciuke22, jau gali dėti, kad nesigautų paskui taip, kad užsibaigs tema ir nebebus kaip įkelti nuorodą

ačiū už naujos temos kūrimą

Domingo gražūs tavieji auskarai
Pasirodysiu ir aš savuosius:

Pasirodysiu ir aš savuosius:

Dar ir aš pasirodau šioje temutėje prieš kraustantis į naujus namučius

QUOTE(emilijut @ 2010 04 22, 13:17)
tai mamyciuke22, jau gali dėti, kad nesigautų paskui taip, kad užsibaigs tema ir nebebus kaip įkelti nuorodą

va ir nauja temele
nauja temele
Papildyta:
emilijut,grazuciai auskarai tik dideles truput foto bet nieko

QUOTE(mamyciuke22 @ 2010 04 22, 12:25)
va ir nauja temele
nauja temele
Papildyta:
emilijut,grazuciai auskarai tik dideles truput foto bet nieko
nauja temele